Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Ben Affleck ne yahu, rezillik diz boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Ben Affleckli batman en kötü bencede evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 ya zaten bu batman trilogy den sonra bi 9-10 yıl falan batman filmi çekmeye cesaret edememesi lazımdı hiç bi yönetmenin kafasına sıçayım bunların =( keşke robinden devam etselerdi arada 1-2 sahne de batman girse yeterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 İlk batmanlerde Val Kilmer oynamıştı bi sefer, onun gibi tek seferlik bi salaklık olacak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 http://i.imgur.com/Vdf81dj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Bence de Bale'den sora uzun bir süre Batman çevrilmemeliydi ama seriyi "Justice Leagea" e bağlamak için mecburlar. Bale şöyle 2 film daha oynasa yeterdi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 film zaten full cgi olacak oyunculuk gerekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 knox said: karl urban gibi bir adam varken... hay sokim bu torpil heryerde var ya.. Benimde oyum Karl Urban olurdu.. Bugun cikan habere gore Affleck senaryoya el atacakmis, ki bu muthis haber. Affleck son yillarda baya baya gelistirdi kendini. Yazip, yonetip, oynayan ve bunu yasina basina gore en iyi yapan adam su anda..hatta screenplayi baya iyi adamin. Gel gorki adama yapismis imaj..adam "Ben Affleck" ehuehe..Zack Snyder eger rahat birakirsa, benim inancim var ya bu herife baya enteresan bir karakter cikarabilir. Lakin, baya onemli bir nokta var daha once hicbir Batman filminde, "The greatest detective in the universe" olayi karaktere yansitilmadi, yada Bruce Wayne'i asla soguk, kopekbaligi tadinda isadami olarak gostermediler. Bilemedim, senaryoya el atacagini okuduktan sonra ben parami Affleck'e oynardim sahsen, adam hep bir ispat derdinde kendini, son yaptigi islerle kac kere ispat etti ama yetmiyor...garibim fazla temiz suratli heueh. Ha birde Lex Luthor kesinlesmis...Bryan Cranston Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 mono said: Lakin, baya onemli bir nokta var daha once hicbir Batman filminde, "The greatest detective in the universe" olayi karaktere yansitilmadi, yada Bruce Wayne'i asla soguk, kopekbaligi tadinda isadami olarak gostermediler. Ben Affleck'le bunun tam aksi yönde bir Bruce Wayne çıkcağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Yani bende inanamiyorum kafada ki Affleck imaji ile Batman imajinin bir sekilde birlesebilecegine.. ama kendisine de kredi veririm, surpriz yapabilir. George Clooney 2 olmaz yani. Hani hatirlatma niyetine, asagida ki isler azimsanacak seyler degil Gone Baby Gone - Yaz Yonet (kardesini Oynat ehuh) The Town - Yaz Yonet Oyna Argo - Yaz Yonet Oyna Eger senaryoya dahil olacakmis haberini okumasam umit bile vermezdim, ama bekleyip gormek lazim bence...7.5/10 yada 8/10 uzeri not alacak bir is zaten cikmaz o yonetmenden...yani bu ekiple Justice League'e gececekler cunku oda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 bandwagon yolcu alimina baslamis bir sabredin adam saglam, uzerine baya iyi senaryolari var. heath ledger joker olacak denildiginde cikan shitstormun aynisi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Aynen oyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 ben affleck patato bir batman olacak. insanlar heath ledger'ın joker'i, keaton'ın batman'i gibi beklenmedik performanslar yüzünden ya tutarsa diye şüpheleniyor ama kimse iddiasına girmez. zaten batman'in superman ile işi ne ya. mc donalds çocuk menüsü gibi fictional universeler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Tori said: Şu süperkahraman filmlerinden haz etmeyen bir benim heralde. edit: oha daha ilk sayfada çıkmış benim gibileri. https://profile-a.xx.fbcdn.net/hprofile-prn1/c38.25.319.319/s160x160/75933_471685519543307_1882060609_n.jpg sdufhsudfhsuhf çok iyi. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/1/14/Anouk_-_Together_Alone.jpg/220px-Anouk_-_Together_Alone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Affleck, Batman olarak kötü ama senaryoya el atması hoş. Goyer ile Snyder tek başlarına beceremiyorlar çünkü. Birde Bryan Cranston yaay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 bale ne kadar yarasaadam filmlerinde öyle aman aman bir performans sergilemese bile tip olarak uygundu bence o karanlık dünyaya.ayrıca adamın oyunculuk adına başarılı performansları mevcut. ben aflek hem çok kötü oyuncu hem de kütük gibi bir tipi var. heath ledger iyi oyuncuydu. sadece tip olarak joker olmaz deniyordu ama performansını gördük. aflekten böyle supriz çıkmaz adam kötü çünkü sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 argo ile ben affleck sadece senarist ve yönetmen olarak kalması gerektiğini anlamış olmalı diyorduk. Adam o konularda cidden Hollywood'u geç, belki dünyada zirveye oynayabilecek potansiyele sahip ama yok. Nedir bu aktörlük sevdası asdfsd işe birlikte başladıkları matt damon alıp başını kusursuza yakın bir kariyer ortaya koyuyor diye mi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 peki ya penguen? Kimselere söylemedim hep bir umutla bekledim. sevgili holivud çeksene şu adama yakışır bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Argo'da Affleck'te mimik bile yoktu, adam bütün film yalnızca bir kere bütün bir gülüğün %10'u kadar sırıttı o kadar. Güvenemiyorum ben hala Affleck'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 heath ledger joker olayinin bununla hic alakasi yok, heath ledger rol yapabilen bi adamdi, affleck odun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 sorun ben affleckten çok goyer ve snyder aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 lex luthor olayını yeni gördüm, keşke dark knight returns olsaydı filmin premise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/1185407_10151797171774029_1554733824_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 yalan dolan olur, bütün batman oynayan oyuncular arasında (en çok oynanan süper kahraman sanırım) en zayıfı affleck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Şu üstteki gibi resimler moda oldu. Merak ediyorum Ben Affleck oynadığında çok kötü olursa o resimleri yapanlar ne diyecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar