Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 google aynısını yapıo zaten şifreleri kaydediyorsanız, üstelik bedava 2 step şeyi de var :p 1 tane minik micro sd kartınız varsa bir kopyasını da hiç beklenmedik yerlerinizde saklayabilirsiniz şifrelerinizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Geçmiş olsun.Ucuz atlatmışsın (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 GERGE said: PayPal hesabinda o sifre vardi, kotu olurdu yani. öeh. Her şeye ayrı ve karmaşık şifre abi. Tek çözüm bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 yakıştıramadım her yerde aynu şifreyi kullanmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 arcane said: GERGE bile hackleniyorsa ben elimi klavyeden çekiyorum. Bundan sonra da bütün şifrelerim 123456, boşuna uğraşmayayım. haha aynen şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bende bi excel dosyası var, herhangi bir şeye kaydolunca şifreyi oraya not ediyordum. 41 satır olmuş. bu lastpass ne ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Lastpass ne hakkaten? Tüm şifreleri oradan yönetiyorsan, Lastpass i çökertirlerse ne oluyor? Who watches the watchmen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 spekülasyon yapayım: lastpsss vazgeçmesin benden diye fake bi saldırı yapmış. gerge de 4 kolla sarılmış servise? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bana da öyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 toplamda kombinasyon olarak 8 tane şifren olsa kolaydan zora ve bunları renklerle eşlersek z1x1c1 mavi renk cokzorsifre kırmızı renk gibi. bunları bir excel dosyasında sadece kullanıcı adlarını kaydedeceğimiz ve şifrenin rengine göre o kullanıcı adına arka plan vereceğimiz bir sistem bana daha uygun geliyor. google drive'a attım bi kere indirdim telefona löp löp heryerde yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 relevant http://imgs.xkcd.com/comics/password_strength.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 duyduk geldik geçmiş olsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Lastpass guzel. Enterprise cozumleri de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bana da geldi şu mailin aynısı 2 ay önce falan değiştirdim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 burda lastpass in işe yaradığı noktayı anlayamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 şifre çalmanın en güzel yöntemi işte lastpass sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Red said: gmail için telefona kod kullanıyorum ben kafam rahat. bende onu kaldırmak istiyorum ama nasil beceremedim... cünkü yurtdışına gidersem fln. o iş yalan olucak çözümünü bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Abi cok daha kolayi var. git bir tane net book al ucuz ve portatif olanlarindan. Internete baglama ac bi excel, yaz tum passlerini. Sonra bu dosyayi kriptola. Sonra tum hdd yi kriptola. Para karsiligi tanimadigin bir sirkete password bildirmek nedir ya? End user licence agreement ihlali direk. Isteyerek password paylasoyorsun. Ekstra sevgi icin isletim sistemini linux kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ben yıllardır düzenli şifre değiştiriyorum. şifreler de güçlü. nerdeyse 50 şifrem var. bunları önem sırasına göre giriyorum. önemsizlere önemsiz şifre gibi. eşsiz şifreler en önemli yerlerde. lastpass v.s. alayını kullandım. artık en önemli şifreleri yazarken şifreleyip, onenote'da şifreli tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Deacon said: relevant http://imgs.xkcd.com/comics/password_strength.png bu bana pek doğru gelmedi test ettim. http://www.passwordmeter.com/ ama hatırlama mantığı doğru. türkçe password'da avantaj özel karakter kaynıyo. besit ve alemin kıralı bir password örneği Ahmetinkedisi9canlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Ya, LastPass'a guvenmiyorum diyenler icin (sistem fazlasiyla guvenli master password ele gecirilmedigi surece ki hic bir yere kaydedilmiyor) su var: https://www.dashlane.com/ Ucretsiz, offline. LastPass gibi bulut ozellikleri olsun, cihazlar arasi sync yapsin isterseniz yilda 19$ ama ondan rahatsiz olana uygun tam. LastPass ile soyle seyler generate ediyorum: uBlgPKfOAb8@ba%K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 haydari said: Deacon said: relevant http://imgs.xkcd.com/comics/password_strength.png bu bana pek doğru gelmedi test ettim. http://www.passwordmeter.com/ ama hatırlama mantığı doğru. türkçe password'da avantaj özel karakter kaynıyo. besit ve alemin kıralı bir password örneği Ahmetinkedisi9canlı Kismen dogru. Karakter sayisini almis tek etken olarak. Common words dictionary olaylari falan da var tabii. Ama tek tek deneyen en basit brute force algoritmasi icin dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1ST4NBLu3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Google bana sms atmis supheli girisi bloke ettik diye. Benim de ayni yer. Hefei, Anhui, Cin Halk Cumhuriyeti. Gecenlerde android telefonuma MiUI rom kurmustum. Acaba?... Aklima gelen ilk sey bu. Simdi bütün şifreleri degistirmek gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 evet miui'yi yapanlar bir tek seni hacklemeye karar vermiş abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar