Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elite: Dangerous

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bu yukardaki adamlar devamlı dev timi hediye ve yiyecekler donatıp beslemişler dünde 515 pound toplamışlar bugun dev team e yeni hediyeler gondericeklermiş açılış gunu nedeniyle .
Alphaya katılanlar dev teame pizza gondermiş aşagıda.....

Mesaj tarihi:
araştıralım da yeni build falan çıkacak mı diye, eğer çıkacaksa bekler, toplu order ederiz.

gelir abi neden gelmesin türkiye'ye kargo maliyeti yüksek olur sadece. bir siparişte 3-4 tane verebilirsek belki kargo maliyetini ciddi anlamda düşürebiliriz diye düşünüyorum, araştıralım biraz.
Mesaj tarihi:
Katar/Dubai 51. ve 52. eyalet gibiler, US den direk siparis verip tax free alisveris yapabiliyorsunuz. Ben gidip geliyor olacam bu aralar, iste kutunun buyuklugu onemli, 2 den fazla tasima imkani biraz zor gibi.

Tukiye den almaya kalksak 1.5 kati para oderiz en az diye tahmin ediyorum.

Build olarak da artik ilk retail version cikmasina birsey kalmamistir, onu aliriz heralde...
Mesaj tarihi:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-monitor-oculus-rift-plus-vorpx-sanal-gerceklik-gozlugu-163146559/detay

hehe

New orders are expected to begin shipping in August 2014.

diyor sitesinde, support'a mail atıyorum türkiye olayını sormak için. extra chargelar ve toplu satın almada ne tür indirimler yapabilecekleri ile ilgili.
Mesaj tarihi:
New orders are expected to begin shipping in August 2014.

diyor sitesinde, support'a mail atıyorum türkiye olayını sormak için. extra chargelar ve toplu satın almada ne tür indirimler yapabilecekleri ile ilgili.
Mesaj tarihi:
Gladmir said:

Build olarak da artik ilk retail version cikmasina birsey kalmamistir, onu aliriz heralde...

Oculus Rift launch date officially confirmed for 2015

http://betanews.com/2014/05/02/oculus-rift-launch-date-officially-confirmed-for-2015/

some time next year in 2015
  • Yeni Oluştur...