sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Masallah. Bi gameplay falan bi sey de gostersinler de neye benzemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Sistem gereksinimlerine bakarsan aynı şeyin bıyıklısı olduğu anlaşılıyor zaten. Kontrolleri, ışıklandırma ve görüş mesafesi gibi kolay güncellenebilecek şeyleri güncellemiş tekrar satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 koymuşlar aslında video sat sat bitiremediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 bişeye de benzememiş pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 Bekledigimden iyi gorunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 (düzenlendi) On 22.10.2021 at 16:39, Oce4n dedi ki: koymuşlar aslında video sat sat bitiremediler Bunu ilk teaser sanmistim koymuslar meger. Guzel olmus karikaturize. Fiyat cok ama bize gore. baska sekilde oynariz affetsinler, eskiden aldigim shark kartlara saysinlar dvs. Ekim 23, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 Son zamanlarda Rogue Lords denen bi' oyuna sardım. İndirimde ilk çıktığında almıştım, şimdi fiyatına değer mi bilmiyorum ama eli yüzü çok düzgün bi' oyun. Ufak bir balance sorunu vardı ama sanırım onu da çözüyorlar, o haberi görüp topic açma niyetindeydim ama üşendim buraya bırakıyorum. Bence bi' bakın derim. Keyifli baya. https://store.steampowered.com/app/1069690/Rogue_Lords/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 *Steam Halloween Sale: Oct 28 - Nov 1, 2021 *Steam Autumn Sale: Nov 24 - 30, 2021 *Steam Winter Sale: Dec 22, 2021 - Jan 5, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 valla bizdeki bu dolar kuru ile fiyatlar böyle kalmaz gibi şu winter sale da ne var ne yoksa abanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 bu fiyatları çok ararız. steam bile zor dayanıyor artık çok iyi ekonomiye. fırsat varken gömmek gerekiyo böyle indirimlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 (düzenlendi) uzun yıllardır kur sabit ya steam fiyatları değişmez, en azından usdye göre valve suggested price değişmez. ölü ekonomili ülkeye fiyat güncelleseler satamazlar zaten bazı publisherlar volvo suggesteda ağır bindirim koyuyor o ayrı Ekim 27, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 yok ya son zamanlarda bakıyorumda eski oyunlara fiyat güncellemesi yapanlar çoğaldı. Yeni oyunlar tamam o kadar ucuz çıkmıyor anladıkta mevcutlara zam gelmesi sinir bozuyor. Fiyat köklenmeden alayım diye aldığım oyunlar sürekli artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Game Pass hayat kurtarıcı olacak bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 onun steamle alakası yok işte publisher kaynaklı, valve suggested her zaman aynı 1.54 tl/usd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 (düzenlendi) Bazi publisherlari anlamiyorum. 500 lira fiyat koyarsan tr'de 10 kisi alir demiyor mu firmada kimse? Neden daha fazla satis icin daha dusuk fiyat koymuyorlar. Ets witcher falan ulkenin genetik oyunlari oldu resmen, hala patir patir aliniyor. Hep yerel fiyatlandirmadan. Ekim 27, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 VPN ilke Tr den alıyorlardır belki. 250 üzeri gördümmü es geçiyorum ben nasılsa acelem yok diye. Bir baldur3 var larian hatrına alabileceğim o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 Sony has formed the ‘PlayStation PC’ label for its PC games push Label registration is seemingly another sign that PlayStation intends to take PC seriously PlayStation PC PlayStation PC PlayStation PC PlayStation PC .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 Microsoft Game Pass ile Nintendo da Switch'in taşınılabilirliği ile çok feci dövdü PlayStation'ı bu nesil zaten. Kaybetti Sony. Tüm konsolları satıyorsa piyasada Xbox ya da GPU kalmadığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Series X ve Gamepass çok çok iyi şu an katılıyorum. En az 5-6 sene alın akın gamepass gamingin netflixi oldu zaten. Microsoft store fiyatları da oldukça makul AAA oyunu release de 230tl ye falan aldığımı biliyorum, indirimlerde baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Series X alayım diyorum, sonra 4k gaming yapmayacağım neden alayım zaten PC var evde, aynı şey diyip vaz geçiyorum. 9. nesil kol alıp geçicem heralde en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 9. nesil kol aldım ben Windows 11'e güncelleyince Share tuşu da çalışmaya başladı, kullanıyorum güzelce. Konsol oyun fiyatları Steam'e göre uçmasaydı ama Series X almayı düşünüyordum, sırf Steam ve Epic fiyatları ve indirimleri nedeniyle PC kurdum. Yoksa konsol daha rahat. 4K gaming şimdi yapmayabilirsin, ama ilerde yaparsın yani. Oyun fiyatlara böyle uçmaya devam ederse ama 1 yıl sonra %70 düşen PC fiyatları bile çok gelmeye başlayacak, konsol iyice ülkeye uygun olmamaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 series s ile x arasında ciddi grafik farkı oluyor mu? S var fifa oynarken hiç günümüzün grafikleri ile oynuyormuşuz gibi gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Biri 1080p, biri 4K. Fark bu. Diğer farklar High vs Very High farkı gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 (düzenlendi) Series S e hiç girişmeyin derim bir kere SSD si 500gb e bunun bir kısmını sistem yiyor, bazı oyunlar 100gb ı aşıyor. En caydırıcı yönü bu ilk olarak. Series x 1TB ssd. İkinci olarak elle tutulur bir performans farkı var Series S de. Bazı oyunlar iyi optimize edilmeyince Series S fps düşüşü alıyor 1080p de bile. 6.7k civarı Series X bulunuyor sanırım sıfır. O donanımı Pc ye toplasan herhalde 15k lık bir sistem yapman lazım. Dediğim gibi oyunlar hem ucuz hem gamepass inanılmaz iyi içerikli konsolda pc gamepassi falan gibi değil. https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass/games# Ayda 44tl mi ne gamepass de netflix gibi bas geç sonra gelsin release de bile AAA oyunlar. Forza 5 de geliyor bu hafta. Bethesda oyunları, EA oyunları vs vs dolu. Release de gelmeyen AAA oyunlar bile bir kaç ay içinde düşüyor ya da baya ucuzluyor. BF 5 falan bile var içinde. Konu pc gaming ama hem zaman azalınca hem koltuğa uzanıp az zamanı konsolda efektif geçirmek çok zevkli. Bir de loadingler inanılmaz konsolu kapadın gittin yattın, ertesi günü işten geldin açtın 2snyede kaldığın yerde oyunun içindesin oyun loadingi falanda yok Quick Resume ile. SSD yi ram gibi kullanıyor. Yukarıdaki gta remasterlar bile day1 free to play gamepassde. Kasım 2, 2021 Edriel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 o kadar fark var mı yav donanımlarında, series s daha şirin ufak bir şey alasım vardı bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar