Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Lanet olsun bunlara. Lavabit gittiginde e-mail erisimimi kaybettim, verification code alamiyorum. Iki hafta oldu neredeyse support'a bas vurali, hala cevap yok. Ameliyat oldum, fazla kimildamiyorum, oyun da oynayamiyorum ustune 3DS'de Golden Sun disinda. Korsan Skyrim indiriyorum, hadi hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ooo gerge korsan indiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Hem ameliyat hem Steam sorunların için, geçmiş olsun Gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 gecmis olsun ameliyat icin. korsan olayi icin olmadi GERGE, yakistiramadim sana. gozumdeki imajini kaybettin.fsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 orjinalini zaten steamde oynuyorsa korsan indirmesinin ahlaki bir zararı yok. eula izin vermese de ben vicdanen hic bir sorun gormuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 http://i.imgur.com/P2d2f4o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Ben de onu diyecektim. GERGE büyük küfür içindesin şu anda, lütfen diline hakim ol. Şüphesiz ki steam sana dönüş yapması gerektiği anda dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Geçmiş olsun gerge, turp gibiydin ya nazar mı değirdik. :/ Yenilemişsindir herhalde ama support mail bazen işte hatırlatmayı gerektirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Geçmiş olsun gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 mümkün mertebe steam'den oyun almamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 eldar said: mümkün mertebe steam'den oyun almamak lazım. Taşlanabilirsin bu yüzden. Acele etmeden ama çabuk çabuk hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 GERGE said: Lanet olsun bunlara. Lavabit gittiginde e-mail erisimimi kaybettim, verification code alamiyorum. Iki hafta oldu neredeyse support'a bas vurali, hala cevap yok. Ameliyat oldum, fazla kimildamiyorum, oyun da oynayamiyorum ustune 3DS'de Golden Sun disinda. Korsan Skyrim indiriyorum, hadi hayirlisi. Gerge Supportla aram iyi valve eski developeriyiz sonuçta hali hazırda halen testerlarıyım... kullanıcı adını at bana iletiyim hızlı ilgilensinler seninle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Yoo adam hakli. Steam guzel hos sistem ama super dandik sorulara/isteklere bile haftalarca mail alamamak, en kiytirik oyunlarin super uyumlu sustemlerde calismamasi ve steam'in bunu zerre sallamamasi insani cileden cikariyor. Millet bi gaza gelse, soyle satislar bi cakilsa da akillari baslarina gelse dicem de hayal tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 http://t.qkme.me/3qxcbm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 GERGE said: Lanet olsun bunlara. Lavabit gittiginde e-mail erisimimi kaybettim, verification code alamiyorum. Iki hafta oldu neredeyse support'a bas vurali, hala cevap yok. Ameliyat oldum, fazla kimildamiyorum, oyun da oynayamiyorum ustune 3DS'de Golden Sun disinda. Korsan Skyrim indiriyorum, hadi hayirlisi. abi gerge git gide değişiyo az yukarda bi yerde bi topic var kızın zekasını napcan nefes alsın yeter felan modunda adamda donusuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 said: Gerge Supportla aram iyi valve eski developeriyiz sonuçta hali hazırda halen testerlarıyım... ulan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 gerge çok bozdu çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Adamın çok afedersin poposunu yarmışlar. O kadar muzırdanmayı çok görmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 geçmiş olsun gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 geçmiş olsun abi. her ikisi için de. steam bir live support kursa iyi olacak da ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 cantug said: [Gerge Supportla aram iyi valve eski developeriyiz sonuçta hali hazırda halen testerlarıyım... kullanıcı adını at bana iletiyim hızlı ilgilensinler seninle abi bunda da mı sen hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 BASED GABEN Gerge gibi hipsterları eliyor. #rekt BonePART said: abi gerge git gide değişiyo az yukarda bi yerde bi topic var kızın zekasını napcan nefes alsın yeter felan modunda adamda donusuyor Forumda kız bırakmadıgımız için(hll), adam maskeyi attı aramıza katıldı demek, hoşgelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar