goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Silphatos said: fakirler yeni izliyo ıy hehe gravityi 15inç laptop + ozaki speakerdan izleyen adam mı diyo bunu ehehe hegeerehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 goldbären said: Silphatos said: fakirler yeni izliyo ıy hehe gravityi 15inç laptop + ozaki speakerdan izleyen adam mı diyo bunu ehehe hegeerehe laptopum ve speakerım yok mal, imaxi olan her filmi istinyeparkta izlerim parası neyse basıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 mal anandır şikayete bastım!!!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 imaxe gelen HER FİLMİ izlemek seçkinlik göstergesi mi sfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 zenginlik göstergesi xD ben de sana bastım ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 evet fakirler ölsün biz hep istinyedeyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Mallik göstergesi .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 goldbären said: ÖHHÖ ÖHÖM. adamsın. ne zamandır bekliyordum. hemen satın alıyorum sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 BEYLER BİRBİRİNİZE BASMAYIN LÜTFEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 ben basmadım yemledim. adamın cezai ehliyeti yok ki 20 senedir cs oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 ben bastıydım, banla şunu ya :D şaka şaka goltbarensiz tadı tuzu kalmaz forumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 basmadım diyip bastın dimi lan. ninja defuse seni ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 adam gibi adam godzilla başgan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 ben sevmedim filmi ya. dev yaratıkların birbirini ısırması beni bayıyor. kingkong vs trexte kusmuştum hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Basta Babasi Prof. Joe Brody karakteri sarmisti beni. Sonrasi malum. Diger karakterler cok etkisiz ve alakasizdi bence. Belki anlamak icin bu tarz filmlerin izleyicisi olmak lazimdir. Sanki boyle cocuk eline oyuncak canavarlar almis birbirini isirtiyor bende izliyorum gibi geldi bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 bu tarzda cloverfield en iyisi bence. bunun yine atmosferi fena değildi. pacific rim hiç sarmadı mesela beni o sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 http://imgur.com/a/EM2Uu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 en iyi kısımları trailer'da vermişler ya. biraz hayalkırıklığı oldu. bir de filmde nedense bir soğukluk var oyuncu kaynaklı mı bilmiyorum ama. bryan cranston ve ken watanabe iyi de gerisi böyle dünya battı mı çıktı mı böyle o mücadele hissini yaşatamadı. genel olarak filmde bir durağanlık hissi vardı, heyecan veremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 başroldeki abinin öküzlüğünden o sdf bütün film aynı surat ifadesiyle geçtiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 otobusun onunden o kocaman çelik kopru parcasını kim çekti lan, fsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 cloverfield bunu tokat yağmuruna tutar. 5/10 max çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 6'da ben vereyim, kibarlıktan mehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 mascio said: cloverfield bunu tokat yağmuruna tutar. 5/10 max çalışır. valla izlerken kapatıp cloverfield açasım geldi benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 haydaaaaaaaaaaaaa cranston yarım saat içinde öldü, kickass'teki mal zibidinin filmi bu yani cranston yerine, ulan... çok yanlış gelmişim ben ya.. kılım zaten şu herife. nası izlicem filmin gerisini hasdufhaudshf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 6/10 beklentilerim çok yüksekti ondan büyük ihtmal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar