calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 240 € ne abi oyunu üstümüze mi yapıyorlar, bu iş çok saçmalaşmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 240€ mu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 alpha ya katılmak için 240€ veriyorsun verenler var yolup duruyorlar milleti böyle saçmalık olur mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 120 euro oyun şu an dev release den 40 saat once oyunu test ediyor canım benim . rift ve x52 pro kullanıyor testde x2 canım benim . Buda gemisi lakon9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 off çok iyi, çıksa da oynasak ya, oculus must have oldu şu oyunla asdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 adamlar o kadar kaliteli ki riftle saitek x52 pro you sanki para almışcasına oyunun her kademesinde kullandılar ve oyunu resmen bunlara super uyumlu şekilde yaptılar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 abi o dönen space stationları koymuşlar ahah. 100% otantik & 100% spastik. http://www.youtube.com/watch?v=h1f9bhYRDPk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 yalnız star citizen ıvırla kıvırla ugrasırken bu amcamlar kosturuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Adamın tipini kes.anası babası görse ne der lan şu sıfatı bak.arkadan yaklaşıp patlatcan enseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Hayırlı olsun .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 bu yukardaki adamlar devamlı dev timi hediye ve yiyecekler donatıp beslemişler dünde 515 pound toplamışlar bugun dev team e yeni hediyeler gondericeklermiş açılış gunu nedeniyle . Alphaya katılanlar dev teame pizza gondermiş aşagıda..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Beta'nin 2. fazinda 60 euro'ya dusunce alinir iste ya. Kol, rift falan hikaye ya kb+mouse master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 ben oculus alana kadar almayacağım ya, oculus'a ne zamandır halleniyorum, ilk oculus deneyimini bu oyunla yaşamak istiyorum. cherry'i elite dangerous ile patlatıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 beraber alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 nerden alacaksiniz ben de tabiri caizse yolluyum rift e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Gelmezse Türkiye`ye, hep beraber getirtebiliriz belki, ya da yurt dışına giden birine yancılık yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 araştıralım da yeni build falan çıkacak mı diye, eğer çıkacaksa bekler, toplu order ederiz. gelir abi neden gelmesin türkiye'ye kargo maliyeti yüksek olur sadece. bir siparişte 3-4 tane verebilirsek belki kargo maliyetini ciddi anlamda düşürebiliriz diye düşünüyorum, araştıralım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 türkiye de distribütör gibin didim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 sanmıyorum ya şu dev seviyesinde biri dist. olarak getirsin forumdan 1-2 kişi almıştı, hatta akirafes'te vardı sanırım, nasıl almışlar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 bu ne ya ben bunun hypeını kaçırmışım. beni de alın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Katar/Dubai 51. ve 52. eyalet gibiler, US den direk siparis verip tax free alisveris yapabiliyorsunuz. Ben gidip geliyor olacam bu aralar, iste kutunun buyuklugu onemli, 2 den fazla tasima imkani biraz zor gibi. Tukiye den almaya kalksak 1.5 kati para oderiz en az diye tahmin ediyorum. Build olarak da artik ilk retail version cikmasina birsey kalmamistir, onu aliriz heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 o zaman glad dan hesap numarasını alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-monitor-oculus-rift-plus-vorpx-sanal-gerceklik-gozlugu-163146559/detay hehe New orders are expected to begin shipping in August 2014. diyor sitesinde, support'a mail atıyorum türkiye olayını sormak için. extra chargelar ve toplu satın almada ne tür indirimler yapabilecekleri ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 New orders are expected to begin shipping in August 2014. diyor sitesinde, support'a mail atıyorum türkiye olayını sormak için. extra chargelar ve toplu satın almada ne tür indirimler yapabilecekleri ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Gladmir said: Build olarak da artik ilk retail version cikmasina birsey kalmamistir, onu aliriz heralde... Oculus Rift launch date officially confirmed for 2015 http://betanews.com/2014/05/02/oculus-rift-launch-date-officially-confirmed-for-2015/ some time next year in 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar