sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2021 beklediğimden zayıf gibi geldi ya. animasyon kontrol falan eskisi gibi duruyor. npc sayısı falan da arttırmamışlar galiba şehirde. enb series ile aynısı oluyor dsb.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 GTA Definitive Edition oynayanlara gelsin:
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 Alıntı Billion Dollar corporation removes 3 classic and beloved GTA games from Steam, forces you to buy them on their shitty launcher, no gameplay is shown before it's release, almost little to no marketing at all because they know the game is a mess and they just want to make a quick buck. Performance on PC is horrendous for a shitty reskin that looks literally worse than fan made mods, which they forced creators to stop developing after a cease and desist. Character models are just rubbish, they either look plastic or someone put a smooth filter over them. Rockstar literally treats PC Fans as second class citizens, while giving Console players games years before us. They don't give a fuck about players and only care about their bottom line by re-releasing the same GTA over and over again and milking GTA Online to death.
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 Milette her şeye tek taraflı yorum yapıyor. Adamların tabi ki amacı para kazanma olacak zorlamı satıyorlar hafif cilalı remasterları (remake değil sonuçta) ister al ister alma kardeş neyin tatavası. Ayrıca kaba etlerine güveniyor ki kendi platformunda karının yarısını (şirket masrafları çıktıktan sonra diye hesaplayabiliriz) Steam ile paylaşmak zorunda değil. Tam donanımhaber forumcusu yorumları bunlar yani sadece language ingılış.
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 Lawful good diye ilahlaştırılan cd projekt red i de gördük, cyberpunkta neler yaptı. Şişko gaben de gitsin bi HL3 yapsın.
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 demekki bazı insanlar kendilerine bok gibi davranılmasından hoşlanmıyormuş
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Alıntı - begenmiyorsan alma - baskasi da yapiyor - sizi gidi donanimhaberciler ok
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Okuduğunu basite indirgemek, onu da yanlış indirgemek Kib
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 buna para verenin kendisine saygısı yoktur.
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 7 saat önce, arcane dedi ki: ok CIKAR CEBINDEKI TELEFONU
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 On 13.11.2021 at 11:33, Edriel dedi ki: Milette her şeye tek taraflı yorum yapıyor. Adamların tabi ki amacı para kazanma olacak zorlamı satıyorlar hafif cilalı remasterları (remake değil sonuçta) ister al ister alma kardeş neyin tatavası. Ayrıca kaba etlerine güveniyor ki kendi platformunda karının yarısını (şirket masrafları çıktıktan sonra diye hesaplayabiliriz) Steam ile paylaşmak zorunda değil. Tam donanımhaber forumcusu yorumları bunlar yani sadece language ingılış. baya bi baktım ama tek bir doğru laf etmemişsin.
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 K tmm knka şimdi rockstar sana özür e-maili atar, bay değerlendirme uzmanı. Senin doğru yanlış değerlendirmen gerçekleri değiştirmiyor malesef.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Edriel sıçtın bi defa neyine sıvıyorsun, söylediklerinden gayet basmakalıp salak publisher hareketlerini savunduğun anlamı çıkıyor. Ya ben böyle demek istemedim kendimi düzgün ifade edememişim de, ya da söylediklerinin arkasında dur onun goygoyunu yap. Bır bır bır neye uzatıyorsun
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 13 yaşından büyük gta fanboyu var miydi yahu
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 On 13.11.2021 at 11:38, Edriel dedi ki: Lawful good diye ilahlaştırılan cd projekt red i de gördük, cyberpunkta neler yaptı. Şişko gaben de gitsin bi HL3 yapsın. Ahahaha ayni postta iki tane whataboutism
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Salak publisher kime göre salak ? Publisher perspektifinden konuşuyorum, adamlar senelerdir GTA 5 online'ı milkliyorlar sana salaklık gelir ama dünya kadar para kazanıyorlar. Gamepasste bedava şu anda yüklemedim remasteredı bile, savunmuyorum oynamamda, ya da gta fanboyu da değilim, bana göre de mantıklı değil oynamak adamları savunduğumu hangi cümleden çıkardın açıklasana ? O kadar basma kalıp algın var ki objektif bir şey söyleyince direk "kötüyü savunmuşun" moduna geçiyorsunuz. Adamlar minimum efor ile hafif cilalanmış halini paket halinde satıyorlar ve steam'e komisyon vermek istemiyorlar, şirket politikasına göre de gayet mantıklı. STEAM'A ÇIKARMIYORLAR BEN ORDA OYNIYCAM QQ çekenler gitsin tuvalette ağlasın adamları bağlamaz. Sonuçta gelip burda AGA BU OYUN OLMAMIŞ SALAKLAR YAPAMAMIŞ EHEHEHEE, STEAM DEN DE ÇEKMİŞLER FUUUUUUUU diyen plebden başka birşey değil üstteki alıntı. Karınca dağa küsmüş ama ... karıncanın demiş dağ o hesap. Senin çıkardığın anlamda umrumda değil hadi git şimdi nerdlüğüne gömül, ömrünü theorycraftla geçir.
Raze Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 17 saat önce, arcane dedi ki: - begenmiyorsan alma - baskasi da yapiyor - sizi gidi donanimhaberciler özet nedir, nasıl çıkartılır. ders gibi. şiir gibi
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 1 saat önce, Edriel dedi ki: Publisher perspektifinden konuşuyorum niye? publisher mısın sen de?
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Deathloop Game Awards - 9 adaylık - -Game of the Year -Best Game Direction -Best Narrative -Best Art Direction -Best Score and Music -Best Action -Best Audio Design https://www.thegameawards.com/nominees
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 bitti mi? bitmedi: - en iyi dijital oyun - en iyi pre-order bonus - en iyi web banner - en iyi disk size, - en iyi desktop icon ...
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Su mod destegi falan bi muhabbet vardi bi ara adamlari gayet bagladi aslinda aglamalari. Steamdeki rating yuzunden fena tutusmuslardi.
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 (düzenlendi) Gerekenler yapılmaz ise Microsoft Activision Blizzard a karşı yaptırımlar uygulayacak .. Kasım 19, 2021 kizillelma tarafından düzenlendi
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 iyi de konu ne konsept ne bi link bişi. nasıl post atıyonuz
Öne çıkan mesajlar