Tori Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 DLCden çok; free to playlerin, 15 dolara kafadan 20 saat vaadedicek başarılı indielerin, bundleların olduğu sene 2015de AAA yapmak zor iş demiş. Unityi hatalı çıkarırken, watch dogs ryse hede bomboş oyunlar yaparken bana mı sordular abi, konsola nasolsa satarız dediler. Dandik pc portları falan. Millet de kör mü almasın, almadılar zaten. O yüzden biraz peasant problems gibi geldi bana :p http://i.imgur.com/VzNowj7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 O resim ciddi mi ya dsfdssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Hardline da 1080p degil 720/900 cikiyormus konsollara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 o resim gercekmi ya? yok link yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 benim ekran 720p zaten, farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 resim gerçek değil. bu ay tam bir PCgazm. cities, hotline, pillars. of of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=f9v_XN7Wxh8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 https://steamdb.info/calculator/76561197988445370/?cc=tr Adamın biri 8 senede 75190 TL'lik oyun satın almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 9055 TL, benimki de fena degilmis. Ustelik burada origin, gog ve ps3 oyunlarim yok :P oyunlarimin yarisi da steam marketten cekilen EA ve 2K oyunlari oldugu icin onlara da free or no price diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Verdiğiniz para değildir herhalde, oyunların gerçek değeridir. Değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Anhora said: Verdiğiniz para değildir herhalde, oyunların gerçek değeridir. Değil mi? verdigim para 9bin in kat kat ustundedir. 60 dolara alinan oyunlar su anda 10 tl gozukuyorlar bu listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Vay işsiz vay adsfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 http://i.imgur.com/gzws8Pb.jpg http://steamcommunity.com/workshop/browse/?appid=72850&browsesort=trend§ion=readytouseitems&requiredflags%5B%5D=paiditems heh steam şaşırmış iyice. workshop'a paralı mod "feature"'ı eklemişler. gaben şişmanı para kalesini hala tamamlayamadı sanırım, 4 yıllık oyundan para sağmaya çalışıyorlar. donation butonu gibi birşey koyabilirsin tamam da ama bu nedir. pc communitysine tokat direk şu. modding master race'in satış noktalarından biriydi şimdi ondan da nemalanmaya çalışıyorlar. modder communitysini baya kızdırdılar böylece. community ruhu adına birden çok modderın resourcelarla imece usülü oluşuyor çoğu mod. şimdi adam resource'u vermeyecek sen nasıl satarsın, benim resource'um ile yaptığın modu diye vs. para vermeden mod kullanamamayı, update edememeyi geçtim. birde korsan mod kovalayacağız. ayrıca mod ulan bu sorunsuz çalışacağının ne gibi bir garanti verebilirsin de milletten para ödeyip, yüklemesini isteyebiliyorsun ki, warz'den beter bir durum şu. nexus ftw zaten ama umarım yeni bir trendi başlatmaz bu (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 bende duyrulduğunu görünce donation sandım fakat bu tarz para koparma olayı çok yanlış. görüşlerine katılıyorum. skyrim modlarından para toplayabilirse diğer firmalar da buna başlar. modların da korsanını kovalıcaz bundan sonra görünüşe bakılırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 cok kotu ama gaben siskosu kadar bethesda da suclu sonucta onlar izin vermese adamlar kendi kafalarindan mod satisina izin veremezler, bethesda alir, gaben alir modcuyada kus kadar bi para kalir igrenc bir gelisme, skyrim hatta bethesdanin cikardigi butun oyunlarin asil olayi moddu benim icin. hayatta bes kurus vermem ben user made birseye, horse armori yapan zihniyet bunuda yapti iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 at zırhı kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 bütün modlar ücretli hale gelmiyor ki, neyin atarını yaptınız anlamadım. gaben ve bethesda ile de alakasız, epic bile öyle store açtı mod yapımcıları isterse satsın, isterse bedava versin diye. bilakis modculuğu ve dolayısıyla pc oyunculuğunu güçlendirecek birşey zira şirketler zaten modlanmasını engeller oldu çoğu oyunun kendi 15$'lık map pack'lerini satabilmek için. 10 yıldır bu trend farkedilmiş olmalı herhalde? modder komünitesi niye kızsın para kazanacakları bir sisteme? zaten profesyonel iş çıkaran adam hayır duası için devam etmiyor, gidiyor giriyor bir şirkete çalışıyor. etraf "işim gücüm var artık uğraşamam" denip yarım bırakılmış, yama gelince savegame patlatan mod dolu. skyrim başlığı "save patladı mod güncellenmiyor yeniden başladım" mesajları kaynıyor. ha yok pahalıysa da alınmaz yani, oyunlar için de geçerli aynı şey. unreal tournament başlığında alkışlandı aynı yaklaşım, şimdi karşı çıkmaktaki nedeni anlamış değilim. modların hepsi paralı olmuyor. paralı olan da gene mod, oyunun içinden kesilip çıkarılıp satılan content değil. pahalı geliyorsa oynamazsınız olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 ben de anlamadim, aynen Sam'in dedigi gibi. steam komisyon alacak rerore diyenler varsa da, alacaka lan tabi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 free mod duruyorki workshopta. isteyen free ekliyebilir halen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 samin msj girmiş araya aynen katılıyorum, zaten yeni birşeyde degil tf2 ile o polycount packlerle başladı bunlar, ama free dropta oluyordu onlar. adamlar bişeyler üretiyor en azından, kazansınlar neyse bu sistem singleda fıfıs, multide göze batıyor zararları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Daesu said: free mod duruyorki workshopta. isteyen free ekliyebilir halen ? http://i.imgur.com/9OCsUUc.jpg PC GAMINGIN KURTARICISI HZ GABEN diye taparken böyle kazık yemek epey acıtmıştır ya edit: mustard race mensuplarına bu laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 pcgamingin son sosyalist kalesi modderlarıda bölemi yokedicekler yani asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 ya biliyoruz bu forumu, walled garden ios wannabe windows 8.1'e "start menüsü alın üçüncü parti şirketten 5$'a nolacak" diyen insanlar da gene burada yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 çok iyi olmuş. modcuların önünü açar, genelde modlar bug'lı oluyordu, bir süre sonra bırakıyordu yapan. Şimdi adamın sürekli geliştirmek için motivasyonu olacak. Kilit nokta paranın ne kadarı steam'e, ne kadarı modculara, ne kadarı yayıncıya gidecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 aklıma gelmemişti, şimdi çal çırp olayları fln dramalar başlar discus topiklerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar