Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

kanıtları yok etmenin cezası dökümanların açacağı cezadan küçükse gayet mantıklı bir davranış ? 

kimbilir bilinmeyen ne pislikler vardı da artık hiç bilemeyeceğiz ? 

Mesaj tarihi:

o olayı temize çıkarma yöntemlerinden biri insanların çalışma saatleri. 996 diye bi olayları var, sabah 9 - akşam 9, haftada 6 gün. ondan sonra bebeler bütün gün f2p chinese mmo oynamasın diye böyle şeyler çıkarıyorlar lel

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

top court söyledi de işletmeler bi anda "ok 9-7-5 hadi go" diyemez ki. kaç milyon insan vardır. gerçi bi yandan da ülke çin, winnie olacak derse olur. ama der mi acaba =)))))

Cokomantis tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

cok zor degil storelarin hemen hepsinin ayri cin versiyonlari var orda mecburi, bir sure seysi eklerler, steamin refund suresi yada eaplay saat limiti gibi, saat dolunca cat diye kapanir oyun vs

korsan oynarlar, yaşı 18 üstü olan birinin üzerine alırlar hesabı vs. engellenebilecek bişey değil ya o. monitör kablomu kesmişlerdi ufak bebeyken, net cafeden yedek alıp yine oynuyodum sonra da saklıyodum kabloyu evde. hdd yoktu yine oynuyodum dos disketiyle falan boot edip. ekran kartım yanıktı yine oynuyodum onboard ile. ki bugün pc de değil herkesin cebinde cihaz. çin'i bypass eder oynar.

bu yasak daha çok local mmo oyunları için falan sanırım ama (zaten evrensel yok heralde lol).

zaten engellesinler ya mmo'ları 18 altına spiritual opium hakkaten

razzRaziel tarafından düzenlendi
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Hepimizin gözleri Kınayt Onlayn ile harap olan bir nesli gördü, bazılarımız ucundan döndü, bazılarımız en yakın arkadaşlarını kaybetti, sevgileri tarafından terk edildi, sınıfta kalda, okuldan kaçtı, çitin çitin çitlendi.

İyi yapıyorlar.

PS. EVE Online masterrace ?

34 dakika önce, razzRaziel dedi ki:

korsan oynarlar, yaşı 18 üstü olan birinin üzerine alırlar hesabı vs. engellenebilecek bişey değil ya o.

winnie izin vermez abi saçmalama

UZWYhXZ.png

xi-jinping-china.gif

Cokomantis tarafından düzenlendi

sony eski oyunları komple pcye getircez vs gibi bi şey demişti çok şaşırtıcı değil gerçi

steam tr regional fiyat güzel olursa çıktığı gibi çakarım

Silphatos tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...