Darksun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 kral ya iyi indirmiş. Bu arada steamdb deki suggested outdated , yakında güncellenir. Resident evil fiyatınında 9.4 olması tesadüf olamaz diye koydum yeni suggested güncellenirse onu da koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 9.4tl/usd yine acımış steam 15 civarı hatta apple gibi 22 de yapabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 60 olmuş aldım gitti teşekkürler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 1 saat önce, Silphatos dedi ki: 9.4tl/usd yine acımış steam 15 civarı hatta apple gibi 22 de yapabilirdi Açıkçası Steam'in kaybettiği çok bişey yok. İsterse %90 indirim olsun, giderin çoğu standart giderin, gelen paranın çoğu kar. Ürünün fiyatı da sadece kuru düşük aldığın ülkede düşüyor genelini etkilemiyor. Yapımcı için de benzer hatta. Türkiye'de 18 liradan 10 tane satacağına 9 liradan 22 tane satıyorsan ucuza vermek daha avantajlı. Uzun vadede de o pazarın korsanın eline düşmesini engellemiş oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Ohh zikindirik oyunlar 150 tl den başlar artık, AA lar 500-600 civarı, AAA lar 1000 tl civarı olur. Xbox gamespass iyi güzelde nerdeyse hiçbir oyunun dlc si yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 yeni oregon trail geliyormus bir dahaki aya: https://store.steampowered.com/app/2013360/The_Oregon_Trail/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2022 (düzenlendi) apple arcadede vardı bu 2 3 yıl önce oynadım, mobilde güzelde pcde oynanmaz Ekim 22, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2022 torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2022 oregon trail vasat bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2022 Steam rekorunu tazeledi 30.012.957 Aynı anda online olan kullanıcı sayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Steam önerilen fiyat 10.5 olmuş, hatta sanırım developerlara uyarıda gidiyormuş önerilenin altında satıyorsunuz diye şimdiden sayfalarca fiyatı değişen oyun var. Geçmiş olsun alacağınız varsa son bir el atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Son iki oyunumu almış olabilirim :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Bu aksam Halloween sales basliyor, fiyatlar artmadan son sales olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 (düzenlendi) valla akşama kadar fiyatı değişmeyen oyun kalırsa evet ,birde halloween e benim bildiğim bayağı oyun girmiyor. 20 kusur kasımda Autumn sale vardı o fena olmazdı. Ekim 25, 2022 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Fitgirl ile ozlem gideririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 https://steamdb.info/blog/valve-price-matrix-2022-update/ burada biraz detay var. Steam fiyatları yıllık güncelleyecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Steam regional fiyatlari guncellemis ama herhangi bir regionda fiyati arttirirsan 28 gunluk cooldown a giriyorsun. Steamdb "Price increases generate a 28-day cooldown on discounting for all regions, so it may take a couple of months until all developers update their pricing if they have plans to do so." demis. Steam e gore "This discount cooldown period applies to all types of promotions and discounts across Steam, with the only exceptions being our four major store-wide seasonal sales: Lunar New Year Sale, Summer Sale, Autumn Sale, and Winter Sale. Also now the Spring Sale starting in 2023." Eger developer major store wide sales harici yakin zamanda indirim yapmayi dusunmuyorsa, her an her sey zamlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Wishlist'deki çıkmış her oyunu aldım ben bu hafta zaten, kalanına artık çıktıklarında bakacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 ne yapalım artık bırakırım oyun almayı, satya nutella oynamama ne layık görürse onu oynarım. "aman fiyatı çıkacak" ya da "iyi indirim" diye aldığım şeyler dolu backlog. halloween indirimine bakarım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 wintersale yakin orda girisiriz bam gum, zaten oyle sega, s.enix, ea vb haric 5 yillik oyunlarin fiyatini arttirmaz cogu ufak tefek sirket diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 sırf bize olsa dokunmayan olur derdim ama tüm bölgeleri elden geçirmişler ve tek tuşla halloluyor. Ondan bayağı bir firmanın her bir haltı güncelleyeceğini tahmin ediyorum. AAA lar da günceller bize fiyatı düşer mi göreceğiz gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 halloween sale basladi galiba steamde, hicbisi acilmioyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 halloween sale değilde sayfalarca update başladı. bayağı 'güncellenen' oyun var sonra 1 saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2022 AAA oyunlar 1000-1500 TL'ye satılıyordu zaten. Şu zamana kadar indirimlerde aldığımız ama oynamadığımız bir sürü oyun vardı, onlara sararız sorun yok. Kojima'dan yeni Metal Gear Solid, Half-Life Episode 3, Bullfrog'dan Dungeon Keeper 3, Black İsle'dan Fallout 3 gibi şeyler çıkmayacağı için "kesin almalıyım" diyip fiyatlara üzüleceğim bir oyun olacağını da sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar