Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reaper of Souls / Genel Başlık - 1

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

BalisticGel said:

Ben sevdim Act 5i. Dar alanlar ama bi ton event var bina içlerinde. XP farmlamak için iyi bunlar. Bataklık alanları Diablo 2dekileri anımsattı nostalji gibi oldu.

this direk crusader için tasarlanmış bölümler wizard ile çektiğim eziyetin haddi hesabı yok o dar koridorlarda yok waller yok illusionist yok jailer geliyor bi de zırt pırt yetmiomuş gibi.

klavye kırma sebebi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

BalisticGel said:

Ben sevdim Act 5i. Dar alanlar ama bi ton event var bina içlerinde. XP farmlamak için iyi bunlar. Bataklık alanları Diablo 2dekileri anımsattı nostalji gibi oldu.

this direk crusader için tasarlanmış bölümler wizard ile çektiğim eziyetin haddi hesabı yok o dar koridorlarda yok waller yok illusionist yok jailer geliyor bi de zırt pırt yetmiomuş gibi.

klavye kırma sebebi gibi.
Valla ben DHla bitirdim, Vaultla çok sıkıntı yaşamadım. Wizardlada denicem ama evet herhangi bir kaçış skilli yada CC skilli olmadan zorlayabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun gerçekden iyi, çooook uzun süredir bu kadar histerik bir şekilde oynadığımı hatırlamıyorum herhangi bir oyunu (belki bilardo).

Denge, strateji, hikaye, grafik felan değil olay oynatıyor oyun ve "eğlenceli" yani şimdilik sırf bu süreç için bile eurolara değdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...