arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 fail cunku divinity beceremedi? OK BAB. top kek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 "Tatar Ramazan" said: Komutan said: Jagged Alliance: Flashback ekimde çıkacak. Kendim oynamadım ama forumlarında okuduğum yorumlarda oyunun temelinin iyi olduğu, fakat bu kadar kısa bir sürede tamamlanabilecek bir aşamada olmadığı söyleniyor. Ama adamlarda paralar suyu çekmiş, yapım sürecini fazla uzatamıyorlar. Hmm şimdi sen deyince baktım baya iyi duruyor, serinin fanı olarak alırım mutlaka ama bu paraya değil. Bu kadar iyi olacağını bilsem KSteyken alırdım 20 dolara. pazar günü oynadım, çooooook eksiği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 jagged (:P)(:P)(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ks. kullanamıyorlarsa, kullanamayanların suçudur... finansman olarak en verimli yöntem olduğunu hala iddia ediyorum. 10.000 kişiye, 100 tane temelsiz hedefler sunacağına, 10 tane yapabileceğin, ama gerçekten ilgi çekici şeyler sunarsın, sonuçta kahvede traş bıçağı satmıyorsun hedef kitlenin düzeyi belli... ama burada iki kilit mesele çıkıyor: -vizyon -ve bu vizyonu gerçekleştirecek yetenek... piyasanın sorunu, vizyon kısmını diğerlerinden aşırıp, bununla birlikte sınırlı yetenekleri ile büyük paralar kazanmaya çalışan mantarların türemesi... bunun için bütün reklam kanalarını kullandıkları için -diğer konu- ürünlerininde sata biliyorlar. böyle gürültülü bir ortamda, paranın "para kazanma vizyonu" olanlara gitmesi ise normal karşılanacak bir durum. özetle: 90 ların güzel günlerinde olduğu gibi, yeni fikirleri olan vizyon sahibi, yetenekli kişilerin, mevcut piyasa şartlarında gerekli finasmanı almaları ve reklamlarını yapmaları için iyi bir yöntem. sistem parayı bulduğu süreç içinde reklamı da yapıp ve üstelik bedavaya getirmesi de üzeride durulması gereken ve atlanmış bir katma değer bence... son olarak, hedefler, yetenekle doğru orantılı olunca sorun olacağını düşünmüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Feamer said: ks. kullanamıyorlarsa, kullanamayanların suçudur... Düşük bir önerme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Feamer said: ks. kullanamıyorlarsa, kullanamayanların suçudur... finansman olarak en verimli yöntem olduğunu hala iddia ediyorum. olmayan birşeyi satmak tabii ki iyi bir finansman yöntemi, hatta en iyi finansman yöntemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 adamın argümanı divinity ya. şunu da sırf "bütün RPGler niye skyrim değil" mentalitesiyle koymadıysa ne olayım. bu kadar kolay oltaya gelmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 yıllık bütün oyun ihtiyacını ks'den temin edebilecek gibi hayallere girmesin insanlar diye ks'ten çıkan ilk gerçekten iyi oyunu yapanın çekilmesini aktardık, ne alaka yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 yıllık oyun ihtiyacı bence 1 -bir- olmalı, sorunların bir çoğu bu sayının 5 şi geçmesinden kaynaklanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Daha da düşük bir önerme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Senede bir oyun mu oynayak yani?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Feamer said: yıllık oyun ihtiyacı bence 1 -bir- olmalı, sorunların bir çoğu bu sayının 5 şi geçmesinden kaynaklanıyor yıllık 1? çalışan adam bile haftada 1 oyun rahatlıkla bitirebiliyor (8-10 saat playtime). bu nası bi mantık be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 hadi 3 olsun... ama senede 10 oyun bitirebilsin diye insanlar oyunların basitleştirildiğinin farkındasınızdır umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ondan ziyade günde 1 saatten fazla oyun oynayamayan insanlar hedeflendiği için oyunlar basitleştiriliyor. yılda 1 oyun ne abi, anders'e bile o kadar zulmetmiyorlar ehu. norveç hapishanesini layık görmedin bize yani aşkolsun. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 tamam bir az olmuş ama beşten fazla da çok olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 bence troll ahfuhasdufh yılda 5 oyundan fazlası çok olur. yılda 15 filmden fazlası da çok olur o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 yılda 10 oyun bitirebilsinler diye oyunların basitleştirilmesi ne demek ya. dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 abov adeta minik bir tayyip. 1 oyun diye ölümü gösterip 3 oyunla sürünmeye razı ediyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Feamer said: hadi 3 olsun... ama senede 10 oyun bitirebilsin diye insanlar oyunların basitleştirildiğinin farkındasınızdır umarım Basitleştirilmemiş oyunların döneminde de senede 10 oyun çıkıp bitirdiğimizin farkındasındır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 pc gaming diye geldim shitposting çıktı. FFXIII geliyor pcye. XV'in de gelmesine kesin gözüyle bakılıyor hatta. mgs serisi neden gelmesin değil mi. metal gear rising ile piyasa yoklaması yapıldı zaten. ben hypelandım baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 FF13 geliyorsa kesin bait olsun diye geliyordur. Tek boyutlu ve tükürüp attığım sakız kadar karakter sahibi olmayan karakterlerle dolu Koridorda koşmaktan ibaret olan FF serisinin yüz karası FF13'ü dandik portla PC'ye kakalamaya çalışırlar. Sonra satmayınca "PC oyunculuğu ouuuv" olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 oynadığına emin misin ff13'u? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 oyun bitirme noktasına değindiğimi hatırlamıyorum, zira çok boş zamanın varsa 20 tanede bitirirsin ama burada mesele o oyunların "yapılması" zira ks dan konu buraya geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 http://i.imgur.com/4kvugl3.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 cidden başka ff bulamadılar mı 13ü portluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar