Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben Affleck net en iyisi şimdiye kadar. Christian Bale'n apayrı bir havası vardı ama Ben reyiz farklı olmuş.

Adamın son dönemi cidden başarı ya, elini ne atsa sinemada hep fazlasıyla başarılı oldu. Bir dönemini göz önüne alıp sürekli aşağılıyoruz adamı da artık hak etmiyor bu tip şeyleri :(
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Ben Affleck net en iyisi şimdiye kadar. Christian Bale'n apayrı bir havası vardı ama Ben reyiz farklı olmuş.

Adamın son dönemi cidden başarı ya, elini ne atsa sinemada hep fazlasıyla başarılı oldu. Bir dönemini göz önüne alıp sürekli aşağılıyoruz adamı da artık hak etmiyor bu tip şeyleri :(

Ben Affleck'in hangi filmini seyretsem sanki hep aynı karakteri görüyorum herifin oyunculuk sıfır hep aynı tarzda oynuyor... Fragmanın adı yazmasa başka film sanırdım batman ne alaka derdim...
Mesaj tarihi:
Madcat said:

dark rider çok seviosan git konuş bence,

çok sefiorum :(

adam iyi yapımcı ve yönetmen her şeyden önce, çok iyi de senarist. zaten oynadığı filmlerin çoğunda bu üçlüden en az ikisinde de yer alıyor son dönemlerde. The Town ve Argo mesela çok başarılı yönetmenlik işleriydi.

Hatta ben o dönem oyunculuğu bıraksın ve yönetmen olsun, sinema kazansın da diyordum. Halen aynı fikirdeyim.

Oyunculuğu çok ekstrem değil ama tam anlamıyla bir sinema adamı kendisi. Super kahraman filmlerinde para kasıp bu tip filmler çekmesi aslında en mantıklı iş olur.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

batman adama en çok uyan karakterlerden biridir herhalde, mimik falan baya minimal zaten, hep maske var sırf çene falan hausudıahs

Vin Diesel ne kadar batman olabilirse o kadar olmuş bence...
Mesaj tarihi:
abi cidden bale gelmiş geçmiş en kötü batman seçimiydi.

batman zaten çene ağız dudak falan. gitmişler yamuk ağızlı peltek herifi oynatmışlar asdfgh

michael keaton, val kilmer çok iyi seçimlerdi.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

abi cidden bale gelmiş geçmiş en kötü batman seçimiydi.

batman zaten çene ağız dudak falan. gitmişler yamuk ağızlı peltek herifi oynatmışlar asdfgh

michael keaton, val kilmer çok iyi seçimlerdi.

val kilmer Doğum: 31 Aralık 1959 (55 yaşında)...
Mesaj tarihi:
Film boktan çıksa da Ben Affleck eldiven gibi oturuyor Batman / Bruce Wayne'e.

Paticik'in "film çok kötü olacak ya"cıları da bir türlü bitemedi. Bir kere de "izleyene kadar yorum yapmak doğru değil ama bence trailer umut vermiyor" falan dense dişimi kırıcam. Direk böyle her bokun bilirkişisi herkes, konusunu bile bilmediği filmin 3 dakikalık fragmanından analiz yapıyor sdf.
  • Yeni Oluştur...