aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 dark knight returnse tek benzerligi kapismalari olacak galiba. cok erken girdiler bu filme ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 ya bu ibneler man of steel'i seri yapmaktan vazgeçtikleri anda sıçtılar bana kalırsa bak marvel ne güzel tek tek işledi, şimdi boktan filmler çıkarsa da iş yapıyor. bunlar direkt büyükten girdiler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Marvel'dan çok geride kaldılar çünkü. Yetişmek için işte önce büyük filmler sonra solo filmler anca sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Çizgiromanları bilmiyorum hiç okumadım, Batman kriptonit mi elde ediyor, hangi sapıkca fikirle Supermane kanıonmı sen bilaee çekebiliyor. Teknoloji meknoloji nereye kadar yer Supermane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Frostbite said: valla beni en çok ilgilendiren batmanle kırmızının neden kapıştığı hangi olaylar sonucunda böyle şeyler olduğu. Şöyle düşünüyorum ben. Superman'in tanrı gibi bir karakter olması yüzünden ona tapmaya başlayan bir kitle var. Ve bu adamlar öyle tek tanrılı dinlere inananlar gibi görünmeyen, kanıtlanamayan bir şeye inanmıyorlar yani. Din alemi çığrından çıkmıştır mesela şöyle bir senaryoda. "Allah mısın ulan" gibi bir yaklaşım vardır. Dünyanın, Superman ile yeni tanıştığını dönemler senaryoya göre galiba. Bu kadar muazzam güçlü bir karakterin varlığı bile bir tehdit ayrıca. Herif bildiğin mutlak güç. "Sabah ters tarafından kalksa gezegeni döver mi acaba?" korkusu bile yeter insanların kafayı yemesine. Ki trailerda da bunu görüyoruz sanırsam. Marvel'daki Superhuman registration act gibi "Abicim bu adam güçlü okey, ama birilerine hesap vermesi lazım bu adamın, ya da siktirip gitsin gezegenimizden"ci bir tayfa varken, bir yandan da "Adam koruyor işte insanlığı kendinden"ci bir tayfa mevcut. Şu senaryo da tam Batmanlik bir ortam zaten bence. "People need to see him bleed" Batman'in derdi, gibi geliyor bana. Superman'in varoluşu bile korkudan çılgın atmasına yetiyor insanların zira. Düşünsene, Tanrı'nın varlığının ihtimali bile Dünya'nın vajinasını öptürtüyor afedersin. Bir de şimdi elle tutuluru çıkmış gelmiş. Ay çok heyecanlandım, çıksa da gitsek. Bir de "Tell me, do you bleed? You will." Tam bir Batman lineı ya. Cocky one-liner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 superman çizgi roman tarihinin en gereksiz, en saçma sapan karakteri ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Flameoffear said: Çizgiromanları bilmiyorum hiç okumadım, Batman kriptonit mi elde ediyor, hangi sapıkca fikirle Supermane kanıonmı sen bilaee çekebiliyor. Teknoloji meknoloji nereye kadar yer Supermane. superman veriyor sanırım çizgiromanda. "hacı ben kafayı çizersem al beni durdurmak için kullan" diyerekten. -Deno- said: superman çizgi roman tarihinin en gereksiz, en saçma sapan karakteri ya. this... tek eksi yanı kryptonite olan bir süperkahraman. uçuyo kaçıyor, mermiden hızlı, inanılmaz kuvvete sahip. her şey bunda. böle süperkahraman mı olur amunike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 marvele yetişmesinin imkanı yok ya dc nin marvel 10 tur bindirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 superman baya iyi karakterde, batman cok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 of bir an 25 mart ı görünce laan az kalmış dedim. 2016 imiş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Takvime 3 aydır falan bakmıyosun herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 oha hakkaten. zaten nisandaymışız. fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 barbu sende bodrum katı yazılımcılarından mısın yoksa? kapatıp sabah akşam yazdırıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ben yazılımcı değilim abi. Bilg. Müh. ama satıştayım. pre-sales daha doğrusu. Teknoloji firması diyelim. Sadece yazılım dersem olmaz çünkü. Yazılımla en ufak alakam yok mezuniyetten beri. Kendim arada bakıcam diyorum da zaman kalmıyor. Plaza kölesiyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Cuce said: superman baya iyi karakterde, batman cok kötü baya iyi canım. full + full reference paket mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ve baya iyi olması onu baya bir kötü yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 DC çok geride diyonuz ama son Batman üçlemesinin kalite olarak yakınından geçen bi Marvel filmi yok. Ayriyeten Marvelle karşılaştırınca Superman oldukça sıradan bir süperkahraman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Superman, The superkahraman abi. en kötü hali ezer batmani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 superman ne ya, emektar değil bir kere. batman aklıyla ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Cuce said: Superman, The superkahraman abi. en kötü hali ezer batmani "sıradan" ile demek istenen. bayık ve bir özelliği/karakteri olmaması. yoksa zaten süper kahramanların %99'unu ezer adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Oyy oy.. Ha evet ben cok kaslı olmasından bahsediyodum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 bingildak said: superman ne ya, emektar değil bir kere. batman aklıyla ezer. Emaktarmı? Bırı Zengin zuppe, baba parasıyla hava atıyo, Öbürü Gurbetci. Hep düşmüşe vurun, hep gezegeni patlamısa vurun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Yok şey denmiş ya her şey var öyle kahraman mı olur, karşıda Thor var Hulk var, yani onlar dururken Supermen meh demek ayıp. Onu şeyettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Thor kim ya, şirketin sahibinin oğlu konumundaki lavuk olmaktan öteye gidemeyen bir karakter thor'u seveni sevmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Superman denilen arkadaş Thor'la Hulk'ı aynı anda bayıltır efor sarfetmeden ama Batman'e karşı şansı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar