Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reaper of Souls / Genel Başlık - 1

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Myshkin said:

yeni paragorn lvl sisteminde karakterlerin lvları toplanacak bölünecek integrali dürüme eklenecek bir seyler anlattı arkadaş da sallıyor mu gerçek mi anlamadım. biri özet geçsin plz

Paragon için kastığın bütün tecrübe toplanıp bütün hesabın için ortak bir Paragon levela dönüşecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Rakamları sallayarak ana fikir şöyle:

Mesela paragon 100, paragon 50, paragon 30 olarak üç tane karakterimiz var. 100'e gelene kadar 10 milyon exp istiyor diyelim. 50 için 3, 30 için ise 1 milyon diyelim. Yani 3 karakterin paragon exp toplamı 14 milyon. Bu 14 milyon da yeni paragon 2.0 sisteminde 115 paragon levele denk geliyor, sallıyorum.

Tutup, karakterlerimize istediğimiz gibi dağıtıyoruz bunları. İster bir tanesine 115; istersek biri 75, biri 60, diğeri 10 yapıyoruz. Devam eden oyunda da alınan paragon explerini tekrar istediğimiz gibi dağıtabileceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Selamisahin said:

Rakamları sallayarak ana fikir şöyle:

Mesela paragon 100, paragon 50, paragon 30 olarak üç tane karakterimiz var. 100'e gelene kadar 10 milyon exp istiyor diyelim. 50 için 3, 30 için ise 1 milyon diyelim. Yani 3 karakterin paragon exp toplamı 14 milyon. Bu 14 milyon da yeni paragon 2.0 sisteminde 115 paragon levele denk geliyor, sallıyorum.

Tutup, karakterlerimize istediğimiz gibi dağıtıyoruz bunları. İster bir tanesine 115; istersek biri 75, biri 60, diğeri 10 yapıyoruz. Devam eden oyunda da alınan paragon explerini tekrar istediğimiz gibi dağıtabileceğiz.

OLMASI GEREKENDE BU ZATEN. ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...