hmm anladım. torpilli yani.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Reaper of Souls / Genel Başlık - 1
silkmişim lan ben öyle işi banka olarak kullandığım/ız karekterler var onlaramı gidecek şimdi paragonlar..
Rakamları sallayarak ana fikir şöyle:
Mesela paragon 100, paragon 50, paragon 30 olarak üç tane karakterimiz var. 100'e gelene kadar 10 milyon exp istiyor diyelim. 50 için 3, 30 için ise 1 milyon diyelim. Yani 3 karakterin paragon exp toplamı 14 milyon. Bu 14 milyon da yeni paragon 2.0 sisteminde 115 paragon levele denk geliyor, sallıyorum.
Tutup, karakterlerimize istediğimiz gibi dağıtıyoruz bunları. İster bir tanesine 115; istersek biri 75, biri 60, diğeri 10 yapıyoruz. Devam eden oyunda da alınan paragon explerini tekrar istediğimiz gibi dağıtabileceğiz.
Mesela paragon 100, paragon 50, paragon 30 olarak üç tane karakterimiz var. 100'e gelene kadar 10 milyon exp istiyor diyelim. 50 için 3, 30 için ise 1 milyon diyelim. Yani 3 karakterin paragon exp toplamı 14 milyon. Bu 14 milyon da yeni paragon 2.0 sisteminde 115 paragon levele denk geliyor, sallıyorum.
Tutup, karakterlerimize istediğimiz gibi dağıtıyoruz bunları. İster bir tanesine 115; istersek biri 75, biri 60, diğeri 10 yapıyoruz. Devam eden oyunda da alınan paragon explerini tekrar istediğimiz gibi dağıtabileceğiz.
Rakamları sallayarak ana fikir şöyle:
OLMASI GEREKENDE BU ZATEN. ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM
- 2 hafta sonra ...
Diablofans.com'u açın.
Hayvan gibi datamining var.
Ladder, poe tierinde build yapmanın yolunu açıcak itemler, crusaderdin abilityleri. Sonunda gerçek diablo şeyleri ssdfsds.
http://livingthruglass.com/wp-content/uploads/2013/08/its-happening-ron-paul-gif.gif
Hayvan gibi datamining var.
Ladder, poe tierinde build yapmanın yolunu açıcak itemler, crusaderdin abilityleri. Sonunda gerçek diablo şeyleri ssdfsds.
http://livingthruglass.com/wp-content/uploads/2013/08/its-happening-ron-paul-gif.gif
Acayip itemlar var listede, direk game changing...
"When receiving fatal damage, you are instead restored to 100% of maximum Life and and resources. This item is destroyed in the process."
Hardcore anyone?
Bu sefer sağlam değişikliklerle geliyorlar gibi..
"When receiving fatal damage, you are instead restored to 100% of maximum Life and and resources. This item is destroyed in the process."
Hardcore anyone?
Bu sefer sağlam değişikliklerle geliyorlar gibi..
http://www.diablofans.com/
bir bu kadar daha radikal değişiklik yapması gerekiyor oyunun.
bir bu kadar daha radikal değişiklik yapması gerekiyor oyunun.
Simdi neler oluyormus ben anlamadim, bir de neden tek act? 2 saatte biter o :/
valla umutlanmadım değil
Barbarı silmişler lan o ne öyle alayı nerf yemiş skillerin.
Öne çıkan mesajlar