BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 gelince bir de pankart açsak mı diye düşünüyorum..
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 seneye de ben evleniyorum, sizleri gördükçe cesaret geliyo.
Patice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 BabacumMostors said: gelince bir de pankart açsak mı diye düşünüyorum.. Bize gelmediniz ama :(
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 hayatımda pati yoktu fizboz vardı :(
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 gl,hf bonus olarak da evliliğe çok uzak olanların hoşuna gidebilecek bir söz:-saçmalamayı bırak. bir şapka beğenince onu kafana çiviyle çakıyor musun? -yani? -evlenme*murat menteş
Flam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Pankart iyi. Çekin ta.. Pardon. Evet pankart iyi fikir. Yaptıralım diyenler bana ulaşsın. Bu işlerden anlayanlar falan. Fizboz sen bunu buraya koydun ama, bize bir davet mi bu yoksa hava atmak için miydi? gelirsek kapıdan elinde çalı süpürgesiyle "seeekktirin gedin laaan" der misin bilelim en baştan? PS: biri paticeyle ilgilensin artık bak yarım saattir heder etti kendini iki gram sevgi için.
Flam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Niye toplanıp gitmeye heves ettik sanıyon? Bu kadar patiyi böyle bir fantezi dışında biraraya getirecek başka bir doğa olayı söylesene?
Patice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Flam said: Pankart iyi. Çekin ta.. Pardon. Evet pankart iyi fikir. Yaptıralım diyenler bana ulaşsın. Bu işlerden anlayanlar falan. Fizboz sen bunu buraya koydun ama, bize bir davet mi bu yoksa hava atmak için miydi? gelirsek kapıdan elinde çalı süpürgesiyle "seeekktirin gedin laaan" der misin bilelim en baştan? PS: biri paticeyle ilgilensin artık bak yarım saattir heder etti kendini iki gram sevgi için. Çok komiksin cnms.
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Penguenler çok iyi olmuş lan ahahah Birlikte kocayın inş :) :)
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Tebrikler ya. :)-D Herkeşler evleniyor :)o
Flam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Patice said: Flam said: Pankart iyi. Çekin ta.. Pardon. Evet pankart iyi fikir. Yaptıralım diyenler bana ulaşsın. Bu işlerden anlayanlar falan. Fizboz sen bunu buraya koydun ama, bize bir davet mi bu yoksa hava atmak için miydi? gelirsek kapıdan elinde çalı süpürgesiyle "seeekktirin gedin laaan" der misin bilelim en baştan? PS: biri paticeyle ilgilensin artık bak yarım saattir heder etti kendini iki gram sevgi için. Çok komiksin cnms. Artık evli bir hanımefendisin rica ediyorum deme bana cnms filan. Ayıp ama!.. lawl
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Suark da dovmuyo ki evde su kizi. Elini korkak alistiriyo, ondan boyle oluyo! Gerci denese dayak yer oturur gibi ama... sdf
yav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 hayırlı olsun penguenlere maske de takaymışınız (:
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 tebrikler panpa :) bir ara davetiyeleri hardcopy olarak da alalim :P..
Öne çıkan mesajlar