L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 youtube yorumlarından çakma çeviri yapıp benim fikrim diye giydirmek bu oluyor sanırım ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Druid i napmışlar öyle yahu dün flex denedik 175k heal a felan çıktım genesis harika, ysera's gift mükemmel ama en güzeli sadece 1 glyph ile mantara healing circle (efflorance mi ne deniyor) veriyorsunuz. Mantar durduğu sürece o circle duruyor yani ellemeseniz 5 dakika boyunca geniş bir healing circle a sahip oluyorsunuz süper olmuş be =) Nerf yemesem bare, biraz da biz OP olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 oha. biraz da biz derken druidi mi kastediyorsun HAHASGDHFAGHDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Heh resto druid i kastediyorum diğerlerini bilmem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 abi naptın. resto druid son 2 ek pakettir süper zaten. daha ne istiyorsun. en basitinden mana derdin yok. cast derdin yok. herkese heal spamlesen bile o mana bitmiyor resmen druidde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Geçen patch de düzelmişti bayağı evet, ama hala toplu dövüşülmeyen bosslarda diğerlerine göre ezik kalıyordu. Zaten healing chartları araştır en sonda hep sahaman ve druid vardı. Bu patchden sonra ne olmuştur bilmem tek mantar olayıda güzel , yanlız bir yere hedeflemeye alışmışım milleti altına mantar clicklemek ilginç olmuş alışamadım hehe. Tank kıpırdamıyorsa mantarı oraya koyuyorum heallanıyor yavrucak =) Ha birde rejuv ve genesis ciddi mana yiyor dün uzun bir aradan sonra manamı bitirmeyi başardım biraz daha arttıracağım spirit i sanırım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 valla ben firelands ortasında bırakmıştım. shaman healerdım. götümü yırtıp, mükemmel konsantrasyon vs ile tam yeterli heal dağılımı yapsam bile mana ucu ucuna yetiyordu potlarla. o sırada druid healer zıplıyıp overheal atiyordu millete... healingde de önlerdeydi. milletten duyduğum kadarıyla bu ek pakette de gayet iyiymiş. yani bilmiyorum, bu ek pakette druid oynamadım ama hiç inandırıcı gelmiyor. Druid sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Yok ya bu expansion da direk priest ve paladin di. Hala öylemi bilmiyorum ama shaman ve druid dipteydi arada da acaip fark vardı. Zaten o yüzden her patch 2 simi bufflıyorlar, diğerlerine ufak tefek nerfler verdiler. Ysera's gift i nasıl talent diye koymuşlar onu anlamadım direk no brainer olmuş ya. Nature's swiftness ı bedava verdiler zaten, genesisle beraber 2 yeni skill oldu. Ysera's Gift 100 yd range Requires Druid Requires level 30 Every 5 sec, heals you for 5% of your maximum health. If you are at full health, the most injured nearby ally will be healed instead. Bir acaip ya, harika talent haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Druid dipteydi gibi sözler demeyelim lütfen. Milletin yarısı gearla 20-30k daha fazla hps yapıyordum heroic contentte. Bu iki buff'ı görünce ekrana şöyle bir bakakaldım. Tam da resto ile hatta direk druid ile alakamı kesmişken suratıma suratıma koydular bu iki buff'ı. Ama olsun kararlıyım. Bir daha heal atmak istemiyorum sekiz senem heal atarak geçti. Bu bufflar bile kararımdan vazgeçiremeyecek beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Heroic raidlerde pek druid almıyorlardı, burst heal diye bir seçenek olmadığı için. Druid heallayayana kadar diğer classlar direk fulluyordu zaten, druid in healları hep overheal a gidiyordu. Anca sürekli hayvani dmg olan fightlarda başa baş bir durum olabiliyordu. Birde chartlara bakın yahu, bu dediğim fact di yani sallamasyon değil. Özellikle adamlar mushroom a el atmadan evvelki hale =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 voljin reis iyi de ne kadar osuruk bir son olmus oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Darksun said: Heroic raidlerde pek druid almıyorlardı, burst heal diye bir seçenek olmadığı için. Druid heallayayana kadar diğer classlar direk fulluyordu zaten, druid in healları hep overheal a gidiyordu. Anca sürekli hayvani dmg olan fightlarda başa baş bir durum olabiliyordu. Birde chartlara bakın yahu, bu dediğim fact di yani sallamasyon değil. Özellikle adamlar mushroom a el atmadan evvelki hale =) İşte druid şarttı her an burst heal atamazsın, burst damageları çoğunlukla diğer(paladin evet) healerlar alıyordu biz de raidi her zaman belirli bir hp'de tutmayı gerçekleştiriyorduk. Ki swiftmend+nature bilmemne ile 1 saniye içerisinde 340-350k ya yakın heal+living seed bırakan bu arada da hotları çalışan bir classtan bahsediyoruz. Cidden tankta dk neyse healda druid o. Bir class "eksiksiz" olmamalı. Çok mantıksız. Biraz eksiği gediği olacak her class birbirini tamamlayacak. Birinin yapamadığını öbürü yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Raidlerde o pek öyle yürümüyor ya, en iyi guildlarda maksimum a odaklanıyorlar. Benim için hava hoşda, en kötü dedikleri durumda bile 3 healer içerisinden en fazla hps yi yapabiliyordum da biz top end guild değiliz zaten. Ha birde daha bufflar bunlar bitmedi, living seed artık overheal olmuyor ihtiyaç kadar heallıyor birde stackliyor sanırım. Swiftmend de çıkan healing circle mantar ile sürekli hale getirilebiliyor işte. Çok harika bufflar var ama bence nerf gelecek özellikle şu ysera's gift e, feral kendini öyle bir heallıyorki onla (kedilerin glyph i felan var 20% alınan healı arttıran), acaip iyi heal veriyor, başka heal a gerek kalmıyor nerdeyse. Zaten tüm druidler herhalde onu kullanıyordur artık. Ayı ya da hp buff ı verdiler stamina bonusu 20% lerden 40 a mı ne çıktı. Dün öyle fazla gearlı olmayan ayı gördüm 1.2m ile geziyordu öhöh dedim. Kendini 5% heallıyorsa bu elemanda öldürülmesi bayağı zor olur herhalde =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 serhater said: http://www.youtube.com/watch?v=yJ7BPOWpaig all hail the new warchief Olm bu ne böyle? BU NE DEMEK LAN? Yeminle basarım blizz ofisini keserim bütün devleri, kim yaptı bu vidyoyu hangi şorolo horde un böyle atar yemesine izin verdi ALOOOOO METZEN AKILLI OLSUN!!! Umarım bu yalnızca gayliance versyonudur, bunun bide HORDE versyonunu görürüz. Yoksa bonbalarım blizzin ofislerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Ahaha yaşasın, we suffered a lot mon! well deserved =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 vekil falandır bu ya. yeni warchief ek paketin başında belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Jaina bildiğin cadı olmuş yahu. Nasıl laflar onlar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bombayi kafaya yiyince akli gitmis jainanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 End cinematic horde versiyonu Horde cinematic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Çok büyük hayal kırıklığı ya şu vidyo. Logosh mogosh herhangi bir alliance liderinin böyle atar yapmasına nasıl izin verebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 adam orgrimmarin icinde yapiyo atari. birak da olsun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bence atar yapıp çıkması saçma abi zaten, almışsın işte baş kenti kes kafaları bitir savaşı. ne kasıyorsun atarla falan. horde çok failledi, hak etti düşmeyi. mülteci kamplarında başlar thrall gibi esaretten kurtulur KÜLLERİNDEN YENİNDEN DİRİLTİRDİK TAVERNA KENARLARINDAAAAAA HEEEEYYYTTT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 sırf topak elyıns bebeleri mutlu olcak diye yaptıgınız atara sokiyim blizzard thrall o bebenin kafaya koymadı ya o balyozu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Bıngıldak çık bu topikten dışarı, yeminle collateral damagedan gümbürtüye gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 aşırı öngörülür şekilde gidiyor yıllardır hikaye twist istiyorum arkadaş. horde yıkılsın, kendi içinde bölünsün, alliance kendi içinde corruption'a düşsün, yeni cepheler açılsın, yeni factionlar kurulsun, cenk edelim kan akıtalım. DRAMA İSTİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar