Daemir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 bende merak ettim ya. soğuk yüzünden icmiyorlarsa, soğuğu egale etmek lazım. ya da öyle bir özendireceksin ki soğuğu sallamadan içecekler. kısa vadede o derece özendirmek zor. şişelere odin vs. yazsalar da işe yaramaz heralde sdfs kutup ayısı reklamları vardı norveç için mi düşünüldü, şirin gösterildi, ama soğukken içmemi sağlayacak bir etkisi olamazdı onun. eskimolu reklam mı yaptılar ne yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Üstüne soğuk içiniz mi yazdılar ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 biraz insight versin. mevcut veri çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ben inanmam yalnız şunu yaptılar şu kadar arttı satış diye kaynak yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Daemir said: bende merak ettim ya. soğuk yüzünden icmiyorlarsa, soğuğu egale etmek lazım. ya da öyle bir özendireceksin ki soğuğu sallamadan içecekler. kısa vadede o derece özendirmek zor. şişelere odin vs. yazsalar da işe yaramaz heralde sdfs kutup ayısı reklamları vardı norveç için mi düşünüldü, şirin gösterildi, ama soğukken içmemi sağlayacak bir etkisi olamazdı onun. eskimolu reklam mı yaptılar ne yaptılar. ha bu arada illa "içirmek" gerekmiyor. satman da yeterli. zaten olay satış, para kazanma yani. kaç kişi aldığı en büyük boyu içmiş içmemiş, o sana koymaz. yeter ki bi daha geldiğinde yine büyük boy alsın ve içmesin :D bir de norveç'i de sallıyor olabilirim ama olay soğuk olan bir ülke olması, zaten. 'norveç' olmasının bir önemi yok yani. bir şeyler üretecekseniz ona bağlı kalmayın diye söylüyorum. fistan yok tabii ki kaynak falan. geçmişte pepsi'de çalışan biri anlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 büyük boyun dışını sıcak içini soğuk mu yapmışlar napmışlar söylesene artık yiter la :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 küçük boyun üretimini bırakırsın mecbur diğerlerini içecek sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 peki açıklıyorum: küçük boy bardakların üstüne bir güzel "For Kids" yazıyorlar, Palyaço, konfeti falan filan çiziyorlar, rengarenk yapıyorlar. müşteri kasada küçük boy olsun diyor, bardağı çıkarıyorlar doldurmak için "aaa dur dur orta boy olsun" diyor çok büyük kısmı müşterilerin. ve baya acayip arttırıyorlar satışları. Rakamı kıçımdan sallıyorumda, satılan litre bazında %40 falan artıyor mesela satışlar fast-food zincirlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 şerefsizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 bardağı renkli şekilli diye küçük boy kola almayan ya ılıktır ya da ezik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 o ülkedeki insanların da özgüveni düşükmüş be. içmeyeceksem niye boşuna para vereyim ben yine küçükten alırdım. gerçi her ülkede çoğunluk böyle davranır. küçük boyun üretimini bırakmaktan beter etmiş adamlar ahah bunun bir üstü, orta boylara da gay ler için yazmaları olur. pembe yaparlar haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 paticik isimli turuncu siteye girip 50-100bin msj atanlara koymaz tabi o gay bardakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 sabonis said: peki açıklıyorum: küçük boy bardakların üstüne bir güzel "For Kids" yazıyorlar, Palyaço, konfeti falan filan çiziyorlar, rengarenk yapıyorlar. müşteri kasada küçük boy olsun diyor, bardağı çıkarıyorlar doldurmak için "aaa dur dur orta boy olsun" diyor çok büyük kısmı müşterilerin. ve baya acayip arttırıyorlar satışları. Rakamı kıçımdan sallıyorumda, satılan litre bazında %40 falan artıyor mesela satışlar fast-food zincirlerinde Etkili satış zekası. Ürün içeriği ve ne isteğini değil, elalem ne der düşüncesi üzerinden iteleme politikası. Cidden iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 6lı kutu pepsi siparişi verdim 4 tane hmm... gelsin 20$ diyebiliyormuyum şimdi ? ha 10 taneymiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Başlığa hitaben fiyatı ucuzlatırsanız iyi olur. Sadece klasik pepsinin fiyatı düşük olsun diğer blue, twist, max .... fiyatını ne yaparsanız yapın, kampanyaları da bunlara yapın mesela. 2,5 lt kola 3,25 tl bence pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Acaba 10 kapağa 5 usd yanında, kod gönderenler arasında çekilişle 100 kişiye de 100 usd kod veriyoruz dese pepsi. Mantıklı olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 forgiver said: paticik isimli turuncu yeşil siteye girip 50-100bin msj atanlara koymaz tabi o gay bardakları Bunu yapmaktan hiç sıkılmicam galba sadkljsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 1 pepsi alana 1 coca-cola bedava deseler satislari artabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 pepsi twisti severim baya. onun biraz daha limonlusunu yapsanız böyle olmaz mı :< ya da ne bileyim pepsi cool mint flm. vardı sanırımda trde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 cocacola daha berbat bence. full şekerli suya döndüler özellikle zero fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 zero nasıl şekerli su oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 şeker değil içindeki ama aynı kapıya çıkan tatlandırıcı. asit yok gibi bir şey resmen tatlı su. teknik kelimelere takılacaksınız illa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 yok yani normal kola için söylesen anlarım da, zero'nun çıkış noktası "şekerli tadı olmayışı". bana hiç şekerli gelmiyor tadı şahsen. normal kola için dediğin doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 zero çok kötü lan bence. light içiyorum daha iyi zeroya nazaran. twiste bide koka-kola(!) normale hayır demem ama alırım bi dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar