Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Ve "ben erdim aydınlandım, para verin size fal bakayım" diyen bir şarlatanın maskesi daha böylece düşmüş oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Bak hala konuşuyor ve hala okumuyorum ne neşem içine sığmıyor. Haydi arkadaşlar ısrarla susmayı beceremeyen rawevendora hep birlikte dansederek gülelim ahdskahdskasjhdlahndjasbhdjahn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 van damme mi lan o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 adamı resmen res/kill'e bağladım ya ısrarla susmuyor. şu an benim gözümde "00ooOoOOoOoooO" diyen ghost gibisin ultimada. lütfen itemlarını toplamaya çalışma lootlamıyorum seni. git reslen ama ataklama daha fazla al itemlarını git GZ'de takıl muhatabım olabilecek bir adam değilsin saygısızlığından dolayı. Anlayabilecek bir adamda değilsin şu an sataşmamızın konuşmanımızın manası yok ;D ahahahhahaha aynen böylesin şu an ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Marty said: van damme mi lan o? Aynen öyle ahahahahah çok komik değil mi veriyor çoşkuyu ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Marty said: van damme mi lan o? Benziyor, Van Damme galiba. Noyzura said: adamı resmen res/kill'e bağladım ya ısrarla susmuyor. şu an benim gözümde "00ooOoOOoOoooO" diyen ghost gibisin ultimada. lütfen itemlarını toplamaya çalışma lootlamıyorum seni. git reslen ama ataklama daha fazla al itemlarını git GZ'de takıl muhatabım olabilecek bir adam değilsin saygısızlığından dolayı. Anlayabilecek bir adamda değilsin şu an sataşmamızın konuşmanımızın manası yok ;D ahahahhahaha aynen böylesin şu an ;D Yok emin oldum artık, dolandırıcı falan değil bu adam. Gerçekten inanıyor, hayalgücüne inanmış, zeka da pek parlak olmayınca kendini kaptırmış. Tüm forum palyaço niyetine dalga geçiyodu zaten, birisi ciddi ciddi yüzüne vurup da şaklabanlığı ortaya çıkartılınca da böyle ne yapacağını şaşırdı. Bütün forum kendisiyle taşak geçerken reskille bağladım falan diyo, her mesaja hemen cevap, yok şöyle dedim böyle dedim, ama sorsan dikkate almıyomuş. Yazık ya, böylelerinin de anası babası var, dövünüp duruyorlardır nerede hata yaptık da çocuğumuz böyle oldu diye. Zaten kendisi de söylemişti annem babam delirdiğimi düşünüyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 siktirin gidin baska yerde aydinlanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 adam son 2 sayfada aydınlanmadan fıttırmaya geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Astral seyahat yapacam diye dünyadan çok uzaklaştı, göstergeleri çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Aydınlanan adamın burada işi ne !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 belki birileri gene para verir diye kasıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 aydinlaninca adamin giderleri azalmiyodur heralde. musteri lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Law said: Aydınlanan adamın burada işi ne !!! I <3 PATICIK ... ötesi yok . büyük seviyorum bu ortamı ya . süper adamlarla süper dostluklarım gelişiyor. farkına vardığım güzellikleri de burada rahat rahat ifade ediyorum. saygısız olan adamları da reskill yaparak eğleniyorum çok eğlenceli ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 KuddusiMavra said: wellcome on board. 2 ay istanbulda kaldın,1 kez görüşemedik ya...sen daha konuş aydınlandım falan diye. beni görmeden yaşadığın hiçbir şeyi aydınlanmadan sayma :) Şunu gördüm direk bıraktım orada Kuddusinin enerjisiyle aydınlanan bir noyzura ITS BROKEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Hastasıyım Çeto'nun büyük seviyorum adamı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Ben sevemedim gitti onu ya hafiften sempati duydukça geliyor konuşuyor gene sempati falan kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 noyzura, yillardir dogru duzgun kullanmadigim pati hesabimdan girdim su mesaji yazmak icin. sen ne ilginc bir adamsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Noyzura said: Hastasıyım Çeto'nun büyük seviyorum adamı =) senin aydınlanma bi garip dostum çok garip şeyler paylaşıyon facebookta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Leath said: noyzura, yillardir dogru duzgun kullanmadigim pati hesabimdan girdim su mesaji yazmak icin. sen ne ilginc bir adamsin. Teşekkür ederim saol kendim olmaktan çok büyük mutluluk ve gurur duyuyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Llama said: Noyzura said: Hastasıyım Çeto'nun büyük seviyorum adamı =) senin aydınlanma bi garip dostum çok garip şeyler paylaşıyon facebookta aydın-lan-ma garip birşey ya. Çok öznel birşey.. Hani bleach de farklı kaptanlar nasıl farklı bankaileri ve özellikleri varsa aydınlanma da öyle öznel ve kişisel bir durum. Ortak noktası evrenin enerji akışlarına hakim olup enerji üzerine hakimiyet ve algıları kullanarak birşeyleri tezahür ettirme sanatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 ciddi ciddi soru 30 sayfa öcne soruldumu bilemicem ama bi yerden başlamak istesem nerden başlayım ? bende böyle biraz arınmak istiyorum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Rewendor said: Marty said: van damme mi lan o? Benziyor, Van Damme galiba. Noyzura said: adamı resmen res/kill'e bağladım ya ısrarla susmuyor. şu an benim gözümde "00ooOoOOoOoooO" diyen ghost gibisin ultimada. lütfen itemlarını toplamaya çalışma lootlamıyorum seni. git reslen ama ataklama daha fazla al itemlarını git GZ'de takıl muhatabım olabilecek bir adam değilsin saygısızlığından dolayı. Anlayabilecek bir adamda değilsin şu an sataşmamızın konuşmanımızın manası yok ;D ahahahhahaha aynen böylesin şu an ;D Yok emin oldum artık, dolandırıcı falan değil bu adam. Gerçekten inanıyor, hayalgücüne inanmış, zeka da pek parlak olmayınca kendini kaptırmış. Tüm forum palyaço niyetine dalga geçiyodu zaten, birisi ciddi ciddi yüzüne vurup da şaklabanlığı ortaya çıkartılınca da böyle ne yapacağını şaşırdı. Bütün forum kendisiyle taşak geçerken reskille bağladım falan diyo, her mesaja hemen cevap, yok şöyle dedim böyle dedim, ama sorsan dikkate almıyomuş. Yazık ya, böylelerinin de anası babası var, dövünüp duruyorlardır nerede hata yaptık da çocuğumuz böyle oldu diye. Zaten kendisi de söylemişti annem babam delirdiğimi düşünüyor diye. bi çikita muz vereyim de sus artık ya kendine engel olamıyorsun heralde benim hakkımda konuşmadan duramıyorsun. saygılı ol ve benim hakkımda konuşma. Dediğim gibi annemi ve ölmüş babamı bu konuşmalarına dahil etme. yoksa bende senin ailen ile gidip konuşurum "oğlunuza terbiye verememişşiniz saygısızlığın sınırlarında kendini kaybedicen ailem hakkımda konuşarak bel altı vurmaya çalışıyor" diye. ANNEN ile bu konu hakkında konuşmamı istemiyorsan sus. belki o da tarot baktırmak ister sonra gelip sana anlatır çok iyi baktı bence sende baktır der ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Llama said: ciddi ciddi soru 30 sayfa öcne soruldumu bilemicem ama bi yerden başlamak istesem nerden başlayım ? bende böyle biraz arınmak istiyorum sanki Başlangıç noktası : KENDİNİ GÖZLEMLEMEK ve Sevgiye odaklanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Llama said: ciddi ciddi soru 30 sayfa öcne soruldumu bilemicem ama bi yerden başlamak istesem nerden başlayım ? bende böyle biraz arınmak istiyorum sankiabi sen bi dur allah askına zaten ortalık karısık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 anan zaa xD yapmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar