cantug Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Arkadaşlar bir odamı HomeTheater yaptım ama komşular rahatsız oluyor titreşim ve yüksek sesten. Güzel bir izalasyon yapmak istiyorum nerden bulabilirim ve nasıl bişi yapabilirim ? Yardımcı olur ve fikir verirseniz sevinirim 35m2 lik bir oda 2x1000Wsub speakerlar 50w ile 200w arası değişiyor 11+2 sistemim var. 150DB üstüne çıkabilio bazen http://www.hometheater.com/images/1012silence.fig4.jpg Şu tarz bişi yapmam gerek sanırım ama Taş yünü nerden bulabilirim nalbularda varmıdır ? Birde daha extra bişiler yapmam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 150 dB? KBB'ye git sen. Home theater degil o. Aci sinirinin ustunde, isitme kaybinin onune gecmenin yolu da yok. Fiziksel olarak da ses dalgalarini hissedebilirsin. Metal konseri o kadar yuksek degil. 200 dB olunca titresim olduruyor bile. Yalitim filan mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 çArşı'yla sidik yarıştırmayalım arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 150 de izlemiyorum filmleri Ateş sesleri filan tabanca sesleri o db e çıkıyor yoksa normalde 130 geçtiğini pek diyemem. Benim için önem olan Titreşimi kayıpa uğramadan Komşuya gitmesini önlemek. Ha önleyecek şeyi nerde bulabileceğim önemli... Şu sinemalardaki sistem yeterli olurmu acaba merak ediyorum çıldırcam ya film izleyemiyorum çocuk uyuyor diyip duruyor kadın çıldırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 İstanbul'daysan bu abilerle bi konuş derim: http://www.compel.com.tr/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 SInema salonu dedigin en fazla 80 dB, o da en gurultulu yerde. 130 dB ses mumkun degil. Hele hele bunu 35 m2 odada yapiyorsan birkac film sonra az duymaya baslayacaksin kalici olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 max DB 130 oluyor ortalama 95 lerde geziyor bikere ölçme şansım oldu zaten ses hep yarımda izliyorum fazla açmıyorum... Boşver şimdi seviyesini. Sub HZ si önemli sanırım DB den önce onuda engellemek gerek @yav Bu arada siteye baktım izalasyonla ilgili bişi bulamadim ama arıyıp danışırım teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 1st world problems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 sesle şaka olmaz kulağını verirler eline. Ses montajı yapan bir arkadaş şöyle demişti zamanında "Sinemada birkaç sırayı rahatlıkla öldürebilirsin" :D Yalıtımdan önce max db yi düşürmen lazım. Strafor al dene ama akustik biişiler yapman gerekecek. summon Korax said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 cantug said: @yav Bu arada siteye baktım izalasyonla ilgili bişi bulamadim ama arıyıp danışırım teşekkürler. çalıştığım yer için geçen hafta bir dolu mikrofon cart curt almaya gitmiştim ofislerine (şişli'de). orda gördümdü çeşit çeşit izolasyon malzemesi duvarlarda. O yüzden söyleyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 yav said: çArşı'yla sidik yarıştırmayalım arkadaşlar. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 sesi kıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Ayrıca; http://www.chem.purdue.edu/chemsafety/training/ppetrain/dblevels.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 what kind of desibel is that Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 cantug said: max DB 130 oluyor ortalama 95 lerde geziyor bikere ölçme şansım oldu zaten ses hep yarımda izliyorum fazla açmıyorum... Boşver şimdi seviyesini. Sub HZ si önemli sanırım DB den önce onuda engellemek gerek @yav Bu arada siteye baktım izalasyonla ilgili bişi bulamadim ama arıyıp danışırım teşekkürler. 95 ler yüksek. 70 lerde geziyor olma sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 95 max tır zaten ateş filan edilince... Bikere desibel aleti getirmişti arkadaş onla test ettik. ki zaten patlama sahneleri 120 yi geçmiodu tisler 149 a filan dayanıyordu. ki açmıyorum dedim zaten okadar bana 95DByi absörd edicek bi izalasyon lazım okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 lan bi 130 max ateşli sahne diyosun bi 95 max diyosun sen bi karar versene ne duyduğuna komşular rahatsız oluyo diyo bi de, evini bile yıksalar haklı lan adamlar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 faskjfhas Yanlıs yazmısım 95lerde gezio ateş etme filan o tarz sahnelerde 130 a cikiodu Zaten farkediosun sesi rahatsız ediyor 130 da ateş etmeler sesi kısmak istiyorsun :D Konusma sesleri filan mesela 60 civari action sahneleri 70-80 lerde yani desibel değişken bişidir nediyim şimdi ben sesi yarıda açıcan max ulaşabildiği 130 işte... devamlı 130 da ses çıkartmıo sonuçta kapatırdım yoksa sesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 cantug said: 35m2 lik bir oda 2x1000Wsub speakerlar 50w ile 200w arası değişiyor 11+2 sistemim var. 150DB üstüne çıkabilio bazen bu arada gerge'yi dinle, sallamıyor adam doğru söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Basligin adi alakasiz olmamis mi? :) Ses Izolasyonu yazsan daha iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 valla evi tarumar etmeden bi izolasyon sistemi olsa fena olmaz güzel topik bu bende metal işçiliği falan yapayım diyorumda, çekiç sesi komşuya gitmesin. napmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 bizim binada ses yalıtımı sıfır. tv kapalıyken üst katta cep teelfonu titrese ben alttan duyuyorum. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Aşkın katili ince duvarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Benim de tuvalette var aynı sıkıntı. Eğer tuvalet kapısı açıksa bütün apartmanı duyuyorum. Kapatınca tık gelmiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 180dB..Space shuttle lift-off 130dB..Jet engine at 100 ft. 120dB..Threshold of pain,Thunder 110dB..Rock music,Screaming 100dB..Subway train,Blow dryer 150dB demissin hocam bi daha düşün istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar