Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erasmus'ta Uyanan Türk Genci

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
forgiver said:

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/10324_100641279954898_1689153_n.jpg

dünya küçük teorisi
3 yıl tutuyor, resim benziyorsa yılın stalk tesadüfü geliyor

Evet aynı çocuk işte.
Mesaj tarihi:
ASLKDasd

said:
dikkat edin yabancılarla haşır neşir olan adamlar asssla bi türk kadınla evlenmez. mutlaka bi yabancı alır ondan sıkılır bırakır başka milletten bi başkasını alır, internasyonel takılır. önceden es-kaza bi türkle evlenmişse onu mutlaka bırakır, bir yabancıyla olur. olay yabancılarda millet, uyanalım. yabancı birini bulmak için elimizden geleni yapalım. kendi aramızda üremeyelim. iğrenciz. soyumuz tükenmeli
Mesaj tarihi:
ecex3 ler özgüvenin kokusunu alınca kuyruğa dizilirler,
patetik zavallı kapı tırmayalan türk erkeği < Aslan parçası özgüveni tavan yapmış kendinin be cinsiyetinin superior özelliklerinin farkına varmış türk erkeği
Mesaj tarihi:
Her şey özgüvenle olsaydı oo OOooo..
Ecex3'ler özgüven+para arıyor genelde. Bu çocukcağızda muhtemelen dönünce hala öğrenci olacak bir de askerlik ve iş arama bunalımına girecek.. O ooo.. Ece-2 olmasın da..
Mesaj tarihi:
Ece/3 mü? Ece'yi nasıl hayal ettin ki sen? Ece muhtemelen iibf öğrencisi, kumral, bol pudralı, altın renkli takılar takan, çantayı elinde taşıyan bi abladır. Çocuk dönünce Ece/3'le nasıl takılsın bu durumda?
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum yüksek müsaadenizle.

Ne diyosunuz lan siz?

Eleman kim, stalk meselesi ne? Bide vidyoda yanındaki hatun ceylanla ilik arasında gidip geliyor. Ceylan iliği olabilir
Mesaj tarihi:
Patice said:

forgiver said:

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/10324_100641279954898_1689153_n.jpg

dünya küçük teorisi
3 yıl tutuyor, resim benziyorsa yılın stalk tesadüfü geliyor

Evet aynı çocuk işte.

eğer öyleyse
kıza ben 1 sene boyunca yazarken bu çocukla sevgiliydi
kız geçen ay amerigaya gitti doktora için

26-27 yaşlarında olması lazım cocuğun videodaki liseli ergen ben %100 emin değilim
  • Yeni Oluştur...