AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 sevdiğim arkadaşlarımdan birisi bilerek ya da bilmeyerek hipster oldu. fotograflar, bıyık, kıyafet şu bu derken çocuğu kaybettik. geri dönüşü yok di mi bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 var ya da yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Geri dönüşü yok, geri dönüşümü var. Önce öldürmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 işi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 geri dönüşü var ya, bikaç seneye yeni bi moda çıkınca ona geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 sanki ardını dövdürmeye başlamış gibi yakınmışsın. gerçi dövdürse ne olacak, art onun ardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 yeni akim cikinca o olur, takma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 sen de onun forumlarda topic açarak bunu dert edinen arkadaşı mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Bu şekilde karı ayıklıyorsa zaten hiç karışma da, belki karı ayıklarım umuduyla giriştiyse mayışlı bi iş bulun çalışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 hipster olunmaz doğulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 kız kaldırmaya çalışıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 ailesine söylemiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 telefon etmisler ailesine oglunuz hipster olmus eve gonderiyoruz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Instagram or didn't happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 şunu bi okusun o zaman http://www.radikal.com.tr/eglence/hipster_olmak_isteyenlere_dev_hizmet-1099129 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?62,5111735,page=1 şunu uplıyım diyorum da mal birileri çıkıp zotön vardı hep hipsterlık i liked it before it was cool şeklinde mallık yapacak diye uplamıyorum. 3 sene önce ne kadar sakinmişim böyle mallıklara karşı şimdi açık adres isteyesim geliyor paticikte post atarken sürekli. ayrıca bakkal amca seviyesine inemedi hipsterlık da inmez hiçbir zaman heralde. ama yine de o zamanlar çevremde bir tane bilen belki vardı şimdi yine herkes biliyor. yine ileriyi görmüşüm hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 hipstır kızlar güzel ya, onlar devam edebilir hipstırlığa. ama kazma kazma herifler skinny jean giymiyor mu, komik bile değil. sinek gibi geziyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 olm üzüldüm başlık açtım ne var yani sizin arkadaşınızın başına gelse hiç mi üzülmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Black-ice said: http://forum.paticik.com/read.php?62,5111735,page=1 orda demisiz zaten, zaten var diye asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 giysi fitliği ile darlığı arasındaki o ince çizgi zor bir çizgi zaten. herkes yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 aquila said: Black-ice said: http://forum.paticik.com/read.php?62,5111735,page=1 orda demisiz zaten, zaten var diye asdf. ben de onu dedim ya. o zamanlar ne kadar sabırlıymışım. şimdi sana mal desem banlatırsın beni eniştene hemen. (bkz:alıntımdan kestiğin kısım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bana mal desen kalbim kirilir =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 geçen sene amerikalı bi hipster bebe vardı eng sınıfında. yaz günü yün şapka giyiyordu, saçlar leş yemın ederım yok böyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar