kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2023 BattleBit Remastered is dominating Steam because there's no catch: it's just a lot of game for $15 One of the best new multiplayer games of 2023 has no microtransactions. https://www.pcgamer.com/battlebit-remastered-is-dominating-steam-because-theres-no-catch-its-just-a-lot-of-game-for-dollar15/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2023 ucuz ve guzel bir alternatif. patato makinede sunucu bulma sikintisi yasamadan 254 kisilik sunucuda oynarsin. son iki battlefield oyununu oynamamis biri olarak karsilastirmasini baskalarina birakiyorum. battlefield 4'de biraktigim yerden devam ediyormusum gibi hissettim. epey sadik bir klon. fazlasi var, eksigi de illaki vardir. jetleri kasten koymadiklarini bilmiyordum. destekliyorum. ucretlendirme bu sekilde devam edebilirse sahane. bunun icin gereken populerligi yakalamis gibi duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 2-3 hafta twitch hypei gecsin oyle goruruz bana çok ea'e rest cekme sureci gibi geliyor "3 kisi koskoca studyodan daha iyisini yapmis" protestosu. Max. 1 ay sonra adı unutulur gibi. Zaten re-releasemiş oyun. İlkinde de boyle benzer bi hype yakalamis da bu kadar degildi muhtemelen tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 500 gaymeyi kaptırdın EA'ya hala toz kondurmuyon, bak biz bekledik beleş oynuyoz gamepassten sdf 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 Diablo'ya rağmen bi 17 dakika oynamışım yine de. Öyle de güzel oyun kudurun da kudurun ooooh 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 nihahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 Xenocide, 26.06.2023 14:39 tarihinde dedi ki: Diablo'ya rağmen bi 17 dakika oynamışım yine de. Öyle de güzel oyun kudurun da kudurun ooooh 17 dakka ne olm açmışsın alt-tab yapmışsın unutmuşsun sonra işte at yalanı........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 yok yeni sezon geldi, yeni map'e baktım işte sonra diablokek. bi oyun 15-30 dk arası sürüyor TAM TUTUYO SAYI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 data israfı diye gamepass'ten bile indirmedim adam 370 saat oynamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 ben de indirmedim bedava olmasına rağmen. adam bir de o 370 saatin 200 saati beta testerlık yaptı, üstüne 500 lira verip hahahah SONRA NEDEN FAKİRİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 yüooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2023 Valve is scrutinizing games with AI assets on Steam, says avoiding copyright violation 'is the developer's responsibility' www.pcgamer.com/valve-is-scrutinizing-games-with-ai-assets-on-steam-says-avoiding-copyright-violation-is-the-developers-responsibility/ .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2023 AI ve IP olayı çok sıkıntılı. Merakla takip ediyorum ben de gelişmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2023 2 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 ülkeye iyi para getimiş o zaman, programcı dışında diğer ikisi yabancı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 VIEWFINDER Innovative puzzle design and truly astonishing visual trickery make this puzzle game a must-play—even if it doesn't quite have the space to make the most of its best ideas. https://www.pcgamer.com/viewfinder-review/ https://store.steampowered.com/app/1382070/Viewfinder/ https://www.youtube.com/watch?v=crteKROYkHM 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Make available technological controls Drive awareness of and uptake of technological controls Form an expert panel on age assurance in the games industry Disclose the presence of Loot Boxes prior to purchase Give clear probability disclosures Design and present Loot Boxes in a manner that is easily understandable Support the implementation of the Video Games Research Framework Continue to tackle the unauthorised external sale of items acquired from Loot Boxes Commit to lenient refund policies Advance protections for all players Work with UK Government and other relevant stakeholders to measure the effectiveness of these principles https://ukie.org.uk/news/2023/07/video-games-industry-agrees-new-principles-and-guidance-on-paid-loot-boxes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 devletler loot boxlara el atana kadar, firmalar onları bırakıp battlepasslere geçti bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Overwatch 2 is coming to Steam, and more Blizzard games will follow PcGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 ow2 oyuncu kitlesi herhalde ciddi düştü ki launcher'sız direkt steam'den açmaya izin veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 benim anladigim overlordlar genel tutuma el atiyorlar zira obur oyunlarin da gelecegi haber edildi. ow ligine de mudahale soz konusu. takimlara 6 milyon dolar cikis tazminat opsiyonu sunulmus. belki yeni parali icerik zayiftir, battlenet ile hasir nesir olmamis kitlelerde de sansimizi deneyelim diye dusunuyorlardir. ozelliklerde ana icerik oymus gibi tepeye yazmislar. blizzard'a olan birikmislik reviewlara negatif yansiyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Blizzard has finally kissed the ring of Gabe.. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 "We noticed that you have not been using your Ubisoft account associated with [your email address]," the email begins, as shared by Twitter user @PC_enjoyer. "We have temporarily suspended your inactive Ubisoft account and will be closing it permanently in 30 days in accordance with our Terms of Use. "If you wish to keep your Ubisoft account, you can cancel its closure by clicking on the Cancel button below." https://www.eurogamer.net/ubisoft-is-suspending-inactive-accounts-disabling-access-to-game-libraries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 ya böyle bir saçmalık olabilir mi, para verilmiş oyunların dlc içeriğine sunucusunu kapadılar diye eriştirtmedikleri yetmiyormuş gibi şimdi bir de bu. hard disk'e 1kb kullanıcı hesabı dosyası yazmak çok mu gelmiş? hakikaten tam dayaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar