masa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Bilindik olanları izledim, önerilerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 konuyu ele geçirmeye çalışsam ve bana güzel korku filmleri önermenizi istesem ne kadar başarılı olurum ey pati ahalisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 pineapple ekpires Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 ağır roman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bilindik olanlar sanırım requiem for a dream ve transpotting oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 blow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Brick + Nil by Mouth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LesterPiggott Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Enter The Void Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 http://www.peorparaelsol.com/wp-content/uploads/2006/10/a_scanner_darkly_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 jay and silent bob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 djli falan bir film daha vardı paul kalkbrenner'in galiba , bu arada uyuşturucu sağlığa zararlı, pis ve kakadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 MasterHapLo said: enter the void şunu ne zamandır izleyeceğim ama izleyemedim bir. ben bunu sci-fi filan sanıyordum ya, böyle uzaylı muzaylı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Leon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 limitless flight #koko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 barbu said: konuyu ele geçirmeye çalışsam ve bana güzel korku filmleri önermenizi istesem ne kadar başarılı olurum ey pati ahalisi? forumun saati mi geri bilemiyorum. çok fark var forum saatiyle benim saatim arasında sanıyorum. o yüzden henüz film izlemeye başlamadığını sanıyorum. bir adet çok eski, bir tane de çok yeni film tavsiye edeyim. The Conjuring veya Insidious izle yenilerden. Eskilerden de Evil Dead II izle. Bunları zaten izlediysen başka da tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 yok başlamadım daha. izlemedim onların hiç birini de. ama sen et gene tavsiye başka da. konuyu da aslında ele geçirmeyelim. baya izlemediğim tavsiyeler de geldi asıl konuyla ilgili filmler hakkında. ama fazla tavsiye göz çıkarmaz. teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 O zaman Pet Sematary 1989 The Cabin in the Woods [Rec] 2007 Let the Right One In 2008 (bunun İsveç versiyonunu izlemek lazım, orijinali o) (tam korku filmi değil, biraz drama biraz korku var, değişik bir film) Bunlar seni bayağı götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 MasterHapLo said: barbu said: MasterHapLo said: enter the void şunu ne zamandır izleyeceğim ama izleyemedim bir. ben bunu sci-fi filan sanıyordum ya, böyle uzaylı muzaylı. değişik kafalarla izlemek lazim. sade izlenmez var m bişeyler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/bf/Blow_poster.jpg biredbit bile yaşlandı bu adam yaşlanmadı, yaşlandıramıyoruz, yaşlanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 basketball diaries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Pineapple Express Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Blow izle iki kere daha yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 SÜPER OT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 cabin in the woods korku filmi mi lan, bildiğin ustalara saygı filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar