Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Logitech F540 Wireless Headset (sıfır)


Xenocide

Öne çıkan mesajlar

Elimde 1 adet paketi hiç açılmamış Logitech F540 wireless headset mevcut. Yaklaşık 5 ay kadar önce yurtdışından arkadaşıma aldırttım. O gün bugündür paketi açılmamış bir şekilde bana kavuşmayı bekliyordu ve bugün kavuştu. Satmamın sebebi ise ürünü aldıktan sonra ürünün PC'lerde uyumsuzluk çıkarabilme ihtimali olduğunu öğrendim. Yani konsollar için tasarlanmış bir headset kendisi. Amacıma uygun olmaması sebebiyle de satıyorum.

Düşündüğüm fiyat 500 TL'dir.

Foto:

http://s1307.hizliresim.com/1c/l/qgq9d.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ohannes ya ohannes :D

yurtdışında (amerikada) 170 lira falan, hadi sen 250 liraya aldın desek atıyorum (ki 5 ay önce dolar daha ucuzdu, daha bile ucuza almış olman lazım), 2 katına mı satıyorsun. madem kullanmıcam kar edeyim de burada istediğim modeli alayım diyorsun :D

bi de vatan'da g930 500 liraya satılıyor yani her haftasonu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lan ARTİSTİK YAPMAYIN LAN

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/logitech-wireless-gaming-headset-f540-stokta-51664694

şunu baz alıyorum ben kendime. Pazarlığa açığım ayrıca.

Yanlışlığın sebebi de bu özel bi indirime girmişti Logitech'in sitesinde, heyecanlanıp almıştım. Sonradan çaktık köfteyi.

Neyse efenim fiyatı 450'ye çekiyorum, ilgilenen beri gelsin, ayrıca konuşuruz yine.

Ha mesela G930'la takas da konuşabiliriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tam olayi anlatayim da iciniz rahat etsin bari. Logitech %50 indirim kuponu edindim ben, logitech'in sitesinden yaptığın alışverişlerde geçerli oluyor sadece. Bu ürünün üzerinde de hali hazırda bi %20-25 civarı bi indirim vardı ben de bi de benim kuponu uyguladım, sonuç olarak bana 150 lira gibi bi fiyata geldi bu (logitech'in US sitesindeki fiyatları değil EU'daki fiyatları baz alın, US'ler çok daha ucuz). Neyse, ben bunu Polonya'da okuyan arkadaşımın adresine gönderttim. yaklaşık 5 ay kadar sonra da bugün arkadaş ürünü bana ulaştırdı. Tabi şimdi bu ulaşım kısmında da baya bi sorunlar falan çıktı detaya girmiyorum.


Şimdi de bunu satmak istiyorum çünkü yanlış ürün, gittigidiyor.com'dan fiyatına baktım 575 lira, ben de fiyatımı buna göre belirledim. 500 liralık aleti ben 150 liraya aldım diye 150'ye mi satıcam amekü? Kutusunu da açmamışım değeri düşmesin diye.

Neyse, fiyatı 450'ye düştüm zaten dediğim gibi onun harici pazarlık yapılır, takas falan düşünülür, her türlü diyaloğa açığım sdf


Xenus'unki hakkaten balta oldu. Neyse bilmiyorum işte, farklı sitelerde farklı fiyatlar, benim de kafam karıştı iyice. Gelin konuşalım diyoruz en temizi, fak the menu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o adamın fiyatlar fantastik zaten dsdf

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-ds-lite-el-konsolu-51900854
http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/sony-playstation-vita-51901059
http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/sony-playstation-2-slimline-black-console-24752205
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

350 fln ideal o ürün için bence. senden ziyade genel olarak türkiye fiyatı çok saçma. diğer markalara bakıyorsun 200 dolarlık ürünü 550 liraya geliyor. bu 100 dolarlik ürün o fiyata. ses olarak iyi olsa da mükemmel değil. wireless i iyi(gecikme ve mesafe olarak), mic iyi ve fonksiyon tuşları iyi. kısacası multimedyadan ziyade oyun kulaklığı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...