Somon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 berserk cowboy bebop soundtracki bile sigara yaktırır
Ren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 absürd anime istemeyenler lütfen nana izlesin. seks var müzik var capon var daha ne. başlık eskiymiş ama önerilere bakayım ben de.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bu bahsettiğin nana emile zola'nın romanı nana'nın animesi mı? anne of green gables'ın animesi vardı eskiden. bu da onun gibi romandan uyarlama mı?
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Aksyon ve drama dengesi harika.. Konuyu oluşturan göndermeler harika.. Çizimler harika..
Ren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mc_Lovin said: bu bahsettiğin nana emile zola'nın romanı nana'nın animesi mı? anne of green gables'ın animesi vardı eskiden. bu da onun gibi romandan uyarlama mı? yok ai yazawa'nın mangasından uyarlanmış animeye
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 senko said: ciddi animeden kasit, ciddi olmasi hakikaten sdf. naruto gibi turuncu giyen ninjalarin ortalikta dolasmadigi, 3. sinif esprilerin abartila abartila yapilmadigi anime ariyorum. mumkunse teenage ergenlerin dunyayi kurtarmadigi, 8-15 yas araligindan cok, daha olgun insanlara hitap eden bisiler olsun. mesela aklima gelen ilk ornek ergo proxy mesela. bu tatta ne var soyle son zamanlarda begendiniz, bi iki oneri alayim ben sevgili anime sevenler. fuck off bitch ass punk naruto rulz
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ren said: Mc_Lovin said: bu bahsettiğin nana emile zola'nın romanı nana'nın animesi mı? anne of green gables'ın animesi vardı eskiden. bu da onun gibi romandan uyarlama mı? yok ai yazawa'nın mangasından uyarlanmış animeye hmm buymuş piqi http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4143
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Black Lagoon'u ile Bebop'u izlememişin işte baya seversin muhtemelen onlardan biriyle başla.
Ren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 nanayı izledikten sonra şeytan doldururdan öteye gitmeyen demon sama geyiklerinden başka mistik öğe bulana, üç paket malbuş, iki dürüm ve bir porsiyon bol marullu bol limonlu çiğköfte veriyorum. hadi buz gibi ayran da dahil.
Half_Cow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Kokoro Connect geldi benim aklıma, geçen yıl çıkmıştı sanki. Bir de tam olarak son zamanlar sayılmaz ama Angel Beats var.
Umuruk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Steins Gate 2011 yapımı bir anime ama nedense Türkiye'de pek fazla bilinen bişey değil.İzlemeyenler göz önünde bulundurmalı.Özellikle beni benden aldı.İlk bölümlerinde bir afallama sıkılma olabilir ama korkmayın geçici
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 GITS arise çıktıkça izlenmeli kesinlikle.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 another diye bişey buldum onu izliyorum şu ara, güzel gidiyo tavsiye ederim
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 uchouten kazoku Son zamanların en iyilerinden.
Öne çıkan mesajlar