umarım senin videon değildir
bu kim lan? 1 saat ne konuşmuş abi manyak mı, film zaten kaç saat?
random bi yere geldim ne diyor diye ben aflecke saydırıyordu ki filmin iyi yanı olarak herkesin buluştuğu ortak nokta.
İnternetten bir arkadaşın videosu. İstanbuldayken aynı mahallede filan kaldığımızdan samimiyetimiz ilerlemişti. Bazı tesoitlerini başarılı bulduğumdan paylaşmak istedim.
o adam şey ya yutubda oyun vidyoları falan yapıyor işte biraz tanınan biri
hediye olarak bok (bildiğin BOK) yollanan arkadaş bu muydu?
edit:sanırım baskasıydı ya hehe
edit:sanırım baskasıydı ya hehe
Man of steel'da çok sıkılmıştım ben.Aynı şekilde watchmende de konu çok uzamış kopmuştu ki film güzeldi ama yönetmenin beceriksizlikleri vardı yine.Bu filme 2 gün önce kardeşim gitti arkadaşlarıyla,binbir heyecan aradım nasıldı nasıldı diye.Aldığım cevap; abi ben bi 10 dk uykuya dalmışım sıkıntıdan,uyandım yanımdaki 2 arkadaşıma döndüm onlarda uyuyordu!Gerçek anlamıyla uyumaktan bahsediyorum :)
Her türlü süper kahraman filmlerini kaçırmadan büyük heyecanla izleyen kardeşimi uyutabilmeyi başarıp tarihe beceriksizliğiyle geçmiştir Zack Snyder.6.0/10 luk bir yönetmen kendisi,bence büyük projelere kalkışmasın artık,küçük diziler çeksin bize zulm etmesin.
ps: NOLAN REİSİN KIYMETİNİ ANLAYIN HATER PATİLER
Her türlü süper kahraman filmlerini kaçırmadan büyük heyecanla izleyen kardeşimi uyutabilmeyi başarıp tarihe beceriksizliğiyle geçmiştir Zack Snyder.6.0/10 luk bir yönetmen kendisi,bence büyük projelere kalkışmasın artık,küçük diziler çeksin bize zulm etmesin.
ps: NOLAN REİSİN KIYMETİNİ ANLAYIN HATER PATİLER
Ya şu sinemada uyudum saçmalığı da can sıkıcı artık. Olm 80db gürültü varken uyumak mümkün değil. Sıkıldım dersin anlarım da, uyudum ne lan.
hee uyumuşlardır kesin evet.
yoo uyunuyor gayet
abartmayın abi deneysel fransız filmi mi izliyorsunuz ya
insan bi merak eder uyumaz şu batman v supermande
senin kardeşlerin kova yapıp gitmişler filme büyük ihtimal o kısmı söyleyememiştir sana.
insan bi merak eder uyumaz şu batman v supermande
senin kardeşlerin kova yapıp gitmişler filme büyük ihtimal o kısmı söyleyememiştir sana.
ben bi kere uyumustum hemde korku filmi falandı sadece cıglıklar var kulagımda
Öne çıkan mesajlar