Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ben sılah yaptım 5k vuruyo 10k vuruyo bi koydum oldu butun bosslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Ben surekli aynı yerdeyim harita degistirmenin kolay bir yolu var mı? Fuel falan yok daha o asamaya gelemedim nereye kursam aletleri tekrar toplamak zorunda kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 aletleri gemiye kur bide komur yakıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ok oyle yapayım cok sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 day9 falan oynuyor, bir kaç da stream izledim hoşuma gitti oyun. tek başına sıkar mı acaba, merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Ben tek oynuyorum suan keyifli birde cuce'yi goruyorum arada bir sırnasabilirim yakında:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 steam sale gelsede alsam şunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 evet bf 4 ile takas ettim sonunda, terraria minecraft gibi oyunlara saygım sonsuz olsada bir türlü ısınamamıştım, bu oyunla kırıcam bu döngüyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Coop nasıl oynayabiliriz bunu, hamachi kurduk servernii kuruyorum kendim giiroyrum oyuna ama başka kimse bağlanamıyor. Daha kısa bir yolu var mı ? Yada kolay yolu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 final character wipe geliyor, karaktere çok bağlanmayın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Ya wipe olacağını bilmiyordum dün öğrendim, o kadarda geliştirmiştim benim robot u tüh ya :( Yine manyak maden kazacağız desenize eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 wipe olmayacak sadece yeni featurelar için 0dan başlamanız gerekli demişti, eh gerçi oda wipe sayılır zatne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Law said: Coop nasıl oynayabiliriz bunu, hamachi kurduk servernii kuruyorum kendim giiroyrum oyuna ama başka kimse bağlanamıyor. Daha kısa bir yolu var mı ? Yada kolay yolu ? Biri launch server yapıyor, diğerleri multiplayer seçip IP yi yazınca server a girebiliyor direk. Çok basit yani. Yanlız oyunda yaptıklarınız o server ı açanda kalıyor, kendinize ev çiftlik felan yaptıysanız mesela hep aynı adamın server olması gerek =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 şu aralar iş yoğunluğum ve sinir bozukluğu alacak soothing bir oyun arıyorum bu starbound olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Bu oyun niye MMO altında lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 şişşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bingildak said: şu aralar iş yoğunluğum ve sinir bozukluğu alacak soothing bir oyun arıyorum bu starbound olabilir mi? evet abi değişik bir şekilde bağlıyor oyun terreria oynamadığım için türe yabancıyım bunla başladım ve balrogu bulmadan rahat edemicem herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 neutrino said: Bu oyun niye MMO altında lan? tek kişilik mmo çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Darksun said: Law said: Coop nasıl oynayabiliriz bunu, hamachi kurduk servernii kuruyorum kendim giiroyrum oyuna ama başka kimse bağlanamıyor. Daha kısa bir yolu var mı ? Yada kolay yolu ? Biri launch server yapıyor, diğerleri multiplayer seçip IP yi yazınca server a girebiliyor direk. Çok basit yani. Yanlız oyunda yaptıklarınız o server ı açanda kalıyor, kendinize ev çiftlik felan yaptıysanız mesela hep aynı adamın server olması gerek =p Terreria da daha önce oynadık, hamacchiyi de kuruyouz ayn networkdayız, ben kuruyorum oyunu sonra kendi ip mi girip bağlanıyorum ama işte diğer eleman giremiyor. Neyse bir şekilde halledeceğiz, başka bir sorun var anladğım kadarıyla ve Teşekkür ederim açıklama için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Hama ya felan gerek yok gibi geliyor bana, kendileri o desteği vermiş zaten. Starbound bayağı serbest bir oyun kasmaya gerek olmadan takılabiliyorsunuz o yüzden bayağı rahat. Gezegeni kazıp merkezine ineceğim dediğinizde biraz bayabiliyor kaz kaz nereye kadar =p Kazarken lahitler felan çıkıyor bazen, merkeze yakın yerlerde dolaşılacak yerler ve kasalar oluyor. Bir sürü item olduğundan zevkli bayağı. Kendi evinizi felan yapabiliyorsunuz, bende o yaratıcılık yok , beraber takıldığım elemanlar dehşet yapılar çıkarıyor. Gittik ayda üs kurduk mesela, ben anca item getirdim hahah, bunlar kapılarına kadar herşeyi kurdu, turretlar felan yerleştirdi yeri de bayağı kazıp hayvan gibi bir alana genişlediler. Bir ara gidince SS'sini atayım. Geminizde koordinatları kaydedip o gezegene daha sonra dönmenizde mümkün (ya da home yaparsınız direk o gezegeni seçip gitme imkanınızda olur) :) Solo da oynanıyor ama asıl zevki multi çıkıyor bence. Aynı gezegene inip parti şeklinde yerin dibine kazın =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 15 dolarmış steam'de, olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Benim gördüğüm şu 1000 kişiye verilen humble bundle deal ı hariç , daha ucuz u şuanda yok. Hiç indirime girmedi, bence bayağı bir süredir girmezde, bayağı iyi satıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 tabii türü sevenler için 15 dolar büyük bir rakam değil zaten ben ilk defa türü deneyeceğim için gerek yok 15 dolar vermeye. oynamama ihtimalim baya yüksek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Ben baktığımda kazmak çok uzun zaman alıyordu blok başına. Hala öyle mi ya da ilerledikçe daha iyi kazma aletleri çıkıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Bende bunu mu alsam yoksa Dayz mi alsam karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar