JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 dilan'da arap tipi var gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 küheylan said: dylan bi ara benim facebook'da ekli miydin sen, hesabı açıp bakiyim de foto spamliyim asfbasf. beyler? Olabilir tam hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 böyle fotoğraflara bakıp güzel çirkin demek osuruktan karakter tahlili yapmak gibi bir şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 dylanN said: küheylan said: dylan bi ara benim facebook'da ekli miydin sen, hesabı açıp bakiyim de foto spamliyim asfbasf. beyler? Olabilir tam hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 birine güzel çirkin demek için karakter ve kişilik bilmeye tanımaya gerek yok, resme bakarsın yorumu yaparsın ve yorumun kişiseldir herkes tarafından kabul görmek zorunda degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 bu nası bi midesizliktir ,aklı başında bi insan neden emre belözloğlu gibi bir karaktersizle fotoğraf çektirir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Osurukla karakter arasındaki ilintiyle fotoğraf estetik arasındaki bağı eşit tutmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ahaha neutrino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 stimpak said: bu nası bi midesizliktir ,aklı başında bi insan neden emre belözloğlu gibi bir karaktersizle fotoğraf çektirir? abi bunun cevabı çok basit. Çünkü o ünlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Ya Dilan kusura bakma da mankenim falan diye takılıyordun sen bi ara, ama çok fazla kapalı çarşı leke jeans mankeni gibi duruyosun, bence yol yakınken bi yerde sektreterliğe falan başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 dylanN said: küheylan said: dylan bi ara benim facebook'da ekli miydin sen, hesabı açıp bakiyim de foto spamliyim asfbasf. beyler? Olabilir tam hatırlamıyorum küheylan said: Ya Dilan kusura bakma da mankenim falan diye takılıyordun sen bi ara, ama çok fazla kapalı çarşı leke jeans mankeni gibi duruyosun, bence yol yakınken bi yerde sektreterliğe falan başla. hahaha ne gereksiz uğraştınız şu kızla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 JestersTear abi lütfen imzanı değiştir, boşta bulunup okuyorum her seferinde gülüyorum ofiste olmadık anlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 dilan pati ortalamasının üzerinde bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 neutrino said: JestersTear abi lütfen imzanı değiştir, boşta bulunup okuyorum her seferinde gülüyorum ofiste olmadık anlarda. abi sofistike sıvazlayanlara söyle benim suçum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 küheylan said: Ya Dilan kusura bakma da mankenim falan diye takılıyordun sen bi ara, ama çok fazla kapalı çarşı leke jeans mankeni gibi duruyosun, bence yol yakınken bi yerde sektreterliğe falan başla. B)-(tu) aynen canim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 dylanN said: küheylan said: dylan bi ara benim facebook'da ekli miydin sen, hesabı açıp bakiyim de foto spamliyim asfbasf. beyler? Olabilir tam hatırlamıyorum küheylan said: Ya Dilan kusura bakma da mankenim falan diye takılıyordun sen bi ara, ama çok fazla kapalı çarşı leke jeans mankeni gibi duruyosun, bence yol yakınken bi yerde sektreterliğe falan başla. Tamam abi yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 elesso said: dilan pati ortalamasının üzerinde bence. şunu diyemedi abi kimse kaç senedir. tebrikler ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ikinci yari taktik degistirdi kuheylan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Abi ortalamanin ustunde de gercek degil ki? Asdf diye gulen kiz mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 gerçek olup olmadığını anlamanın sadece bir yolu var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 tw kardes resim koy senide görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 benjani said: Rivendell hatırası http://imgur.com/dQE5z31.jpg memem yok diye mi ilgi göstermiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Abi generic gfb li tipin var diye ilgi gostermiyoruz. Skyrimde default char acmak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 benjani bi emre belözoğlu kadar olamamışsın, tek başına fotoğraf koyuyorsun. o da fenerbahçeli sen de, hani yanında dilan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 beyler doğru mu anladım şimdi dylana saldıranın da adı yavşıyora çıkıyor onu koruyanın da değil mi. kim ne yapıyor lan o zaman kafam karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar