Xaero Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Bildiğin şişman batman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 fatman tihihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 ne onlar sinek adamlar mı? löre bilen nerd tayfa bi açıklar mı pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 gotg bayağı dandikti ya, adam sandler-tier mizah ve nobody heroes. ama bu da dandik çıkacak büyük ihtimalle, miscast fırtınası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Ben Affleck net en iyisi şimdiye kadar. Christian Bale'n apayrı bir havası vardı ama Ben reyiz farklı olmuş. Adamın son dönemi cidden başarı ya, elini ne atsa sinemada hep fazlasıyla başarılı oldu. Bir dönemini göz önüne alıp sürekli aşağılıyoruz adamı da artık hak etmiyor bu tip şeyleri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 onun nedeni hep iyi filmlerde iyi yapımlarda oynamasından kaynaklanıyor. Adam ballı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 dark rider çok seviosan git konuş bence, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 DarKRideR said: Ben Affleck net en iyisi şimdiye kadar. Christian Bale'n apayrı bir havası vardı ama Ben reyiz farklı olmuş. Adamın son dönemi cidden başarı ya, elini ne atsa sinemada hep fazlasıyla başarılı oldu. Bir dönemini göz önüne alıp sürekli aşağılıyoruz adamı da artık hak etmiyor bu tip şeyleri :( Ben Affleck'in hangi filmini seyretsem sanki hep aynı karakteri görüyorum herifin oyunculuk sıfır hep aynı tarzda oynuyor... Fragmanın adı yazmasa başka film sanırdım batman ne alaka derdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Bu arada Ben Affleck Marvelci oldu çıktı galiba... 2020'ye kadar her filmde var... http://www.imdb.com/name/nm0000255/?ref_=nmbio_bio_nm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 batman adama en çok uyan karakterlerden biridir herhalde, mimik falan baya minimal zaten, hep maske var sırf çene falan hausudıahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Ben afflecki kastetmedim ya, ona helene kadar esienberg, idf kızı vs tonla kritik rol alakasız, uymayan rollerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Madcat said: dark rider çok seviosan git konuş bence, çok sefiorum :( adam iyi yapımcı ve yönetmen her şeyden önce, çok iyi de senarist. zaten oynadığı filmlerin çoğunda bu üçlüden en az ikisinde de yer alıyor son dönemlerde. The Town ve Argo mesela çok başarılı yönetmenlik işleriydi. Hatta ben o dönem oyunculuğu bıraksın ve yönetmen olsun, sinema kazansın da diyordum. Halen aynı fikirdeyim. Oyunculuğu çok ekstrem değil ama tam anlamıyla bir sinema adamı kendisi. Super kahraman filmlerinde para kasıp bu tip filmler çekmesi aslında en mantıklı iş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 bingildak said: batman adama en çok uyan karakterlerden biridir herhalde, mimik falan baya minimal zaten, hep maske var sırf çene falan hausudıahs Vin Diesel ne kadar batman olabilirse o kadar olmuş bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 ben en çok jennifer lopezle klibini seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Al işte bundan çok kral batman olabilirdi... http://www.imdb.com/name/nm0000190/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 abi daha kötü örnek veremezdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 karl urban cok net olurdu batman rolu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 imamizer said: abi daha kötü örnek veremezdin Johnny Depp mi dedim sanki... Adam her ay film çıkartıyor iyi buraya koymadılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 abi cidden bale gelmiş geçmiş en kötü batman seçimiydi. batman zaten çene ağız dudak falan. gitmişler yamuk ağızlı peltek herifi oynatmışlar asdfgh michael keaton, val kilmer çok iyi seçimlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 knox said: karl urban cok net olurdu batman rolu icin. Oda fail olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 abi lütfen susmaz mısın asdfg çok başarılıydı dredd rolünde o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 imamizer said: abi cidden bale gelmiş geçmiş en kötü batman seçimiydi. batman zaten çene ağız dudak falan. gitmişler yamuk ağızlı peltek herifi oynatmışlar asdfgh michael keaton, val kilmer çok iyi seçimlerdi. val kilmer Doğum: 31 Aralık 1959 (55 yaşında)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 di li geçmiş zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Film boktan çıksa da Ben Affleck eldiven gibi oturuyor Batman / Bruce Wayne'e. Paticik'in "film çok kötü olacak ya"cıları da bir türlü bitemedi. Bir kere de "izleyene kadar yorum yapmak doğru değil ama bence trailer umut vermiyor" falan dense dişimi kırıcam. Direk böyle her bokun bilirkişisi herkes, konusunu bile bilmediği filmin 3 dakikalık fragmanından analiz yapıyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar