Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Arkadaşlar, Hayatım boyunca, 2002 FIFA Dünya Kupası'nı ve Galatasaray'ın UEFA kupasını kazandığı seneki avrupa maçlarını saymazsak, üç-beş tane futbol maçı seyretmişimdir, Fenerbahçe'nin avrupa kupası maçlarıydı onlar da, onların dışında neredeyse hiç futbol maçı seyretmedim. Bu sene süper lig'i takip etmek istiyorum. Özellikle fenerbahçe ve beşiktaş maçlarını izleyeceğim. Bana bu takımların süper lig maçlarını takip edebileceğim bir fikstür linkleyebilir misiniz acaba? Bir de bir sorum daha olacak: Lig başladı mı, ya da başladıysa ne zaman başladı? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 hiç komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 biz gülmüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Komiklik olsun diye yazmadım zaten. Komik olmaması isabet olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=f8JpbXOZ8Nw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 =/ Bir daha da futbol bölümüne gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 http://galeri7.uludagsozluk.com/242/abandon-thread_353848.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 http://www.ligtv.com.tr al aradığın bütün soruların cevabı burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Beşiktaş maclari sıkıcı olur, onun yerine 2. lig maclarini izleyebilirsin. FB maclari komik geciyor. GS maclarinin sonucu belli ama aksiyonu bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 UEFA maclarini cikartirsak benim durumum da ayni. Arkadas israrirla 2002'yi izlemistim daha cocukken. Ama izleme ihtiyaci da hic hissetmiyorum yani, icinde nasil dogdu boyle bir istek merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Testesteron basmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 bende izlemiyorum boyle cok onemli bir kupa vs yoksa, onda da kupa+pub ortamı çok zevkli oluyor diye izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 paticikte herkes futbol noobu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 en büyük galatasaray işte. bunu bilmen yeterli izlemesen de olur. fenerbahçe ve beşiktaş var sonraki büyükler. aralarında maç yapıyorlar formaliteden. sonucunda gs kupa alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Aynı ben. Bir tek world cup izlerdim sonuncusunu da izlemedim zaten. Insanin yapmadıgi sporla bu kadar ilgilenmesi anlamsız geliyor. Hele namus meselesi gibi kulupleri savunma kafasini hiçbir zaman anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 her pazar 11-12 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 DarKRideR said: http://www.youtube.com/watch?v=f8JpbXOZ8Nw -sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Bir başka soruyla karşınızdayım. Aşağıdaki alıntıyı zaman zaman görüyorum. Hatta bir ara Futbol dışındaki bölümlerde de spoiler içerisine alınıp random başlıklara atılıyordu. Nedir bunun esprisi? Olayı nedir? forgiver said: http://forum.paticik.com/thumbnails/8f1/d05/248/c07/e97/672/2fb/c87/636/aaa/18_450xNULL.jpg Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz Türk futbolu çok ağır bir şaibe altında. Toplumumuzu sadece sportif açıdan değil sosyal açıdan da alt üst edecek kadar derin ve yaygın olduğu anlaşılan büyük bir sorunla karşı karşıyayız. Göreve yeni başlamış olan Türkiye Futbol Federasyonunun ne denli ağır bir sorumluluk altında olduğunun bilincindeyiz. Kararların geciktirildiği her gün Türk sporuna zarar vermektedir. Bilelim ki dünyanın saygın bir gücü olmaya soyunmuş bir ülkesi olarak asıl verdiğimiz sınav etik değerlere sahip çıkma konusundaki kararlılığımızdır. Galatasaray olarak biz, Türk futbolunun içine düştüğü bu karanlıktan bir an önce çıkarılması için tüm mercilerin, gerekirse liglerin bir süre ertelenmesi kararı dahil, üzerlerine düşen tüm görevleri zaman kaybetmeden yerine getireceklerine ve kararın verilmesi için gerekli bilgi ve delillerin Federasyonumuza ivedilikle iletilerek sürecin hızlandırılacağına inanıyoruz. Galatasaray camiası olarak alınacak her karar ve uygulamanın en yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz. Ünal Aysal Başkan http://cdn.galatasaray.org/images/haberler/2/B_10590_B_7326_B_6143_GSKLOGO_B.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 şu başlığı açıp yazana kadar googlea fenerbahçe beşiktaş türkiye futbol falan bunlardan birini yazsan 123123123 kere cevap almıştın auehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 galatasaray tek büyük takım işte trdeki kulüplerin hepsi başında para aklamak için başkan olmuş eski kafa mafyalardan oluşuyor bunların da başını fenerli aziz yıldırım çekiyor şike falan yapıp çabalıyor bişeyler ama yetmiyor. iyiler her zaman kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 gerçek erkeklerin takımı galatasaray yani. öyle mi? zaten etrafımda hep görüyorum kızlar fenerbahçeyi tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Kızlar ilk önce ofsayt nedir anlatsın sonra takım tutsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 90 dakka şunu seyredeceğime gider kınaytta çar kasarım daha iyi. Hayır birde sinirlenip, birbirlerine küfür ediyorlar, banlanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 futbol sağlıksız olduğunu düşünüyorum çünkü içinde top var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar