Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bileklerini grand strategy ile curutmus :P dilekleri diversity hire olmamasi gibi gercekci seviyede tutalim.

anti-consumer practicelerin allahina vurup lootbox esprisi patlatmak... buradaki "lootbox daha kotu" apologistleri argumanlari nerden aliyor belli oldu.

zararli islerin poster childi olmak icin kotick kadar yuksek esik gerekmesi aci bir sey.
Mesaj tarihi:
20 yıllık verebilecekleri herşeyi vermişlerdi sanırım, değiştirme frekansı da ayda birden 3 ayda bire filan düşmüştü. origin'i ayda bir açıp bakmama da gerek kalmadı böylece ama nox, syndicate filan verdikleri için hoşgörüyorum.
Mesaj tarihi:
https://www.youtube.com/watch?v=jWB9r0cTSOc

tldr, ign'den bi eleman youtube'daki başka bi elemanın dead cells review'unu hacılayıp ign'e itelemiş, sonra da kovulmuş vidyonun sahibi kazan kaldırınca.

edit: aslında ign'e sövelim hep beraber diye başlamıştım da ign'in bi günahı yok gibi.
Mesaj tarihi:
ign napsın canım. muhtemelen freelancer review yazan/çeken bi elemandır zaten. he ofise gelen full time çalışan olsa da napsın yani ign.
adamın videosu reddit'te patladı da o sayede duyuldu neyse ki.
Mesaj tarihi:
hirsizlik oldugu icin uc ornek. fakat ign ilk kez review yuzunden rezil olmuyor. herkes yazar/yorumcu adayi bebe calistiriyor ama ign icin ise alim uygulamalarini, editor denetimini gozden gecirme vakti gelmis de gecmis.
Mesaj tarihi:
valla daha 6 ay varmış ama 6 ay sonra bu oyunun fiyatı 400 tl olur.

şu anda da bence bi pricing error var. aldım ben.

çok komik lan. AAA oyun pre-order 13 dolar sdkfjgskfkbvm böyle söyleyince çok tatsız duruyor.
Mesaj tarihi:
bak ya herif gold dedi şimdi aklım kaldı acaba gold mu alsam diye. ilk çıktığı an çıkaracaklar mı ki bu content'i, sonra mı gelecek acaba. sonra gelecekse unutur giderim zaten gold'a gerek yok :D
Mesaj tarihi:
arcane said:

paranoyaya kapilip AAA'lere pre-order basmaya gerek yok. bu boku yiyen publisherlar belli.

İnanak mı pemp?
Bi yandan dediğin doğru. Bi yandan 60 euroluk oyunun 90a verilmesi ilginç falan.

Malgiır steam fiyatları düzenleyecek, dota'da düzenlediler diyordu. İnşallah vurmaz bizi fena.
Mesaj tarihi:
1.8'den 2.5 olmus, zam yapilmamis. 3 olmus, yapilmamis. maksat kendi para biriminden gosterip ne harcayacagini hesap yapmadan bilmeni saglamak degil. kici kirik volatile ekonomini hesaba katmak.

yatirim tavsiyesi degildir.
  • Yeni Oluştur...