Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fatih (2013) - KanalD

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

işte küçük fatih, fatih ve lalası, fatihin özlü sözleri ve defteri, babasına ayarı, anası, halası, kız kardeşi, haremi, ilk aşkı son aşkı, sofra adabı, şiir çalışmaları, efendimesöyliyim, böyle yağmurda fatih, karda fatih, plajda fatih, fatih de fatih, sülüman gibi deri kıyafetli 5-10 yeni yeniçeri ile göstermelik savaşlar yapar....

inşallah yanılırım da güzel bir şey çıkar...
Sosyal ağlarda paylaş

vampirleri unutum

vampirler de olmalı,romen vampiler

aslında yine fatih zamanında geçen böyle fantastik içerikli bir yapım olsa, osmanın fedaileri, avrupalı çıplak vambir ve tarikatçılara karşı, bağdadın mistik büyücü ve cinci kadınları falan...

ya niye bizde böyle şeyler olmuyor, param olsa ben yapacam o derece
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

aslında yine fatih zamanında geçen böyle fantastik içerikli bir yapım olsa, osmanın fedaileri, avrupalı çıplak vambir ve tarikatçılara karşı, bağdadın mistik büyücü ve cinci kadınları falan...

Kanuni/Fatih'in yaşamı üstüne dizi yapılmak istenildiğinde "OLMAZ ÖYLE ŞEY BİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ CCC" denildiği ülkede, senin bahsettiğin tarz dizi asla çekilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

vampirleri unutum

vampirler de olmalı,romen vampiler

Da Vinci's Demons..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...