aente Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Yazdığın iki madde de uyuyor. Çoğu zaman eğlenmek için değil resmen kendilerini tatmin edebilecekleri oyunları seçmeleri de çabası. Örneğin adam Guild Wars 2, WoW falan hiç oynamamış, hiç gerçekten iyi denecek MMO'lar denememiş, ama pay 2 win olan bir sürü kıtıpiyöz oyuna binlerce lira yatıran insanlar azımsanmayacak kadar fazla. Sadece yenmek, kazanmak, en birinci olmak zihniyetiyle "oyun" oynayan adamların zaten Avrupa oyuncusuyla ortak nokta bulması pek olası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 biz Devil's Pact olarak kavgasız, gürültüsüz ve küfürsüz bir şekilde, 170-200 arası üyemiz ile birlikte sistemli olarak, çıkan her oyunda var olmaya çalışıyoruz. Çoğumuz iyi derecede, ingilizce biliyoruz, recruit kriterlerimizde okuduğunu anlayacak, derdini ifade edebilecek kadar ingilizce istiyoruz. Çoğumuz 30 yaş üstüyüz ama aramızda büyük küçük ayrımı, yeni üye, eski üye ayrımı yok, bir core kadromuz da yok, officerlar, classmasterlar filanda yok, ben bunları çok yazamıyorum buralarda, eleştiri alabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Hile hurda olan oyunları tercih ettiği yok milletin :P. "La oyuna para mı vereceğim?" zihniyetinde çok fazla insan ver. Kimisinin parası vaktinden daha değerli oluyor. Adamlar 3 kuruş vermemk için 443423 saat farm yapıyorlar farkında değiller. O yaptıkları eziyeti, oyun oynamak olarak düşünüyorlar. Mmo larda artık insanları kesmiyor. Oyunların hepsi, eksik content ile çıktığından hemen sıkılıp bırakıyoruz. Sonrasında yeniden şans vermiyoruz. Açıkcası bu saatden sonra loot olmayan oyunu oynarmıyım bilmiyorum. 2 puan için arenalarda direk dönmekten, sakızına pvp yapmaktan sıkıldım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 wow 7 gun bedava vermiş. kullandım indireyim dedim 1 saat indirdikten sonra sıkıldım sildim tekrar. o kadar sıkılmışım artık ondan. cidden bu aralar bir mmo boşlugu var piyasada bence. su UO HD falan çıkarsalar da oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Tomorrow, Wednesday 6th November 2013, we will perform our regular maintenance. Webservices and servers will not be reachable from 8:00am to approx. 1:00pm CET. [Maintenance Content] Cleaning the blocklist Deactivating Halloween decoration Boost: 50% more EXP (until 13th Nov) aion ile ilgilenen varsa 1 haftalık xp bonusu hedesi varmış (6-13 kasım arası). Belki aramızda başlamayı düşünüp, lvl kasmaktan korkan varsa diye yazayım dedim. şurada (eu için) hediye kod varmış (tek acc tek kullanım. İçerisinde 7günlük gold paketi felan varmış). http://level.com.tr/index.php/haber/online/10588-500-kiiye-aion-kodu-hediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 aion'un eu leş, na laglı. bir çözüm bulunsa keşke şu oyuna. pvp'si eğlenceliydi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 buldunuz mu oynayacak bir şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 şahsen ben 10 gün triali kaptım wowdan female belf paladin açtım takılıyorum. 1 yıldır oynamıyordum iyi gelir, piyasadaki en iyi/stabil mmo sonuçta hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 mmolar bitti, single player, sevdiklerinizle eş dostla multi takılın, yormayın kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 tera'da takılıyorums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 tera çok güzeldi de yeni contenti sarmadı. yeni seti almak için saçma sapan bi instance'ı farmla dur şimdi. manaya's core harikaydı. şimdi bi değeri kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 DayZ Origins, başka yol yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mc_Lovin said: mmolar bitti, single player, sevdiklerinizle eş dostla multi takılın, yormayın kendinizi la yörü bittiği falan yok mmoların. wow ve clonelarından başka mmo oynamadın hayatında sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ben oynarken teradan nefret etmiştim. Arenaya giremiyorsun edemiyorsun. Milletin en iyi seti kasmasını bekliyorsun. Yada giriyorsun karşıya full item geliyor. Zaten gidip en uyuz yerde tek başına günlerce farm yapıp kasıyorsun. Günde 10 saatden aynı zindanı 20 gün farmlayacaksın felan. Çekilecek çile değil. Oyunda problemlerde var zaten. Hit box lar karakterin boyutuna göre felan oluyor. Pvp seviyorsan, minnacık olanlarla oynayacaksın. Pvp de farmlıyorsun. Millet pvp de bot bırakıyor, kazandığı şeyleri satıyorlar. Pve kısmı ilk başta hoş geliyor fakat yalan. Pvp dediğim gibi nefret. Ha belki devam etsem hoşuma gidersi. Üstüm başım masterwork silahlar +12 idi. Geri kalan parçalarım +10 felandı. Tam amele işiydi. Kore kafasından çıkamamıştı benim oynadığım dönem. Çinli kafası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 kore kafası mı çinli kafası mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 kore kafası ama çinli gibi oynuyordun (şuanki durumu dediğim gibi bilmiyorum. Önceden öyleydi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 oyundaki en iyi seti almak için en zor dungeonu farmlıyorsun işte. bunu aşabilen mmo varsa oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 u o var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Claiborne said: oyundaki en iyi seti almak için en zor dungeonu farmlıyorsun işte. bunu aşabilen mmo varsa oynayalım. varki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 başlığı MMO Var olarak değiştirebiliriz. var da hangi oyunlar var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 df eve perp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 dayz origins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 dayz'yi senle xunndan başka oynayan yok gibi ving :P dfuw baktım şimdi güzelmiş. pati başlamış bitirmiş kötüleme evresine geçmiş bile. bi acc bulursam denerim. en sonunda eve'e başlıycam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 kötüleyerek girdik, anıra anıra eğlenerek oynadık, kötüleyerek kapattık. çünkü yapımcıları kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ama zevkliydi ya :) biraz daha uzun soluklu olsaydı süper olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar