Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mouse önerisi

ObuzHapsever

Öne çıkan mesajlar

g700s aldım ben kablolu kablosuz iki sekilde de kullanıyorum.

mouse u hangi griple kullanıyosun onemli soru bu. ben fingertip grip kullanıyorum normalde ama onun icin buyuk bu mouse. eller buyuk degilse sıkıntı yasanabilir. (http://www.razerzone.com/mouseguide/ergonomic/rightmouse)

bir de fps oynamak gibi bi hobin varsa:
kablosunun docklamasını saglayan plastik bir parca var, o parca biraz agır mouse un agırlık merkezinin noktasını takıp cıkarmak cok degistiriyor. yani oyun oynamadan once mouse umun sarjlı olmasına dikkat ederim zaten tek oturusta da okadar oynayacak halim yok diyosan. ya da fpslerde okadar onemli degil dikkat etmem diyosan bi onemi yok tabi. ama baya farklı bir mouse kullanıyor gibi oluyosun kablolu kablosuz durumunda.

bunun dısında mousetan baya memnunum. g700s i tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mouseun sekli abyagi onemli benim icin. G500 tipinde olmasi gerekiyor illa ki. Kullabdigim tum mouselar ayniydi. Mamba da tip olarak ayni.

Wireless isteme nedenim de artik kablolardan bikmis olmam. Her yer kablo masanin uzerinde, nevrim donuyor. Blackwidowun kablosuzu falan olsa gidip onu alicam o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaliteli optikte accel olayi yok, senin mouse u kaydirman ile ekrandaki cursor un hareketi birbirine daha yakin.

O yizden yavas yavas optige donuyolar.

Ama optik de taban seciyo cok. Her lense her taban uymuyo falan.

Csde eagle degilsen optik almana gerek yok :P
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Esh said:

Bir de japon keranesi gibi mouse almak istemiyosan , otomatikman zowie , steelseries falan bakiyosun, ya da deathadder 2014

Japon keranesi nasıl oluyor?

Japon keranesini bilmiyorum ama "japon keranesi gibi" nin su oldugunu hissediyorum:

:P
Sosyal ağlarda paylaş

proteus öyle parlamalı etmeli bir mouse değil ki ne alaka? tek bir marka logosu var içinde ışık olan, bütün markalarda olduğu gibi.

proteus kerhane ise bunlar ne asdasd

http://assets.razerzone.com/eeimages/categories/14467/razer-gaming-mice-dpi.jpg
http://gizmochunk.com/wp-content/uploads/2012/07/Razer-Ouroboros-modular-gaming-mouse-6.jpg
http://wccftech.com/images/reviews/hardware/peripherals/razer_coperhead/copperhead_1.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

avuçta 502 ile death adder'ın en ufak bir farkı yok hissiyat olarak. ne bir çıkıntı girintiye geliyor elin, ne de anormal bir yüzeye sahip. düz mouselar nasılsa bu da öyle. çıkıntılı olan yerler avcunun dışında kalan alanlarda. dpı tuşu, ileri geri tuşu, scroll'u değiştirme vs. bunların hepsi bütün mouselarda çıkık zaten çünkü tuş yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
Corsair Raptor M45 nasıl bir mouse'tur?

internette g9'la ilgili bişeyler aranırken bi başlık buldum logitech sayfasında, g9'un neden üretimden kalktığıyla ilgili bir tartışma döndürmüşler 10 sayfa, sonlara doğru pek çok kişi, "g9'u geri istemek yerine Raptor M45 alın, şekli ve yapısı g9'a en yakın mouse" demiş.

Kullanan var mı? İyi mi, alınır mı? Fiyatı da uygun gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

Corsair Raptor M45 nasıl bir mouse'tur?

internette g9'la ilgili bişeyler aranırken bi başlık buldum logitech sayfasında, g9'un neden üretimden kalktığıyla ilgili bir tartışma döndürmüşler 10 sayfa, sonlara doğru pek çok kişi, "g9'u geri istemek yerine Raptor M45 alın, şekli ve yapısı g9'a en yakın mouse" demiş.

Kullanan var mı? İyi mi, alınır mı? Fiyatı da uygun gibi.

Razer Taipan onerebilirim o tarz

Aha bu:
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuç şöyle oldu, baya bi araştırdım bu corsair'leri, Raptor M45 plastik taban+optik mouse, Vengeance M65 modeli var, metal taban+lazer mouse+ solunda biraz işlevsiz gördüğm bi sniper buttonu var ki ayrı bir dpi ayarı yapılabiliyormuş oraya.

Neyse normal şartlarda M65 m45'in üst modeli ve daha pahalı olması gerekiyor 10 dolar kadar. Lakin amazon'da garip bi indirim durumu olmuş, m45'te de indirim var 65'te de ama m65'in fiyatı m45'in 10 dolar kadar altına inmiş ve 45 dolar olmuş. kargo maliyetiyle beraber 55-60 dolara geliyor, m45 75 dolara gelecekti, o yüzden m65 aldım. aslında yorumlara baktığım kadarıyla insanlar hep 45'i önermiş ama bu 65 ile arasında çok fark olmaması daha ucuz olması ve optiğin lazere göre daha precise olduğu iddiasından kaynaklanıyor. en büyük faktör olan ucuzluk ortadan kalktığı için 65'in üzerine atladım sdf. bi de metal taban sağlam olur düşüncesi. Aynı zamanda ağırlık, hantallık da getirebilir onu artık gelince görücez.

TL;DR daha ucuza geldiği için Vengeance M65 aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...