Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 favori içkim lynchburg. alkolü zevkle alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 linçbörg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Miller'ı keşfettikten sonra Efes'in hamallık olduğunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Black-ice said: linçbörg (tu) şimdiye kadar içtiğim en güzel şey şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 hafta sonları sabah kalkınca aç karna 3 tane tuborg gold <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 lazerbulbul said: Miller'ı keşfettikten sonra Efes'in hamallık olduğunu anladım. lazerbulbul said: Miller'ı keşfettikten sonra lazerbulbul said: Miller biralardan konuşuyoruz, miller kızların "alkol alıyorum ama kafam güzel olsun istemiyorum" içkisi. millerdan kafası güzel olan birini daha görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Karın şişliği ve kötü taddan şikayetçi değilsen buyur Efes'e devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ılıq mısın gardaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 miller ben de sevmiyorum ama hala yok kız içkisi falan.. çok banalsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Miller'a ben de inanmıyorum ama bir ılıklık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bomonti = su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Corona için super bira Tuborg fici efesi her türlü ezer ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 samaella said: malt baya başarılı, bomonti denemedim Hayatinin en buyuk hatalarindan birini yaparsan bir daha bira almaya gittiginde duz Bomonto almazsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bu biranın soğuma sorunu var mı sizce dışı buz gibi oluyo içi hala sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Malt çok iyi bence, bomontiyide severim ama malt > bomonti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 reflü var bende bira azdırıyor. böyle gelip konuşuyorsunuz sayfalarca, sonra insanın canı çekiyor, sonra bi bakmışsın yanma hissi. işin yoksa gaviscon talcid falan. ayıp. yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bira çok rerörerö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bu fena değil ama filtresizi daha güzel. tabii bu noktada filtresizi daha güzelse neden filtre ediyorlar sorusu akla geliyor ama 4 şişe içtikten sonra unutuyorsun o soruyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bomonti ve miller hariç her birayı içerim tuborg gold yoksa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bomonti bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bingildak said: lazerbulbul said: Miller'ı keşfettikten sonra Efes'in hamallık olduğunu anladım. lazerbulbul said: Miller'ı keşfettikten sonra lazerbulbul said: Miller biralardan konuşuyoruz, miller kızların "alkol alıyorum ama kafam güzel olsun istemiyorum" içkisi. millerdan kafası güzel olan birini daha görmedim. adam belki kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 miller'dan güzel cila oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 an itibariyle 2 tane yuvarladım, güzel ya idare ediyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 fakir misiniz efes malt nedir ya fakirseniz tuborg için bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Çay içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar