cabiria Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 itunes bazen çıldırtabilyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 http://vimeo.com/79695097 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 fiyatlar ufak ufak azalıyor. 5C için 1600TL gördüm biryerde. Zaman içinde perakendecilerde daha da azalır herhalde. Apple Store iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 örnek foto falan görmek isteyen varsa şurada en alta insin: https://cnr0.squarespace.com/teknik/iphone5s-5c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 2000 tl diyen var 5s ye hatta 1900 bile çeken var 18 taksit. Malum taksit sınırlaması geliyor diye herkes vermiş coşkuyu. 5s almayı düşünüyorum. 16 gb ile 32 gb arasında o kadar fark var mı? Daha sonra keşke 32 gb almadığıma pişman olur muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Android ve windows phone dan sonra bir denemek isterim açıkcasıda, o fiyatı hak etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Ben de 6'yı bekliyorum. Ekran büyürse alabilirim S3'ten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 fenn said: 5s almayı düşünüyorum. 16 gb ile 32 gb arasında o kadar fark var mı? Daha sonra keşke 32 gb almadığıma pişman olur muyum? Ben 48gb alanli bi androidden sonra 16gb 4s aldim, gayet memnunum, sikinti yasamadim. Tabi film milm atmadim, ökuz gibi butun mp3 arsivini falanda yuklemedim. Favorilerimi attim, kalan kisminida spotify, youtube falan göturuyorum sorun olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Aldım 5s 16 gb Hollanda-tayvan-prc malları vardı ben Hollanda yı seçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Her yer wireless, stream işinin cılkı çıktı. Hala arşiv atan kaldı mı? Anca flac albüm falan atıyorum kırk yılda bir, gerisi hep fotoğraf, video. 5-6gb'yi geçemedim bayağıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Google ile Samsung karşılıklı çapraz patent kullanımı anlaşması imzalamışlar, Sauronla Saruman güçlerini doğuda topluyorlar Apple gg http://wap.ntvmsnbc.com/Haber/Goster/25494742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Multi touch ekran patenti kimde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Law said: Android ve windows phone dan sonra bir denemek isterim açıkcasıda, o fiyatı hak etmiyor. oh you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 sdfs androidciler gelmiş :) android ne abi aldığıma kullandığıma bin pişmanım bu kadar karasız bi sistem yok sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Esh said: Law said: Android ve windows phone dan sonra bir denemek isterim açıkcasıda, o fiyatı hak etmiyor. oh you... Tamam tamam senin güzel hatırın için hak ediyor ;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 KidLazer said: android ne abi fakir isletim sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Tamam arkadaşlar kızmayın, hak ediyor parasını. 10 numara telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 "Tatar Ramazan" said: Google ile Samsung karşılıklı çapraz patent kullanımı anlaşması imzalamışlar, Sauronla Saruman güçlerini doğuda topluyorlar Apple gg http://wap.ntvmsnbc.com/Haber/Goster/25494742 Cumaya geliyorken telefonum (5s) bu ne şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Sana ne zararı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Bende onu soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Ne zararı olacak çatır çatır en az 2 sene kullanacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 space gray mi silver mi bi karat veremedik :) , bizimde derdimiz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 apple dediydi steve ilk iphone çıktıgında Absolut said: Multi touch ekran patenti kimde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Cacik said: space gray mi silver mi bi karat veremedik :) , bizimde derdimiz bu silver guzeldir, grayde 2-3 kere dusurursen saginda solunda aldigi darbeler cok belli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Kartı mini kart yaptık ve rehber numaraları eski kart da duruyor. Bunu nasıl iPhone ye atarız. Whatsapp denedim numaralar gitti ,isimler gitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar