BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 gelince bir de pankart açsak mı diye düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 seneye de ben evleniyorum, sizleri gördükçe cesaret geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 BabacumMostors said: gelince bir de pankart açsak mı diye düşünüyorum.. Bize gelmediniz ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 hayatımda pati yoktu fizboz vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 gl,hf bonus olarak da evliliğe çok uzak olanların hoşuna gidebilecek bir söz:-saçmalamayı bırak. bir şapka beğenince onu kafana çiviyle çakıyor musun? -yani? -evlenme*murat menteş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Pankart iyi. Çekin ta.. Pardon. Evet pankart iyi fikir. Yaptıralım diyenler bana ulaşsın. Bu işlerden anlayanlar falan. Fizboz sen bunu buraya koydun ama, bize bir davet mi bu yoksa hava atmak için miydi? gelirsek kapıdan elinde çalı süpürgesiyle "seeekktirin gedin laaan" der misin bilelim en baştan? PS: biri paticeyle ilgilensin artık bak yarım saattir heder etti kendini iki gram sevgi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 gz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 oha iki kız mı evleniyomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Niye toplanıp gitmeye heves ettik sanıyon? Bu kadar patiyi böyle bir fantezi dışında biraraya getirecek başka bir doğa olayı söylesene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Flam said: Pankart iyi. Çekin ta.. Pardon. Evet pankart iyi fikir. Yaptıralım diyenler bana ulaşsın. Bu işlerden anlayanlar falan. Fizboz sen bunu buraya koydun ama, bize bir davet mi bu yoksa hava atmak için miydi? gelirsek kapıdan elinde çalı süpürgesiyle "seeekktirin gedin laaan" der misin bilelim en baştan? PS: biri paticeyle ilgilensin artık bak yarım saattir heder etti kendini iki gram sevgi için. Çok komiksin cnms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 e davetiyelerimiz nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Penguenler çok iyi olmuş lan ahahah Birlikte kocayın inş :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Tebrikler ya. :)-D Herkeşler evleniyor :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Patice said: Flam said: Pankart iyi. Çekin ta.. Pardon. Evet pankart iyi fikir. Yaptıralım diyenler bana ulaşsın. Bu işlerden anlayanlar falan. Fizboz sen bunu buraya koydun ama, bize bir davet mi bu yoksa hava atmak için miydi? gelirsek kapıdan elinde çalı süpürgesiyle "seeekktirin gedin laaan" der misin bilelim en baştan? PS: biri paticeyle ilgilensin artık bak yarım saattir heder etti kendini iki gram sevgi için. Çok komiksin cnms. Artık evli bir hanımefendisin rica ediyorum deme bana cnms filan. Ayıp ama!.. lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Suark da dovmuyo ki evde su kizi. Elini korkak alistiriyo, ondan boyle oluyo! Gerci denese dayak yer oturur gibi ama... sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Kutlu mutlu hayirli ugurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bekar pati kalmayacak yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 hayırlı olsun penguenlere maske de takaymışınız (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 zeynep diye erkek ismi mi olur ya ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 tebrikler panpa :) bir ara davetiyeleri hardcopy olarak da alalim :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 tebrikler bab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar