Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yanlışlıkla mezun oldum

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

ya o değil de şunu sorayım. ben şimdi 2 yıllıktan geçiş yapmıştım buraya da, 2 yıllık bittikten sonra 1 sene boşta kaldığım için bi 2 sene tecil etmiştim. Sonra lisansı kazandım 4 yıllık, bu da bittiği için tekrar 2 sene tecil hakkım var diye biliyorum ama emin de olamadım. Bilenler akıl verirse sevinirim.

Toplamda 3 yıldan fazla tecil olmuyor diye yazıyordu, ben de bugün tamamladım tecil işlemini o kağıtlarda gördüm.

2 lisans sonrası, 1 yıl da yl sonrası diye hesapla.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

BonePART said:

Black-ice said:

amazondan kitap bekliyorum 1 aydır sırf bunun için.
birinci sınıfta almışım vermemişim. günde 50 krş gecikme parasıyla 780 lira olmuş borcum anasını satayım.

ahueahueuauea
780 tl ne lan
eauheuahuea

ya gerçi benimkide hayvanlık. haketmedim demiyorum. 4 yıl kitap götürülmez mi lan.

abi benim açımdan daha acısı , 4 yıl boyunca başka bir kitap almaya ihtiyaç duymaman. nasıl olduysa bi kitap alıp geciktirmişsin, üstüne 4 yıl boyunca başka da kitap okumaya ihityaç bile duymayıp kütüphaneye bile uğramamışsın.

lan insan alanıyla alakalı bir konuyu bile merak edip kitabına neyim bakmaz mı?
Sosyal ağlarda paylaş

mimarlık okudum ben. uzun uzun kitap okumaktan çok örnek inceleyip eskiz çizme üzerine geliştirirsin zaten kendini. o tarz kitapları zaten mecbur parasıyla alıyorduk kendimize proje çizerken örnek almak için.

o değil de zaten okumayan anlayamaz. haftada min 2 kere sabahlar, haftasonu bile dışarı çıkamazdım çoğu zaman çizim yapmaktan. okuldan eve gelirsin hep bir işin vardır hep çizmen gereken proje vardır. sonu yoktur ne kadar çizersen çiz ekstraya girer çünkü.

hayatında geriye kalan 2 gram zamanı da mimarlık dışında şeylerle harcamak istiyorsun böyle olunca.

hani bunu ben böleydim diye demiyorum herkes böyledir mimarlık okuyan. ilgili olmak isteyen de olamaz çünkü.
senin dediğin gibi bölümüyle ilgili ekstra çaba göstermek isteyen insanlar da tanıyorum ama onlar da vakitsizlikten yorgunluktan yapamazlardı.

böyle pis bölümdür mimarlık. ama muhabbeti de süperdir işte. okula gidersin stüdyoda takılırsın 8 saat muhabbet edersin. sözel derslerde uyursun falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

Killer okulun bittiyse gidip tecil ettiricen 2 sene

ne zaman içinde? eylülde gidim yaptirm bari

rüyamda da askerlik şubesindeyim WTF. abdullah gül orda ama cumhurbaşkanı değil yani orda çalışıyo. gelicem birazdan alcam seni diyo. sonra sekreter al sen şu kağıdı şu odaya git ingilizce anlat derdini diyo. bi gidiyorum kadın var yabancı da değil türk. camdan dışarsında havuz var site gibi biyer. kadın bikinili fdgkd
gel benle diyo önlüğünü giyiyo bikini topuk dışarı çıkıyoruz böyle sağlık ocağı gibi. birden cebime şırınga iğnesi falan yerleştiriyo birileri. ben atıyorum hemen yere etrafa bakıyorum komplo kuruyolar bana diye bağırıyorum falan. sonra o kadın geliyo noldu falan diyo anlatıyorum. güvenemedim kimseye dyiorum. bana da mı diyo. diyorum filmlerde en tatlısı bile psikopat çıkabiliyo. bitti sonra

dafuq asd

haziranda mezun oldm, tecil işlemini ne zamana kadar yaptırmam lazım? yeni okul dönemine kadar mı
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni yaptırdım tecil işlemini mezuniyet belgesinin aslı ve 4 adet fotokopisi, 4 adet vesikalık ve kimlikle gidiyorsun şubeye.Form veriyorlar 2 tane işte adres, kimlik ve sağlık bilgilerini giriyorsun. Belgeleri onaylatıp aile hekimine götürmen için belge veriyorlar askerliğe elverişlidir diye onaylatıp geri götürüyorsun. 2 yıl tecil yapılmış oluyor. Herhangi hsatalığın varsa askeri hastaneye gönderiyorlarmış kontrol için.
Ben de yeni mezun oldum şubedeki görevli yıl sonuna kadar vaktin var tecil işlemi için acele etmene gerek yok demişti.
Kadıköy askerlik şubesine gitmek için rıhtımdan 12A ya binersen önünde inersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

la tatile gidiyom salı sabah pazartesi var bitek günüm. nerden halledicem kadıköydeyim.

gidip tecil ettircem mi dyioruz sadece

nufusa kayitli oldugun subeye gidiyosan diploma ya da cikis belgesi asli ve 3 adet asli gibidir vurulmamis fitokopisi. Baska subeye gidiyosan 4 fotokopi. Asli gibidiri onlar vuruyor.

3 adet nufus cuzdani fotokopisi.

6 adet fotograf. Eger saglik yonuyle sevk edilme ihtimalin varsa askeri hastaneye 24 tane fln cektir, 15 tane sevk icin istiyolar cunku.

Eger askeri hastaneye sevk edilmezsen ve sabahtqn gidersen 1 gunde biter islerin. Beni haydarpasa gata ile bursa askeri hast. e sevkettigi icin git gel ot bok 4 gun surdu islerim. Sevksiz olursa 1 gun max.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...