totemic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 hala pokemon denmemiş ilginç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Çok ciddi olduğu içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 berserk cowboy bebop soundtracki bile sigara yaktırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 absürd anime istemeyenler lütfen nana izlesin. seks var müzik var capon var daha ne. başlık eskiymiş ama önerilere bakayım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bu bahsettiğin nana emile zola'nın romanı nana'nın animesi mı? anne of green gables'ın animesi vardı eskiden. bu da onun gibi romandan uyarlama mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Aksyon ve drama dengesi harika.. Konuyu oluşturan göndermeler harika.. Çizimler harika.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ha pretenşıs animesi istiyosun yane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mc_Lovin said: bu bahsettiğin nana emile zola'nın romanı nana'nın animesi mı? anne of green gables'ın animesi vardı eskiden. bu da onun gibi romandan uyarlama mı? yok ai yazawa'nın mangasından uyarlanmış animeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 senko said: ciddi animeden kasit, ciddi olmasi hakikaten sdf. naruto gibi turuncu giyen ninjalarin ortalikta dolasmadigi, 3. sinif esprilerin abartila abartila yapilmadigi anime ariyorum. mumkunse teenage ergenlerin dunyayi kurtarmadigi, 8-15 yas araligindan cok, daha olgun insanlara hitap eden bisiler olsun. mesela aklima gelen ilk ornek ergo proxy mesela. bu tatta ne var soyle son zamanlarda begendiniz, bi iki oneri alayim ben sevgili anime sevenler. fuck off bitch ass punk naruto rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 yomtoyama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 psycho pass yazildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ren said: Mc_Lovin said: bu bahsettiğin nana emile zola'nın romanı nana'nın animesi mı? anne of green gables'ın animesi vardı eskiden. bu da onun gibi romandan uyarlama mı? yok ai yazawa'nın mangasından uyarlanmış animeye hmm buymuş piqi http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Black Lagoon'u ile Bebop'u izlememişin işte baya seversin muhtemelen onlardan biriyle başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 nanayı izledikten sonra şeytan doldururdan öteye gitmeyen demon sama geyiklerinden başka mistik öğe bulana, üç paket malbuş, iki dürüm ve bir porsiyon bol marullu bol limonlu çiğköfte veriyorum. hadi buz gibi ayran da dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 başlık iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Kokoro Connect geldi benim aklıma, geçen yıl çıkmıştı sanki. Bir de tam olarak son zamanlar sayılmaz ama Angel Beats var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Steins Gate 2011 yapımı bir anime ama nedense Türkiye'de pek fazla bilinen bişey değil.İzlemeyenler göz önünde bulundurmalı.Özellikle beni benden aldı.İlk bölümlerinde bir afallama sıkılma olabilir ama korkmayın geçici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 GITS arise çıktıkça izlenmeli kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 another diye bişey buldum onu izliyorum şu ara, güzel gidiyo tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 uchouten kazoku Son zamanların en iyilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar