Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 simdi miraulun gaziyla %20 crit chance ve max cdr buildi deniyeceğim. itemlerin hepsini yenilemek gerekiyor neredeyse. Ya tutarsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 GokTuRK said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/turkleader-2534/hero/39168333 şimdi şöyle benim crusader ım. nasıl bir şey tavsiye edersiniz buna damage ı arttırmak için? bırak, dönerse senindir dönmesse hic senin olmamıstır asdasd yüzükleri rerolle %crit chance ve % crit damage a. kolyeyide yap hatta öle hatta belt de de öle yap. hani lvl 60 witching Hour lar gibi bisi yakalamya calıs. hos sanırım artık beltte rollenmiyor %chance nese sarı yüzüklerde int, mümkünse prhysical damage, %chance ve %crit damage bu 4 lü yü ykala zaten ortalama min +200 damage ekliyor. silahına da soket rolle yoksa, sonra da bi yesil gem tak, 2 tane socket rollersen eğer, bi kırmızı bi yesil tak anası ağlasın Bi thuderfury düsürürsen ona yesil rollersen zaten sonra oyundan cık. baska yaamyıorm patron geldi gene yazcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 axedice said: Bu topikte bana destek verebilirseniz sevinirim. http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/10271827419#1 Verdim desteği kardeşim. Sağlıklı ve özüne sadık crusader nesilleri için elele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 said: Vaneras While I can't share any specific details right now, we have been monitoring the performance of the different classes since launch and we do have some adjustments planned for all classes that will be implemented in an upcoming patch. In the upcoming patch notes, the Crusader will likely be listed with the most adjustments of all the classes. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/617/401/3b6.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 hahahahahha bence crusaderin dandik olduğunu göremeyen adamlar zaten diğer karakterleri T1e ancak çıkarıp 100k 100k vurarak elit kesen yoksullar. o yüzden aradaki farkı göremiyorlar. sam gökçek kazanmış yine sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 sen sus şişman yancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 şş şişman deme alo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 axedice said: Bu topikte bana destek verebilirseniz sevinirim. http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/10271827419#1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Bu arada aquilaya sand people dediğim mesajımı silmişler ahah. Kahrolsun dikkatli moderasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 benim mesaj da gitmis zaten asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 6,5 thoughness var ve karekter torment 1 de eriyor? ben bu olayi cidden çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 benim wizardda bile 8m var t1de eriyor sen nasıl ayakta kalmayı planlıyorsun ki melee olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 tanklayan adama yetmez o kadar, wizardla ben 7mle t3 yapıyorum hiç sıkıntı çekmiyorum çünkü monk oluyor partyde en önde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ben 7m barbarla rahat t2 yapıyom, siz neden eriyonuzki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 %30 damage reduction yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Yok Roqq o yaraya barnak basmak için söylüyor öyle ben barbarım cüceyin şişerin pişerin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 hem reduction yok hem de mobilite düşük diğer melee sınıflara kıyasla. ww filan mobların arasından dayak atamadan, atak animasyonunu tamamlayamadan, projectile vuramadan kaçılmasını sağlıyor. bir yanda da işte bodos durduğu yerde animasyon kasan crusader var, kalkanlı büyücüden hallice. bir blur veya unwavering will gibi pasif verselermiş bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 nasıya %30 dmg red yokmu crusaderda? sacmaymıs. muhtemelen bı 2h'ı 1h tutma muhabbetinden adam gibi hesaplıyamadılar falan diyodum ama bu kadarıda komikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Crusaderın 2h muhabbeti yuzunden butun 2h weaponlar bok gibi vanillada her classın 2h buildleri olurdu şimdi 2h kulanan bi crusader var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 said: Lord Commander The cooldown of Steed Charge is now reduced by 25% (changed from 5 seconds), and Bombardment by 35% (changed from 20 seconds). Blessed Shield Now deals 340% weapon damage (up from 280%). Staggering Shield : Now has a 35% chance to stun (up from 25%). Combust : Now deals 270% weapon damage (up from 105%). Sweep Attack Now deals 440% weapon damage (up from 400%). Heaven's Fury Fires of Heaven : Now deals 735% weapon damage (down from 950%). Phalanx Now deals 380% weapon damage (up from 295%). Bowmen : Now deals 160% weapon damage (up from 85%). Shield Charge : Now deals 180% weapon damage (up from 75%). Stampede : Now deals 380% weapon damage (up from 295%). Now has a 30% chance to stun (up from 25%). Bodyguard : Now deals 285% weapon damage (up from 200%). Fist of the Heavens Now deals 340% weapon damage (up from 250%) Each bolt now deals 340% weapon damage (up from 210%). Fissure : Now deals 400% weapon damage (up from 80%). Divine Well : Now has an 18 yard distance (up from 12). Now deals 80% weapon damage (up from 14%) Blessed Hammer Burning Wrath : Scorched ground now deals 150% weapon damage (up from 95%). Shield Bash The datamined values for base shield bash where pulling up the same as the new pound rune, so they have been removed for now. There is a good chance the base ability was buffed. Crumble : Now deals 660% weapon damage (up from 550%). Shattered Shield : Now deals 380% weapon damage (up from 325%) plus 335% of your shield's block chance (up from 300%). Pound : Now deals 740% weapon damage (up from 550%) plus 500% of shield's block chance (up from 150%). Steed Charge Cooldown is now 16 seconds (down from 25). Now lasts for 1.5 seconds (down from 2). Ramming Speed : Now deals 515% weapon damage (up from 475). Endurance : Now increase duration to 2 seconds (down from 3) Draw and Quarter : Now deals 185% weapon damage (up from 125%). Falling Sword Rise Brothers : Possible change here, however diffs have an error and are outputting 0%. Punish Now deals 270% weapon damage (up from 200%). Retaliate : Now deals 94% weapon damage (up from 70%). Justice Now deals 240% weapon damage (up from 175%). Sword of Justice : Now gains 3% movement speed (up from 2%). Hammer of Pursuit : Now deals 300% weapon damage (up from 200). Burst : Now deals 30% weapon damage (up from 25%). . http://www.diablofans.com/ valla crusader icin biraz daha fazlasini bekliyordum ama bunada sukur lol. passive skillerede el atsalar keske, neyse dogru yoldalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 adsads adamların buff anlayışı sadece sayıları arttırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 peki limitless mi yoksa şu dönerken yıldırım çıkaranmı thunderclap mı ne hangisi daha efektif galiba barbar asdasd.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Yıldırım çıkartanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 wrath regen, wrath cost, bunlara hala el atılmamış. sırf dmg bufflayarak yetecek sanıyorlarsa aldanıyorlar. gene blessed hammer döndürmek dışında bir olay çıkmaz sınıftan sırf şu değişikliklerle. ve evet pasiflerin elden geçirilmesine ve dmg reduction'a ihtiyaç var, melee build crusader'a kalkan yetmiyor çok net. hayalkırıklığı ama şu rakamlar bile sınıfı ne kadar güçsüz başlattıklarının bir itirafı olmuş adeta. ama gerçek anlamda buff için daha beklenecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Kesin mi bu bufflar? Belki eklentiler olur daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar