copry Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequo said: Bundan sonra size sefil yada fakir demeyecegim. Sizde parasal konularda beni summonlamazsaniz sevinirim. araba resimlerini sadece patinaja koyacagim gereksiz tauntlardan kacinacagim Seviyorum lan hepinizi. Copry haric dememissin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bu arada sequo trollemiyorsan çogzel bir karar vermişsin tebrix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequo said: Evet beyler kisa bir kac telefon gorusmesinden sonra istanbul cekmekoy de belediyenin tesis edecegi bir alana (yaklasik 50 - 60 fidan dikilecek kadar) agac dikip ufak bir tabelaylada paticik ormani olarak nitelendirmemizin mumkun oldugu bilgisini teyit almis bulunmaktayim. Ne dersiniz pitirciklar yapalim mi boyle bisey (tu) Yapalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Cons said: oha super yaslaninca biz agaclar buyumis olur grup seks yapariz. paticik nasi olsa adiahahaha adam illa dote bisi sokucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 cekmekoyde cok kotu anılarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Carsamba istanbulda olacam belediye ile gorusmeye gitcem. Cekmekoyde cogu yerin imara acilma riski var o yuzden cavusbasi taraflarini onercem. Agaclarin bir omur yasamasi cok iyi olur. En guzel yer istanbul sile yolu omerliden sonrasi olur ama orayla kim ilgileniyor yada izni nerden almak gerekir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 noluyor ya kıyamet falan yaklaştı da bana mi söylemiyorsunuz ? sequo 1 aylık ömrün mü kaldi yoksa, korkutmayın lan sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Cekmekoy belediyesinden aradilar ben bizleri hayvan sever bir topluluk uyesi oldugumuzu ve web sitemizin paticik.com oldugunu soyledim. Baska bisey diyemezdim ya lan paticik.com ney abi ahaha En kisa surede bu organizasyonu yapabilecegimiz bir alanin var olup olmadigi hakkinda bilgilendirecekletini soylediler. Hic bir siyasal dernege yada partiye uye olmadigimizi bu organizasyonu herhangi bir etkinlikten (gezi protestosu) etkilenipte baslatmadigimizi. Amacimizin insanliga ve hayvanlara ileride belki golgesinden belkide oksijeninden yarar saglamasi oldugunuda ekledim. Malum akp ye ait bir belediye oldugu icin bu sekilde konustum. Beni mazur gorun bu konuda amacimiz gercekten bu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bu fidan olayına ben de varım.2-3 belki 10 fidanla falan gelebilirim.Sequo gozlerimi yasarttın sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequo said: Dun ruyamda cok fakirdim ve black-ice cok zengindi ya. Karsimda bana ol fakir diye bagirip erol tas nidalariyla et yiyordu. offf terler icinde uyandim ve o an aydinlandim :( IBAN ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 fidan olayına bende destek çıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ben de çıkarım. Herkesin ağacı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Fikrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 yarattığı troll karakterin troll mesajlarımı yoksa troll karakteri gömüp mü geldi arada kaldım. troll değilse iyi bir gelişme olmuş tüm forum adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequo çirkinliği bitirmiş olabilir ama çirkinlikler aramızda hala. Mesela şimdi ben oturdum, "sequo" ve "başkan" kelimelerini yanyana kullanmış kullanıcılar listesi yapıyorum. Sonra onları tek tek Mode-Z chrome eklentisi ile ignorelayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 10-15 lira sanırım fidanlar, yüklensek 200 ağaç rahat çıkar. sequo da bizim 200 e kendi 200 üyle karşılık verir eder 400. böl 10 a ne etti 40. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 şu an garbıçta oldugu için bence potansiyeli ulaşamıyor bu tartıstıgımız konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 fidan nasıl 15 tl ya, cidden o kadar pahalı mı fidanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 fidanina gore degisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 orman bakanlığı ücretsiz vermiyo muydu dikicem ben diyenlere fidanlar maksimum 2tl civarı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ferrariyi çizmeye ihale açıp ödülü yükseltince değişim başladı sdf, black-ice'ın ayarlarının da önemi yüksek tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequo said: forgiver said: en son arabanı çizeriz yazılınca bu kadar naif olmuştun dunya mali dunyada kalir kardesim cizsen ne olacak ki senden degerlimi? Bosverin mali parayi cikaralim artik hayatimizdan Kardeş Italia'yı çizersen araç kiralama şirketine ne diyeceğinden korkmuştur o daha çok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-bahce-fistik-cami-fidani-130147282/detay http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-bahce-mavi-ladin-2-plus2-tuplu-ve-ciplak-kok-fidan-130489225/detay http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-bahce-mavi-ladin-fidanlarinda-kalitenin-adresi-115998282/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequo said: aslında bu eyleme bir proses daha koysak da şu yalovadaki inşaat ve harfiyat altında kalan Atatürk ağaç müzesinde ki ağaçlardan kurtarabildiklerimizi taşısak ya bize önerilecek alana!? araç ayarlayabilirsin heralde hıms!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar