dylanN Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 küheylan said: dylan bi ara benim facebook'da ekli miydin sen, hesabı açıp bakiyim de foto spamliyim asfbasf. beyler? Olabilir tam hatırlamıyorum
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 böyle fotoğraflara bakıp güzel çirkin demek osuruktan karakter tahlili yapmak gibi bir şey...
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 dylanN said: küheylan said: dylan bi ara benim facebook'da ekli miydin sen, hesabı açıp bakiyim de foto spamliyim asfbasf. beyler? Olabilir tam hatırlamıyorum
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 birine güzel çirkin demek için karakter ve kişilik bilmeye tanımaya gerek yok, resme bakarsın yorumu yaparsın ve yorumun kişiseldir herkes tarafından kabul görmek zorunda degil
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 bu nası bi midesizliktir ,aklı başında bi insan neden emre belözloğlu gibi bir karaktersizle fotoğraf çektirir?
downwhereiam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Osurukla karakter arasındaki ilintiyle fotoğraf estetik arasındaki bağı eşit tutmak.
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 stimpak said: bu nası bi midesizliktir ,aklı başında bi insan neden emre belözloğlu gibi bir karaktersizle fotoğraf çektirir? abi bunun cevabı çok basit. Çünkü o ünlü.
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Ya Dilan kusura bakma da mankenim falan diye takılıyordun sen bi ara, ama çok fazla kapalı çarşı leke jeans mankeni gibi duruyosun, bence yol yakınken bi yerde sektreterliğe falan başla.
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 dylanN said: küheylan said: dylan bi ara benim facebook'da ekli miydin sen, hesabı açıp bakiyim de foto spamliyim asfbasf. beyler? Olabilir tam hatırlamıyorum küheylan said: Ya Dilan kusura bakma da mankenim falan diye takılıyordun sen bi ara, ama çok fazla kapalı çarşı leke jeans mankeni gibi duruyosun, bence yol yakınken bi yerde sektreterliğe falan başla. hahaha ne gereksiz uğraştınız şu kızla ya
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 JestersTear abi lütfen imzanı değiştir, boşta bulunup okuyorum her seferinde gülüyorum ofiste olmadık anlarda.
elesso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 dilan pati ortalamasının üzerinde bence.
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 neutrino said: JestersTear abi lütfen imzanı değiştir, boşta bulunup okuyorum her seferinde gülüyorum ofiste olmadık anlarda. abi sofistike sıvazlayanlara söyle benim suçum yok.
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 küheylan said: Ya Dilan kusura bakma da mankenim falan diye takılıyordun sen bi ara, ama çok fazla kapalı çarşı leke jeans mankeni gibi duruyosun, bence yol yakınken bi yerde sektreterliğe falan başla. B)-(tu) aynen canim
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 dylanN said: küheylan said: dylan bi ara benim facebook'da ekli miydin sen, hesabı açıp bakiyim de foto spamliyim asfbasf. beyler? Olabilir tam hatırlamıyorum küheylan said: Ya Dilan kusura bakma da mankenim falan diye takılıyordun sen bi ara, ama çok fazla kapalı çarşı leke jeans mankeni gibi duruyosun, bence yol yakınken bi yerde sektreterliğe falan başla. Tamam abi yeter..
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 elesso said: dilan pati ortalamasının üzerinde bence. şunu diyemedi abi kimse kaç senedir. tebrikler ahaha
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ikinci yari taktik degistirdi kuheylan.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Abi ortalamanin ustunde de gercek degil ki? Asdf diye gulen kiz mi olur
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 gerçek olup olmadığını anlamanın sadece bir yolu var ...
benjani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 benjani said: Rivendell hatırası http://imgur.com/dQE5z31.jpg memem yok diye mi ilgi göstermiyorsunuz
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Abi generic gfb li tipin var diye ilgi gostermiyoruz. Skyrimde default char acmak gibi
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 benjani bi emre belözoğlu kadar olamamışsın, tek başına fotoğraf koyuyorsun. o da fenerbahçeli sen de, hani yanında dilan?
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 beyler doğru mu anladım şimdi dylana saldıranın da adı yavşıyora çıkıyor onu koruyanın da değil mi. kim ne yapıyor lan o zaman kafam karıştı.
Öne çıkan mesajlar