Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elite: Dangerous

Exodous

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

voice command'e geçtim hayatım rahatladı. yarım saat hatta bir saat alıyor ama ayarlamak tek tek. diğer türlü ama keyboard & mouse oynanmıyor. yok shield i indir, yok engine'ı arttır, yok target değiştir, yok hızı indir yok arttır yetişemiyorsun.

half speed, target, shield, engine diyorsun oluyor asdasd

bingildak said:

http://www.elitedangerous.de/dokumente/VoiceControllingEliteDangerous.pdf

oyun baya zor ya asdasd

O
HA

http://www.youtube.com/watch?v=SxhiLpLeFhU

Olm bu ne lan ahahaha gerçekten yapmışlar mı bunu? 3rd partye 8 dolares vermek yerine oyunun içine ekleselermiş iyiymiş ama her türlü gideri var. Of occulus riftle de ne iyi olur yalnız voice command. Bi sonraki adım sanal eldivenle virtual hud falan heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

adamların tam olarak bir şey yaptıklarından emin değilim ya. programa tanımlama yapıyorsun shield dediğimde E e bas diyorsun mesela. başka oyunlarda da aynısı yapabilirsin sanırım. in-game bir özellik yok şu an bununla ilgili ama awesome ötesi bir deneyim.

learning curve felaket yanlız. tutorial falan yok. docking yaparken kapıda dur, girmeye çalışanlar hep telef oluyor stationa giremeden ahaha. iyi bile olsan çok vakit oluyor docklan, işini gör, çık işlemi. combatlar aşırı intense, en zayıf gemilere karşı bile. çoğunlukla ne olduğunu anlamadan patlıyorsun falan ilk 3 saat. voice commanding kullanmazsan kombatta panelleri izlemekten hiçbir şey yapamıyorsun. content zaten şu an yok. istasyona giriyorsun garip garip questler alıyorsun ama hiçbir indicator falan yok. quest birilerini patlat bana gel diyor, patlamam gereken target nerede hiçbir bilgi yok. ben birkaç kere aptal saptal yerlerde stuck oldum. mesela gideceğim yere 0.6l var, normal hızda gidilmez, supercruise açmaya çalışıyorum etrafta gezegen var diye açtırmıyor, açtırmadığı için hiç oradan çıkamıyorum falan.

oyun inanılmaz olacak belli ama şu an must try demeyenlere tavsiyelik bir tarafı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

geminin enerjisini sürekli manipule etmen gerekiyor ayrıca hızı manevraya göre düşürüp burst patlatmak gerekiyor. ben az uz arkamdakileri önüme almaya başladım ama kafa kafaya denk geldin mi ne halt yiyosun onu çözemedim. dengin bile olsa yarıyor kafa kafada. npclerde miss 0 zaten.

ben voice command'e gemi hızını 100%-50%-0% olarak kaydettim. full speed, half, full stop diye. ayrıca enerji dağılımı için system - engine - weapon diye kaydettim. 40-60% hızda manevra hızı çok artıyor, bir de burst patlatırsan (tab tuşundaki, ben onu da "burst" diye voice'a aldım) baya iyi dönüyor. eğer shield'in iyiyse ve adam zaten arkandaysa weapon ve system'a enerji vermen gerekmiyor, hepsini engine dayıyorsun gemi afterburner açmış gibi gidiyor manevralar 30-40% hızlanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yuzde 50 de max manevra yapiyor alet, X ile motoru durdurup guc azalirken manevrayi yapip burst acinca donuluyor. Adam la karsi karisya kalinca orasi mechul :)

shield in enerjisini bir tik arttirip giriyorum, sansima bazen aliyorum bazen hull a kadar indiriyor npc.

Edit: Star Citizen nin handling i cok basit bunun yaninda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...