BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Monka dexli bi kılıç düştü onu Crusadera verdim str rerolleyip kullanıyorum şu anda. Leglerde stat deişikliğiin en sıkıntı yanı her seferinde forgotten soul istemesi. O da ya leg itemı kırıcan yada rift bosstan düşürücen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 peç kaç mb? telefonun bağlantısından oynuyorum iş yerinde, yemeyeyim kotayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 10 mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Liebe said: allah belasını versin o legendary craftların. 1 tane recipe düştü sadece, 30 tane materyal var ama lanet olası elimdeki recipein matı düşmüyor bir türlü. Bende de tam tersi. bir sürü recipe var ama craft malzemesi yok. şans işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 son yamadan sonra legenadary mat'leri death breath ile aynı loot seviyesinde çatır çatır düşüyor. bu arada hotfix gelmiş hayırlı olsun. oyunun tamamında chest sayısı azaltılmış, unique bossların lootları azaltılmış, rift legendary oranı %25'den %100'e çıkmış etc etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Olm oyun nasil hikaye nasil? Kisa sanirim gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 kısa ama güzel. ortam da daha çok çekiyor içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Her adımda malthael çıkıp "hohohoho belki minionlarımı dövdün ama az sonraki şeytani planımla baş edemeyeceksinnnn!!!!1111" diye laga luga yapıp planlarını anlatmıyor. Hafif bi gizem havası katmak istemişler, arpg için yeterli düzeyde diyelim. Leonard Boyarskynin vizyonu gerçekleşseydi choices&consequences olan bi arpg olacaktı hafif ToEE tadında ama olamadı şişman yüzünden =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 daha iyi ama kısa maalesef. westmarch'ta ilk üçte biri en iyi kısmı oyunun act1'in ilk yarısıyla beraber. ikinci üçte biri bayık maalesef, son üçte biri hem iyi hem meh. 40$ için fazla kısa act5 ve sadece crusader (o da bayağı özensiz tasarlanmış bir sınıf) hani adventure mode ve rift olayı olmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 adventure mode ve rift de zaten recycled material. acikcasi onu yapmalari icin ek bir pakete ihtiyaclari yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Diablo da recycled material dan şikayetçi olundu. Let this be recorded in the annals of history. Oyun bu hocam, yanlış gelmişsiniz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Önceden de konmuştur kesin, ne kadar doğru bilmiyorum ama bunu buraya bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 skill ağacı olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 İlk başlarda bu yeni talent sisteminin güzel olduğunu düşünmüştüm ama kesinlikle skill tree olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Niye? Seçenekleri kısıtlamanın veya reset olayını kaldırmanın ne gibi bir iyiliği olabilir? FO nerf geldi mesela, D2'deki gibi olsa baştan karakter yaratacaktın veya bi ton uğraşıcaktın resetlemek için (son patchler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 skill sistemi bu haliyle tree'den daha kullanışlı ve rahat, daha çok çeşitliliğe izin verdiği ise bir gerçek. nihayetinde 'gereksinim' isteyen bir sistemde işinize yaramadığı ve istemediğiniz halde çöp şeyleri almak zorundasınız, bu da kısıtlıyor çeşidi. oyuna başlamadan önce gamefaqs okutmasın bir oyun da artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Ben de yanı şeyi düşünüyordum. Gerçi bu düşüncelerim vanilla d3 içindi aslında. Orada çeşitlilik vardı demek zor biraz. Haklarını yemeyelim exp ile bu konuda da bayağı gelişim gösterdi Blizz. Şu an çeşitlilik yapma imkanı var bayağı, doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Skill sistemi süper olmuş, her seferinde farklı build için karakter kasmak bence sıkıcı. Şu hali çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 1 haftadır ping 500 den aşağı inmiyor, tek sorun bende mi? (10 mbit kablonet kullanıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 https://m.youtube.com/watch?v=Y7pbfbuUBKc&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Predator said: 1 haftadır ping 500 den aşağı inmiyor, tek sorun bende mi? (10 mbit kablonet kullanıyorum) superonline adsl sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Predator said: 1 haftadır ping 500 den aşağı inmiyor, tek sorun bende mi? (10 mbit kablonet kullanıyorum) 10mbit kablo sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=TD7YZnkaLSE&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 sdfsdfsd ne çıktı ya bi bu kadardan fazla da yukarıda da vardı sdfdsfg http://i.imgur.com/2wFyK50.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 bu yukarıdakinin peşinden bir daha goblin pack e denk geldik 15 dk sonra falan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar