Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Ablayla yas farki ideal olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Allah analı babalı büyütsün inşallah maşşallah :):)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Tebrikler Ara (7 yaş) çok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 çok ayıp böyle bişiyi bizimle paylaşman. demekki cinsel ilişki yaşadınız. ayıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Tebrikler. Umarım güzel bir hayatı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 fenn said: Tebrikler Ara (7 yaş) çok değil mi? kişisel tecrubeme dayanarak az diyorum, benim kardesimle tam 10 yaş var, mükemmel bir ilişkimiz var tek kelime ile. o kadar yaş olunca onun isteklerinin daha farkına varmıs oluyorsun iyi anlasıyorsun, bazı seyleri aştıgın için kıskanma durumu olmuyor, ama 5-7 yaş okul öncesi falan biraz daha farklı, ya cok yakın olcak, 1-2 gibi ya uzak olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 tebrikler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Yeni bir Beşiktaşlı, Helal:) sağlıklı, mutlu, analı babalı büyüsün:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 applev0dka said: fenn said: Tebrikler Ara (7 yaş) çok değil mi? kişisel tecrubeme dayanarak az diyorum, benim kardesimle tam 10 yaş var, mükemmel bir ilişkimiz var tek kelime ile. o kadar yaş olunca onun isteklerinin daha farkına varmıs oluyorsun iyi anlasıyorsun, bazı seyleri aştıgın için kıskanma durumu olmuyor, ama 5-7 yaş okul öncesi falan biraz daha farklı, ya cok yakın olcak, 1-2 gibi ya uzak olcak :D Güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 10 saat kaldı... stres yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 applev0dka said: fenn said: Tebrikler Ara (7 yaş) çok değil mi? kişisel tecrubeme dayanarak az diyorum, benim kardesimle tam 10 yaş var, mükemmel bir ilişkimiz var tek kelime ile. o kadar yaş olunca onun isteklerinin daha farkına varmıs oluyorsun iyi anlasıyorsun, bazı seyleri aştıgın için kıskanma durumu olmuyor, ama 5-7 yaş okul öncesi falan biraz daha farklı, ya cok yakın olcak, 1-2 gibi ya uzak olcak :D 1-2 çok kötü, 3-4 ideal deniyordu sanırım uzmanlar tarafından. 2 yaş var benmi yeğenler arasında, büyük olan çok bozuldu küçük doğduktan sonra, kıskançlık fln.. Abimle benim aramda 8 yaş var, ben liseyi bitirene kadar ilişkimiz iyi sayılmazdı da üni ve sonrasında imba oldu diyebilirim. Şimdi aynı yerde yan yana masalarda çalışıyoruz, birbirimize destek oluyoruz yüklerimizi paylaşıyoruz fln mikemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 tebrikler :) bu arada kız kardeşimle aramda 3.5 yaş var süper oluyo 18 inden sonra katologtan seciyorum böle bu olsun bunu getir falan diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 kıskançlık kesin olacak ama işte arada 7 yaş olduğu için , onu hep abla olarak hazırladık, işte kardeşin gelecek sen bakıcaksın, senin yardımına ihtiyacımız var, kardeşini sen büyütüceksin destek olacaksın şeklinde, o çok küçük olduğu için onun bize çok daha fazla ihtiyacı olacak, onunla daha çok vakit geçirmemiz gerekecek, sende bize yardım edeceksin, şeklinde hazırladık... gerçi başta dediğim gibi ne kadar hazırlasakta mutlaka kıskançlık olacaktır .. o kadarıda normal artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Abi 7 yaşta fazla olmaz kıskançlık. Bişeylerin farkına varıyo çünkü, onun ufak olduğunu ilgiye ihtiyacı olduğunu, o yüzden fazla ilgi gördüğünü fln az biraz düşünebiliyor. Olsa bile kısa bi dönem olur alışır. Sonra sahiplenme dönemi başlıyor o süper, senden ve eşinden daha fazla sahiplenmeye kalkıyor sdgssfds. 6-7 yaş farkta böyle gözlemledim ben hep tabi istisna olur mu bilmem ama. Tebrikz bu arada (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 anali babali buyusun o zaman, tebrikler tinu (tu) sunun gibi bir fotografini bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 11:45 itibariyle ULAŞ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Köfte hor gelmiş maşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 gz (tu) :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Tebrikler.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Oyyyyyyy yerimmmmm 40000 kere massallah!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Ahahah gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 gg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 oha cok şeker tebrikler, olmuş o cocuk, daha fazla resimlerini bekliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar