Trias Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bunlar hep emperyalist ülkelerin işi save için teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Hay allahın belası bu nası bi oyunmuş lan. NEyse hile vereyim, browser'ın konsolunu açıp (Firefox'ta Firebug olur, Chrome'da inspector olur) şunu yazın var sdf = setInterval(function() { $("#bigCookie").click(); }, 10); Durdurmak isterseniz clearInterval(sdf); yazarsınız Edit: Lan bu forum gülen surat koymuş, alıntıla yapar gibi yapıp kopyalayın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 butun gece takılırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Kojiroh said: Hay allahın belası bu nası bi oyunmuş lan. NEyse hile vereyim, browser'ın konsolunu açıp (Firefox'ta Firebug olur, Chrome'da inspector olur) şunu yazın var sdf = setInterval(function() { $("#bigCookie").click(); }, 10); Durdurmak isterseniz clearInterval(sdf); yazarsınız Edit: Lan bu forum gülen surat koymuş, alıntıla yapar gibi yapıp kopyalayın sdf http://cookieclicker.wikia.com/wiki/Cheating Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Adamlar bokunu çıkarmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 açtım 3-5 defa tıkladım. sonra sağdaki 10bin 100bini falan gördüm. biran oturup bunu yapmaya çalıştığımı düşündüm,güldüm ve kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 productlara falan da click intervali verdim en son 500. parmak çok pahalı oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Ben hile yapmadım da, free mouse auto clicker diye bir program indirdim netekim bu yaşa kadar mucizevi şekilde carpal tunnel olmadan geldik, bu yaştan sonra olasım yok. Ayarladım Her 1/100 saniyede bir double click diye, güzel oldu. İyi oldu yalnız, bence güzel oldu, çok da iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 öfff statlardan 11000 kez tıkladığımı görünce kendimden tiksindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 oha işyerinde oynuyodum ben yokken birisi pc yi kapatmış bühühühüü gitti kurabiyelerim. gizli pencereden açtığım için siteleri (wink wink) bunu da öle açmışım lan farketmedim save mave yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Şu aşağıdaki su dolunca noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 soylendi mi bilmiyorumda laptopiniz varsa ve mouse takiliysa 2x hizda click atabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 o suyu ben de anlamadım ya ama bayağıdır aynı seviyede duruyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Achievementla alakalı birşey sanırım. Achievement aldıkça artıyor. Kedi upgrade leri de onunla alakalı bonus veriyo sanırım ama ne kadar olduğuna dikkat etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 saniyede 180m yaptım daha da oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 2-3 saat oynadıktan sonra bastım hileyi bastım hileyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 mouse button click durability check ; done(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 milk o milk haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 http://orteil.dashnet.org/cookieclicker/ Versiyon 2 çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 bye bye lmb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 http://i68.tinypic.com/28wcx6w.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Yine zehirlendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 evet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 işten atılma sebebi ya. başka atılma sebebi oyunlarınız varsa gönderin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 paperclip var bide http://www.decisionproblem.com/paperclips/ bitirmem 2 gün falan sürmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar