Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son zamanlarda cikan begendiniz ciddi anime

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mc_Lovin said:

bu bahsettiğin nana emile zola'nın romanı nana'nın animesi mı? anne of green gables'ın animesi vardı eskiden. bu da onun gibi romandan uyarlama mı?

yok ai yazawa'nın mangasından uyarlanmış animeye
Mesaj tarihi:
senko said:

ciddi animeden kasit, ciddi olmasi hakikaten sdf. naruto gibi turuncu giyen ninjalarin ortalikta dolasmadigi, 3. sinif esprilerin abartila abartila yapilmadigi anime ariyorum. mumkunse teenage ergenlerin dunyayi kurtarmadigi, 8-15 yas araligindan cok, daha olgun insanlara hitap eden bisiler olsun.

mesela aklima gelen ilk ornek ergo proxy mesela. bu tatta ne var soyle son zamanlarda begendiniz, bi iki oneri alayim ben sevgili anime sevenler.

fuck off bitch ass punk naruto rulz
Mesaj tarihi:
Ren said:

Mc_Lovin said:

bu bahsettiğin nana emile zola'nın romanı nana'nın animesi mı? anne of green gables'ın animesi vardı eskiden. bu da onun gibi romandan uyarlama mı?

yok ai yazawa'nın mangasından uyarlanmış animeye

hmm buymuş

piqi

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4143
Mesaj tarihi:
nanayı izledikten sonra şeytan doldururdan öteye gitmeyen demon sama geyiklerinden başka mistik öğe bulana, üç paket malbuş, iki dürüm ve bir porsiyon bol marullu bol limonlu çiğköfte veriyorum.

hadi buz gibi ayran da dahil.
Mesaj tarihi:
Steins Gate 2011 yapımı bir anime ama nedense Türkiye'de pek fazla bilinen bişey değil.İzlemeyenler göz önünde bulundurmalı.Özellikle beni benden aldı.İlk bölümlerinde bir afallama sıkılma olabilir ama korkmayın geçici
  • Yeni Oluştur...