Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Muhteşem Sülümandan sonra şimdide Fatih başlıyormuş, Mehmet Akif Alakurtu koymuşlar başrole. Yine sadece iç mekan çekimleriyle piyes gibi bişey olacaktır sanırım, yoksa çok pahalı olur kanal için. http://www.youtube.com/watch?v=IMbU-9FpBrI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 oyuncu olarak tek özelliği kalas gibi durmak olan adama FSM'i canlandırtmak priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 dizi oyuncularının %95'i falan öyle zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 oyunculuğu iyi olsaydı yakışabilirdi fatih rolüne ama adam tam bir kalas cidden :D bide normalde kanuni dönemi tam dizi yapmalık ne olduysa o dönemde olmuş ama onu bile ellerine yüzlerine bulaştırdılar buda büyük ihtimal saçma sapan bi dizi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Kötü görünüyor.. Bakalım.. Edit: Tekrar izledim de şu "Cihan İmparatoru" yazılarının fontu nedir ya.. Öfff comic sans yapaydınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 birşey gözüktüğü yok. slow mo at ayağı, at kılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 bir yerden free font dusmus de olmayanlari yamamislar gibi harbiden, o nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 laz değil mi bu adam fatihi oynuyo :S..ssssdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 fetih'te oynayan eleman bile daha iyiydi şundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 işte küçük fatih, fatih ve lalası, fatihin özlü sözleri ve defteri, babasına ayarı, anası, halası, kız kardeşi, haremi, ilk aşkı son aşkı, sofra adabı, şiir çalışmaları, efendimesöyliyim, böyle yağmurda fatih, karda fatih, plajda fatih, fatih de fatih, sülüman gibi deri kıyafetli 5-10 yeni yeniçeri ile göstermelik savaşlar yapar.... inşallah yanılırım da güzel bir şey çıkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 adam seneryoyu çalmış.bari spo içine koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Youtube yorumlarına baktım da, "Aman Allahım Fatihi kötüleyecekler, yandık yokolduk" tarzı şeyler yazılmış hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Fly said: bir yerden free font dusmus de olmayanlari yamamislar gibi harbiden, o nedir ya this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 bu tipi ilk defa goruyorum, baya da tipsiz nasil oyuncu olabilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 font ne kadar kötü olabilir diye seyrettim. az bile söylenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 slowmotion icat edilmese kanal d ne yapacakmış çok merak ediyorum. her dizide 1 dakikalık seyreti RL 15 sn'e denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 vampirleri unutum vampirler de olmalı,romen vampiler aslında yine fatih zamanında geçen böyle fantastik içerikli bir yapım olsa, osmanın fedaileri, avrupalı çıplak vambir ve tarikatçılara karşı, bağdadın mistik büyücü ve cinci kadınları falan... ya niye bizde böyle şeyler olmuyor, param olsa ben yapacam o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 dünyanın en sığ ülkesiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Feamer said: aslında yine fatih zamanında geçen böyle fantastik içerikli bir yapım olsa, osmanın fedaileri, avrupalı çıplak vambir ve tarikatçılara karşı, bağdadın mistik büyücü ve cinci kadınları falan... ya niye bizde böyle şeyler olmuyor, param olsa ben yapacam o derece Kanuni/Fatih'in yaşamı üstüne dizi yapılmak istenildiğinde "OLMAZ ÖYLE ŞEY BİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ CCC" denildiği ülkede, senin bahsettiğin tarz dizi asla çekilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 bu ne aq http://i44.tinypic.com/wm1aur.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Kurtlar vadisi fontunu zamanında msn'de kullanırlardı. Bazen fontu messenger algılamaz bir kaç harf sonra microsoft'un default karakterleri olarak gösterirdi. İMP'ten sonrası aynen böyle olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 imp-kun ara ara~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Hay ejdanınıza koyayım be yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Feamer said: vampirleri unutum vampirler de olmalı,romen vampiler aslında yine fatih zamanında geçen böyle fantastik içerikli bir yapım olsa, osmanın fedaileri, avrupalı çıplak vambir ve tarikatçılara karşı, bağdadın mistik büyücü ve cinci kadınları falan... ya niye bizde böyle şeyler olmuyor, param olsa ben yapacam o derece Da Vinci's Demons.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar