Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ben yazıları iki defa, görüntüyü dört defa izliyorum. bir defa izlenir mi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 4. bölüm baya iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 başladım bende, ilk bölüm hiç hoşuma gitmemişti ama nedense 2. bölümü sevdim. Bakalım biraz daha şans tanıyayım, 4'e kadar izleyeyim de asdfasd Soul Eater havası var biraz ama o kadar kaliteli değil ya bana göre onu çok sevmiştim ben, bu yaz tekrar bile izlemiştim asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 4 ~ ÇOGİYİ (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 bu ne bicim anime lan adsfasfasdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 4. bölüm fazla iyiydi harbi ya ASDASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 beşinci bölüm de gene şahaneydi, tekrar izlemeye geri dönmeden önce bu mesajı atayım dedim heh. böyle devam ederse 10/10 biter bu seri. 5 nudist beach ahah çok iyi organizasyon ismi. adamın gameboy char sheet'ini çıkardı ahah. karuta kulubü bile vardı lol. of ne kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Viktor said: bu ne bicim anime lan adsfasfasdfsfd SAVIOR OF 2013. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ONLY 2013? MOAR LEIK 2008-2013! ben daha bir seriyi her bölümü ilk çıktığında 2-10 defa seyrettiğim seri hatırlamıyorum. hiç beklentim yokken bu kadar muhteşem çıkması herşeyiyle. bir tek ed hafif kalıyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 eğlendim gece gece yalnız bu kanka ilişkisini bi an önce açıklasalar iyi olur çok abartı geldi çünkü bana sam'in teorisi vardı önceki sayfalarda heralde o tip bişey çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 1. ve 3. bölüm içindi o. ilk bölüm gördüğüm en iyi açılış bölümleri arasında ilk 3, hadi bilemedin 5'e filan girer. üçüncü bölüm de gördüğüm en iyi kapışmalar arasında çok rahat. öyle ultra kalite aksiyon bölümlerini minimum 10 kere çeviririm. yıllar sonra gene ara ara çevirir izlerim. baştan sona değil zaten ikinci yarısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 eglencelik seri olur diye baslamistim, sideboob ve upskirtlerin altindan lore akicak belli ki ilerde. on numara (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 gurrenden sonra yeniden efsane yarattı adamlar he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 http://i.imgur.com/x3u7q9g.png "Let me tell you useful pieces of information, /a/. One: The students were assaulted by brooms. Two: There was only one girl cleaning the bathrooms that day." Abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ilk bölümü izledim, beğendim. atmosferi ve tarzını gözüm tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Jim_E_Rustler said: http://i.imgur.com/x3u7q9g.png "Let me tell you useful pieces of information, /a/. One: The students were assaulted by brooms. Two: There was only one girl cleaning the bathrooms that day." Abi. http://i.imgur.com/SNE6fuk.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/631/698/5e8.gif arcane said: ilk bölümü izledim, beğendim. atmosferi ve tarzını gözüm tuttu. bekletmeden kalanını da izle öyleyse, tam bir rollercoaster! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 "Up until now, the only friends I had were in my head." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Kaç bölüm olucakmış bu seri. 100'lere felan gidicekse hiç başlamıyıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Biz 100'lere gitse diye dua ederken adamın dediğine bak. başlama hiç sen AWESOME OVERDOSE endişesi varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ilk dört bölüme göre biraz daha düşük gibi geldi bana tam anlamadım bidaha izlicem. Ama eğlenceli yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Jim_E_Rustler said: http://i.imgur.com/x3u7q9g.png "Let me tell you useful pieces of information, /a/. One: The students were assaulted by brooms. Two: There was only one girl cleaning the bathrooms that day." Abi. yok sanmam. dayak yiyenlerin kendi broomudur bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Jim_E_Rustler said: http://i.imgur.com/x3u7q9g.png "Let me tell you useful pieces of information, /a/. One: The students were assaulted by brooms. Two: There was only one girl cleaning the bathrooms that day." Abi. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Remus said: Kaç bölüm olucakmış bu seri. 100'lere felan gidicekse hiç başlamıyıcam :) Iki sezon olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ben anime falan anlaman. ciksi film gibi izlenir mi bu izlim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar