Patice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 forgiver said: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/10324_100641279954898_1689153_n.jpg dünya küçük teorisi 3 yıl tutuyor, resim benziyorsa yılın stalk tesadüfü geliyor Evet aynı çocuk işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 dönünce eceye falan dönmez. kapısında sabahlamaz. orda edindiği özgüvenle, burda ecex3 lerle takılır, kafası rahat eder. get rekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ecex3'lerde onu bekliyodu zaten. Ha ha ha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ASLKDasd said: dikkat edin yabancılarla haşır neşir olan adamlar asssla bi türk kadınla evlenmez. mutlaka bi yabancı alır ondan sıkılır bırakır başka milletten bi başkasını alır, internasyonel takılır. önceden es-kaza bi türkle evlenmişse onu mutlaka bırakır, bir yabancıyla olur. olay yabancılarda millet, uyanalım. yabancı birini bulmak için elimizden geleni yapalım. kendi aramızda üremeyelim. iğrenciz. soyumuz tükenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ecex3 ler özgüvenin kokusunu alınca kuyruğa dizilirler, patetik zavallı kapı tırmayalan türk erkeği < Aslan parçası özgüveni tavan yapmış kendinin be cinsiyetinin superior özelliklerinin farkına varmış türk erkeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Her şey özgüvenle olsaydı oo OOooo.. Ecex3'ler özgüven+para arıyor genelde. Bu çocukcağızda muhtemelen dönünce hala öğrenci olacak bir de askerlik ve iş arama bunalımına girecek.. O ooo.. Ece-2 olmasın da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 paraya bakıcak hatun nası ecex3 olur onu anlamadım ben olsa olsa ece/3 olur. ecex3 paraya bakarmı yahu naptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Ece/3 mü? Ece'yi nasıl hayal ettin ki sen? Ece muhtemelen iibf öğrencisi, kumral, bol pudralı, altın renkli takılar takan, çantayı elinde taşıyan bi abladır. Çocuk dönünce Ece/3'le nasıl takılsın bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 yok işte diorm, paraya gelen hatun kalite bakımından ece/3 oluyor, ecex3 değil. ecex3 != güzel ece ecex3 == kaliteli ece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Arkadaşlar bişey sormak istiyorum yüksek müsaadenizle. Ne diyosunuz lan siz? Eleman kim, stalk meselesi ne? Bide vidyoda yanındaki hatun ceylanla ilik arasında gidip geliyor. Ceylan iliği olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ahaha aslanıma bak nasılda dagıtmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 forgiver ece'nin resmi pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Octavarium said: jacabo said: uyuyan okuyorum 1 saattir Bu yorumu okuyunca farkettim bende :D ben de :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Patice said: forgiver said: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/10324_100641279954898_1689153_n.jpg dünya küçük teorisi 3 yıl tutuyor, resim benziyorsa yılın stalk tesadüfü geliyor Evet aynı çocuk işte. eğer öyleyse kıza ben 1 sene boyunca yazarken bu çocukla sevgiliydi kız geçen ay amerigaya gitti doktora için 26-27 yaşlarında olması lazım cocuğun videodaki liseli ergen ben %100 emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 http://www.eksiduyuru.com/duyuru/651072/erasmus-ta-uyanan-turk-genci-ne-dava-acmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 adam inanmış hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 AHAHAHAHAHAH abi nasıl insanlar var ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Adam inanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 adamın yazdıklarına bakınca böyle aptal bi surat canlandı kafamda yumruk atasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Jaegerjaquez said: adamın yazdıklarına bakınca böyle aptal bi surat canlandı kafamda yumruk atasım geldi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bende bu konuda paticiği baya yadırgadır, şimdiye eceyi bulurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 said: ece diye biri olduğunu biliyorum tamam mı? ece virüs gibi. bunu da mal etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paticiğin emektar stalkerları bulabilir rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 eceyi ne yapcaksiniz yanindaki yanar doner kizi arayin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar