telnedim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 güzel olmuş. yıllardır aradığım arena shooter özlemini az da olsa giderdi. ama EA muhtemelen adım başı dlc satarak içine eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 zipzip said: open beta olmuş titanfall Originde linki bulamadım. PC bu arada. Ben konsoldaymışım adasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 LathspeLL said: Oyun gayet iyi ya. COD'un geçirmesi gereken evrimi geçirmiş. Adamlar zaten iyi iş yapıyordu Infinity Ward olarak Activision bünyesinde, ama işte büyük firmalar engelliyor yeni fikirleri. Herifler kavgalı ayrılıp başarılı bir upgrade'le geri dönmüşler. Titanfall olduğu sürece COD'un satışları düşer. BF serisi değil Titanfall serisi asıl rakibi olacak COD'un. Zaten son cod en düşük satışını yaşamıştır heralde. Activision'ın yeni birşey denemesi lazım ama kalifiye kadrosunu kaçırdı elinden. aktivision daha ne deneyecek parayı koyacak yer bulamıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Burn Card ile su hizli/cevik Titan acildi onu kullandim. Stryder mi ne..round boyunca 1 kere olmedim. OP kelimesine bambaska boyut getirdi hehe diger sisman Ogre Titan'i merak ediyorum. Eger oda okuz gibi cikarsa oyun normal sartlar altinda mega-action gececek demek.. Ya birde mac sonrasi lobby'de 90sn beklemek cok uzun, yap onu 45sn, birde oyunda ki gruntlar sonlara dogru daha sisman/megacreep tadinda olsa iyi olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Guzel oyun da 60$ cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 çabuk sıkan bir oyun, hep aynı şeyler sürekli cycle ediyor hızlı bir şekilde. Killzone'un bile mp si daha iyi anlamda yorucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Arada girip 3 round atıp çıkmalık oyun, ama çok iyi dinamikleri bence. Ben acaip keyif alıyorum oynarken. Ben ki Mech olayını sevmem, bu oyun sevdirdi. İnsan arada COD gibi hızlı aksiyon bir oyun arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ben de çok mech severim, aşırı tatlı geliyor oyun bana.tek derdim fps becerememem. lvl 14 beta için son dimi?14ten sonra oynaması bişey açılmadıkça sıkılıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 LVL 14 son beta için. Bence daha zor XP kazanılmalı, her round'da 1 level atladım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Ayrıca konunun FPS bölümüne taşınmasını talep ediyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 TAŞINDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 http://www.justcdkeys.com/titanfall-cd-key burdan alinir mi sizce? Origin hesabi sakata gelmesin sonra. Bir de ruscu falan kaca satiyor bir de ne zaman satmaya baslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 rusçu hala key satıyor mu ki? swtor zamanında kalmadı mı o ya? ben şurdan alırım alacaksam http://www.nuuvem.com.br/produto/1288-titanfall bi region lock falan yoksa indirimsiz 48$'a geliyor böyle. bu key sitelere göre iyi hemde legit site. ama release'e kadar daha iyi sitelerde indirim olur muhtemelen 45$ seviyesine. amazon, gamersgate, getgames'de vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Battlefield 4 release'den sonra hiç direk çıktığında alasım yok şu oyunu ama büyük ihtimalle dayanamayıp alıcam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Xenus said: rusçu hala key satıyor mu ki? swtor zamanında kalmadı mı o ya? ben şurdan alırım alacaksam http://www.nuuvem.com.br/produto/1288-titanfall bi region lock falan yoksa indirimsiz 48$'a geliyor böyle. bu key sitelere göre iyi hemde legit site. ama release'e kadar daha iyi sitelerde indirim olur muhtemelen 45$ seviyesine. amazon, gamersgate, getgames'de vs. bu site sizin oraya satmiyoruz diyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 evet öyleymiş. region lock var o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 source engine resmen mükemmel ya. onla yapıldığını bilmiyodum ilk dk'dan hissettirdi resmen. çok akıcı ve stabil. onun hatrına alabilirim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 menu theme güzel sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Abi şu konuyu FPS'ye taşısanız tartışıcam alıp almamayı. Konsol'da ciddiye alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 manve said: http://www.justcdkeys.com/titanfall-cd-key burdan alinir mi sizce? Origin hesabi sakata gelmesin sonra. Bir de ruscu falan kaca satiyor bir de ne zaman satmaya baslar? şu site legit. bu arada burdan alınabilir. 45$'a falan denk geliyor işte http://www.fast2play.com/category/3242/titanfall-ea-origin-key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 oha fast2play nasıl bir site; bire bir arayüzü araklamışlar fgsd. http://www.g2play.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 oynayanlar pc de mi oynadı? konsolda mı? hangisine çıkacak ilk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Hola extensionu ile locationu meksika yapinca 31 dolar gibi bir fiyata geliyormus. Bir sakatligi var mi ki onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 PC 11 mart'ta geliyor. konsolu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ben pc'de oynadım beta. bf4 e göre fln baya optimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar