arcane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 ne guzel iste katula katula guluyoruz :D
axedice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Arkaaşım döüş oyunu oynuyoruz nesi kejıl. Çocukken ataride oynardık şimdi steam sayesinde evimizde oynuyoruz misler gibi. Mameden açınca aaaa, steamden alınca ooooo. Çifte standarta karşıyız!
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Kaldi ki casual olmanin da ayiplancak bir yani yok
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Dövüş oyunu turnuvaya katılacak düzeyde oynanmıyorsa casual oynanıyor sayılır. Ve evet, casual oyun oynamak çok ayıp bir şeydir.
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Ciddi oyunculuk yapmayan sktrsn gitsin mi diyoruz?
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Yok şimdi, Paticik'e yıllarını vermiş emektar arkadaşlarımızı kapı dışarı etmek doğru olmaz. Azıcık bunamış aile büyükleri gibi hoşgörü ve saygıyla idare edilmeliler.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 axedice said: Arkaaşım döüş oyunu oynuyoruz nesi kejıl. Çocukken ataride oynardık şimdi steam sayesinde evimizde oynuyoruz misler gibi. Mameden açınca aaaa, steamden alınca ooooo. Çifte standarta karşıyız! mortal combatın kendısı casual. baya kötü bi oyun bide
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 sus da bannerlord yap burda vakit kaybediyo :(((
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 arcane said: ne guzel iste katula katula guluyoruz :D http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/001/375/e07.png
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 No One Lives Forever: The spy shooter that saved Monolith Our woman on the inside. http://www.eurogamer.net/articles/2017-10-01-no-one-lives-forever-the-spy-shooter-that-saved-monolith Müthişti..
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 gonul ister bu kadar iyi original IP'ler cikarmis bir sirket onlara geri donsun veya yenilerini yaratsin ama muhtemelen WB middle earth bas gec diyordur. o sebeple su asamada en iyi senaryo o IP'lerin taseronlara emanet edilmemesi olur. inanin bana cunku fear 3 oynadim. :/
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 bahsedilmis zaten eurogamer'da da, no one loves forever'in IP haklari kimde belli degil ehue, bildigin kayip Activision'da mi WB'de mi falan kimse bilmiyor o kadar kimsenin umrunda degil ki direkt download edebildigin site mevcut, cnd falan yemedi mainstream oyun medyasinda haberi cikmasina ragmen: http://nolfrevival.tk/ o yuzden taseron falan imkani yok ehe
Norak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Obsidian DLC Survey: https://www.surveymonkey.com/r/OEIDLCSurvey1
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 nolf'un devam ettirilememesi hayli yazık oldu, aslında öyle pek niche de değil setting bakımından.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 tyranny gibi pay-to-win ve mid-game eklentiler istemiyorsaniz ankette DLC ve season pass olan seceneklere hayir diyin. season pass fiyatina da sifir degil 5 dolar diyin. sifir diyenleri kaale almayacaklari belli. nasil olsa 5 dolara season pass yapmazlar. oyun 60 dolar olsaydi, DLC bassaydik gibi onermeler oyuncular icin hayra alamet degil.
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 15 / 10 yazdım sırayla, expac niteliğinde çıkacak DLC'ler için. Blood & Wine iyi bir örnek mesela, hak ediyor.
quixef Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Sırayla 15 / 10 ilginç olmuş, oyun pahalandıkça season pass ucuzlasın diyosun yani Ben standart 3 te 1 yazdım, 15 / 20. DLC şekline de beefy dedim
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 ben 15/15 dedim, pahalı oyuna ucuz sezon pass olmaz her halükarda. 5$ da 0 demekten daha kötü bence ciddiye alınma bakımından, 0 için en azından "almıyorsanız bunu seçin" demiş ehu. gönülleri 30$ isteyecektir her halükarda anketin %100'ü daha düşük istese de.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 gozuken o ki obsidian paradox ortakligi dlc kazigi atmayi secerse bu threadi uplamak gerekecek.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Obsidian sırf paradoxun bu dlc şenaniganlarından hoşlanmadığı için gitti pillars2yi versus evil diye bağımsız bi yayımcıya dağıttırıyor. Kendi iplerinde kendi yollarını çizmek istiyorlar survey ondan, gönül rahatlığıyla 0ları falan basabilirsiniz. Ben witcher / en kötü white march şeklinde olursa para veririm yoksa vermem diye oyladım. İlerde tyranny gibi kendilerine ait olmayan IPlerle yaptıkları oyunlardaki DLC politikasını değil de (southparktır new vegastır yine bunların kontrolünde değildi) pillars 2 ve unreal enginele yaptıkları cain/boyarsky projesi gibi kendi IPlerini etkileyecek bi anket.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Ciddiye almayacaklari secenegi oraya koymazlar diye dusunuyorum. Direkt 0/0 yapistirdim. Witcher disinda gercekten verdigin fiyata deger DLC sayisi o kadar az ki. Bunun haricinde cok fazla abuk subuk eklenti de DLC adi altinda satiliyor. Komple karsiyim bu sisteme sdf.
Öne çıkan mesajlar