Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Fred wester vicky2 tutunca traş olmuştu, üzüldüm hani. Yeni ceo oyuncu biridir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 bileklerini grand strategy ile curutmus :P dilekleri diversity hire olmamasi gibi gercekci seviyede tutalim. anti-consumer practicelerin allahina vurup lootbox esprisi patlatmak... buradaki "lootbox daha kotu" apologistleri argumanlari nerden aliyor belli oldu. zararli islerin poster childi olmak icin kotick kadar yuksek esik gerekmesi aci bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 origin'e yıllık yüz dolar şeyi gelmesiyle birlikte on the house'u kaldırmışlar. ea nasıl sebil veriyordu aklım almıyordu zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 20 yıllık verebilecekleri herşeyi vermişlerdi sanırım, değiştirme frekansı da ayda birden 3 ayda bire filan düşmüştü. origin'i ayda bir açıp bakmama da gerek kalmadı böylece ama nox, syndicate filan verdikleri için hoşgörüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 100 euro değil de dolar olaydı bari be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 mother of dragons falan off cok kotu. zaten dususte ki studyoya yapimciya bide lamer memeliyemeyen ceo. vicky falan hikay artik gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=jWB9r0cTSOc tldr, ign'den bi eleman youtube'daki başka bi elemanın dead cells review'unu hacılayıp ign'e itelemiş, sonra da kovulmuş vidyonun sahibi kazan kaldırınca. edit: aslında ign'e sövelim hep beraber diye başlamıştım da ign'in bi günahı yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 ign napsın canım. muhtemelen freelancer review yazan/çeken bi elemandır zaten. he ofise gelen full time çalışan olsa da napsın yani ign. adamın videosu reddit'te patladı da o sayede duyuldu neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 hirsizlik oldugu icin uc ornek. fakat ign ilk kez review yuzunden rezil olmuyor. herkes yazar/yorumcu adayi bebe calistiriyor ama ign icin ise alim uygulamalarini, editor denetimini gozden gecirme vakti gelmis de gecmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Metro Exodus 90₺ steam ön siparişte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 valla daha 6 ay varmış ama 6 ay sonra bu oyunun fiyatı 400 tl olur. şu anda da bence bi pricing error var. aldım ben. çok komik lan. AAA oyun pre-order 13 dolar sdkfjgskfkbvm böyle söyleyince çok tatsız duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 golt edisyon kaptım ben. aral 2 güne arttırır steame bunun fiyatı veya kimse artık trye retail getirecek olan. mafia3 de aynısı olduydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 bak ya herif gold dedi şimdi aklım kaldı acaba gold mu alsam diye. ilk çıktığı an çıkaracaklar mı ki bu content'i, sonra mı gelecek acaba. sonra gelecekse unutur giderim zaten gold'a gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 gamesatis.com dan aldım ben de gold edition 98 tl. şaka gibi. sıkıntı yok sitede, kütüphaneye geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 hızlıresim denen ucubeyi kullanmana gerek yoktu, caps'siz de inanırdık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 paranoyaya kapilip AAA'lere pre-order basmaya gerek yok. bu boku yiyen publisherlar belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 boktan kasıt ne, 500 liraya oyun satan ubisoft gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 arcane said: paranoyaya kapilip AAA'lere pre-order basmaya gerek yok. bu boku yiyen publisherlar belli. İnanak mı pemp? Bi yandan dediğin doğru. Bi yandan 60 euroluk oyunun 90a verilmesi ilginç falan. Malgiır steam fiyatları düzenleyecek, dota'da düzenlediler diyordu. İnşallah vurmaz bizi fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 ilginc degil abi, lokalizasyon boyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Evet de çoğunda görmüyoruz artık ya ithalatçı totoşluğundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 1.8'den 2.5 olmus, zam yapilmamis. 3 olmus, yapilmamis. maksat kendi para biriminden gosterip ne harcayacagini hesap yapmadan bilmeni saglamak degil. kici kirik volatile ekonomini hesaba katmak. yatirim tavsiyesi degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Gamesatistan aldım ben de 71 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Ben de aldım 90a. çıkınca hatırlar seviniriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeonNatural Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 metro exodus 209 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar