Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lanet olsun Steam!

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Lanet olsun bunlara. Lavabit gittiginde e-mail erisimimi kaybettim, verification code alamiyorum. Iki hafta oldu neredeyse support'a bas vurali, hala cevap yok.

Ameliyat oldum, fazla kimildamiyorum, oyun da oynayamiyorum ustune 3DS'de Golden Sun disinda.

Korsan Skyrim indiriyorum, hadi hayirlisi.
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun gerge, turp gibiydin ya nazar mı değirdik. :/

Yenilemişsindir herhalde ama support mail bazen işte hatırlatmayı gerektirebilir.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Lanet olsun bunlara. Lavabit gittiginde e-mail erisimimi kaybettim, verification code alamiyorum. Iki hafta oldu neredeyse support'a bas vurali, hala cevap yok.

Ameliyat oldum, fazla kimildamiyorum, oyun da oynayamiyorum ustune 3DS'de Golden Sun disinda.

Gerge Supportla aram iyi valve eski developeriyiz sonuçta hali hazırda halen testerlarıyım...
kullanıcı adını at bana iletiyim hızlı ilgilensinler seninle
Mesaj tarihi:
Yoo adam hakli. Steam guzel hos sistem ama super dandik sorulara/isteklere bile haftalarca mail alamamak, en kiytirik oyunlarin super uyumlu sustemlerde calismamasi ve steam'in bunu zerre sallamamasi insani cileden cikariyor. Millet bi gaza gelse, soyle satislar bi cakilsa da akillari baslarina gelse dicem de hayal tabi.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

abi gerge git gide değişiyo az yukarda bi yerde bi topic var
kızın zekasını napcan nefes alsın yeter felan modunda
adamda donusuyor
Mesaj tarihi:
cantug said:

[Gerge Supportla aram iyi valve eski developeriyiz sonuçta hali hazırda halen testerlarıyım...
kullanıcı adını at bana iletiyim hızlı ilgilensinler seninle

abi bunda da mı sen hahahaha
Mesaj tarihi:
BASED GABEN Gerge gibi hipsterları eliyor.

#rekt

BonePART said:

abi gerge git gide değişiyo az yukarda bi yerde bi topic var
kızın zekasını napcan nefes alsın yeter felan modunda
adamda donusuyor

Forumda kız bırakmadıgımız için(hll), adam maskeyi attı aramıza katıldı demek, hoşgelmiş.
  • Yeni Oluştur...