ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Abi o çok pahalı ya. Bi de üstünde onbin tane tuş olan mouseları sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 g9x'de on bin tane tuş yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 http://www.oyunmarketi.com/U379,9,cm-storm-spawn-3500-dpi-optik-32kb-bellekli-7-programlanabilir-butonlu-oyuncu-mouse-mouse-cm-storm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Deathadder veya imperator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Razer ürünü alacaksan eğer, Yaklaşık bir 5-6 yıl boyunca Lachesis kullandım, hiçbir sorun yaşamadım. Temmuz ayıydı sanırım Taipan aldım, hala kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ve yaşamayacağıma inanıyorum. Benim için Ergonomi çok önemli. Çok fazla kaldırmıyorum mouseyi havaya. Pro bir oyuncu olmadığım için input lag gibi araştırmalar yapıp almadım hiç. Tek kötü yanı kıçı havada kaldığı için çok aşırı saatler kullanıldığında avuçiçini çok pis terletiyor. Razer ürünlerini satın almak için D&R'yi kullanın. Normalde 260 TL olan Taipan'ı 220 TL'ye aldım o dönemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1422388_686738934678709_489547700_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Kharon'dan bi MX518 aldıydım, hala onu kullanıyorum. Çatlayıp patlayana kadar devam, sonra da G400 ya da deathadder alırım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 su nagayı mause diye koymayın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 x7 countercı mouseu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 naga ne kötü mouse hakikatten. ama sanırım kötülükte thermaltake'in şu level 10m'inden daha beteri yapılamaz ya. bu kadar zorlama bir mouse olamaz, nasıl bir ekip yapıyor, firma nasıl onaylıyor da üretliyor anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 3 yıl falan oldu heralde mamba kullanıyorum tık demedi alet kozmetik açıdanda bozulmadı baska bi mouse olsa erimis gitmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 logitech nano kullanıyorum 5 yıldır tık demedi. Laptopla mobil olunca pratik oluyor. Ama bir oyuncu mouse u değil tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 aynı hesapla ben de 3.5 sene a4tech x750 kullandım, kaplaması bile soyulmadı. demek ki harika bir mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 PrudenT said: aynı hesapla ben de 3.5 sene a4tech x750 kullandım, kaplaması bile soyulmadı. demek ki harika bir mouse illa bozucan di mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 yok değiştirdim zaten =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 g400 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 go go g9x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 öldü g500 sonunda. baya böyle bildiğin dumanlar çıktı mousetan hehe. neyse yarın falan bi gidip g400 bakınıcam sanırım da bu g400s gördüm şimdi bi de. nedir ne değildir varmı kullanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Selam, Daha dün elim tenine değdi. Güzel duruyor. G400 temelli diye yazıp çizmişler zaten. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Anelor said: Jim_E_Rustler said: Anelor said: banada ufak gaming mouse tavsiye edin ya hatta razer olursa set bonus alırım keyboard mousepad razer olayı sc2 oynamak olacak Ouroboros master race. hayvan gibi pahalıymış bu ya. Fakirseniz oyun oynamayın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Genel olarak gelen tavsiyeler üzerine G400 aldım, acayip iyi çalışıyor. İyi oldu. Yalnız sorun yaşamamak için internetten programını indirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Jim_E_Rustler said: Anelor said: Jim_E_Rustler said: Anelor said: banada ufak gaming mouse tavsiye edin ya hatta razer olursa set bonus alırım keyboard mousepad razer olayı sc2 oynamak olacak Ouroboros master race. hayvan gibi pahalıymış bu ya. Fakirseniz oyun oynamayın artık. sen zengin misin sanki pezevenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Artık evet. Mad money. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Alacak olan varsa diye söylüyorum, alalı bir yıl olmuş, Razer Imperator (şu çift sensörlü olan) fiyatını hak etmiyor bence. Buna gelene kadar bakılacak çok fare var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 G400. Bir de Sansa Clip+. Önümüzde ki 30 yıl için stokların bitmesi riskine karşı, piyango çıkarsa zombie + nuclear apocalypse'e dayanıklı yaptıracağım vault'umda tüm insanlığa yetecek miktarda stoklayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar