Seele Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 mulgear6 said: kami said: .... sen dünyadaki tüm kum tanelerini yok et .... ADAM ALLAH MI? http://api.fmanager.net/files/author/images/Adnan_Oktar_Agustos2007_02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Yine fakirlerin kafası bulanmış paralı itemleri görünce :) Parası olan verir. Bkz: http://eu.battle.net/d3/en/profile/caesar-2788/hero/100715 DPS Eu: 30. World: 100. En iyi barbar. Ha ne kadar harcamışımdır 2.500€ falan. Ne ki bu. Her gün milyon tane arkadaşlık isteği gönderiyorlar kabul etmiyorum oda bi zevk:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 bak kami, nickin de kamile benziyormuş ha, online transactionlarda hatta bizzat steam içinde para aklanması ihtimalini ilk defa duyuyor olabilirsin. Senin ufkunu açmış olmam hoşuma gitti. Bu gibi sanal nesnelerin değeri eşsiz olmalarından değil, statü sağlamalarından ötürü geliyor. Yoksa her eşsiz olan pahalı değil, zaten sen de ikinci mesajında nesnenin niye para ettiğini açıklamışsın. İşte bu gibi item'ları alıp kuşanan sonradan görmeler millete hava atıyor aklınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 eldar said: bak kami, nickin de kamile benziyormuş ha, online transactionlarda hatta bizzat steam içinde para aklanması ihtimalini ilk defa duyuyor olabilirsin. Senin ufkunu açmış olmam hoşuma gitti. Bu gibi sanal nesnelerin değeri eşsiz olmalarından değil, statü sağlamalarından ötürü geliyor. Yoksa her eşsiz olan pahalı değil, zaten sen de ikinci mesajında nesnenin niye para ettiğini açıklamışsın. İşte bu gibi item'ları alıp kuşanan sonradan görmeler millete hava atıyor aklınca. Sonradan görme lafı bildiğin fakirlerin kıskançlıktan uydurdukları bir laftır. Zengin, zengindir. Sonrası öncesi olmaz o işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 sonradan görme zenginlerin kendileri gibi aileden zengin olmayanlar için kullandıkları, yol yordam bilmeyen, parasını da ne yapacağını bilmeyen, bu yüzden parası olmayanlara gösteriş yapmak için saçma sapan harcayanlar için kullandıkları bir laftır. Sen niye üstüne alındın, hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Ya Dubaili Araplar Streamerlara 10k 15k$ donate atıyo siz 38k ya item almasına takıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ya gerizekalı mısınız neyi tartışıyosunuz adam satmış 38k dolara bitmiş susun ve gidin burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 bazilarimiza 1 lira neyse, o adamlara 100bin lira o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 eldar said: sonradan görme zenginlerin kendileri gibi aileden zengin olmayanlar için kullandıkları, yol yordam bilmeyen, parasını da ne yapacağını bilmeyen, bu yüzden parası olmayanlara gösteriş yapmak için saçma sapan harcayanlar için kullandıkları bir laftır. Sen niye üstüne alındın, hayırdır? Üzerime alınmadım sadece fakirlerin uydurduğu dalavereleri aydınlatmak istedim. Allaha şükür doğarken dolar dolu küvette doğmuşum o derece zenginim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 eldar said: bak kami, nickin de kamile benziyormuş ha, online transactionlarda hatta bizzat steam içinde para aklanması ihtimalini ilk defa duyuyor olabilirsin. Senin ufkunu açmış olmam hoşuma gitti. Bu gibi sanal nesnelerin değeri eşsiz olmalarından değil, statü sağlamalarından ötürü geliyor. Yoksa her eşsiz olan pahalı değil, zaten sen de ikinci mesajında nesnenin niye para ettiğini açıklamışsın. İşte bu gibi item'ları alıp kuşanan sonradan görmeler millete hava atıyor aklınca. aga ne leş çıktın ya argümanla yenemeyince hakarete küçümsemeye filan başvuruyorsun. kami japonca kökenli ama istersen kamil olarak algıla sıkıntı yok hani. para aklamayı ilk defa duymadık tabi de poi'nin son bölümünü izleyip gaza gelmiş gibi bir halin var gibime geldi. o itemin ederi o kadar olabilir, isteyen para aklamak için de yapar ama normal zevk için alabilecek traderler de tanıyorum. senin gibi düşünmeyenler ölsün mü nabsın şimdi. parası var alıyor adam, bu onun enayi, dolandırıcı vs. olduğu anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 bir de para aklama demiş lol, diyerek küçümseme yapan sendin. Ben kimseye enayi demedim, isteyen parasını istediği gibi harcar. Sonradan görme, kültürsüz insanlar da böyle şeylere harcar, arap şeyhleri buna güzel bir örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 38k ne lan vay enayi ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 zenginin malı züğürdün çenesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 lan ben 38 dolar sanıyordum. 38k MIYMIŞ AMK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 eldar tam bir losersın ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 eldar said: bir de para aklama demiş lol, diyerek küçümseme yapan sendin. asdfgsdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 inşallah accountunu hacklerler şunu alanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 tyildirim said: eldar said: sonradan görme zenginlerin kendileri gibi aileden zengin olmayanlar için kullandıkları, yol yordam bilmeyen, parasını da ne yapacağını bilmeyen, bu yüzden parası olmayanlara gösteriş yapmak için saçma sapan harcayanlar için kullandıkları bir laftır. Sen niye üstüne alındın, hayırdır? Üzerime alınmadım sadece fakirlerin uydurduğu dalavereleri aydınlatmak istedim. Allaha şükür doğarken dolar dolu küvette doğmuşum o derece zenginim. aile de sonradan görmeymiş demek ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 o zamanlar dolar para etmiyodu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 mark baya iyiydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 aquila said: o zamanlar dolar para etmiyodu zaten. TL den düşüktü hatta :) Aile international çalışınca çok yabancı para gördük ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 bizim evde de musluklardan petrol akıyo da çaktırmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Dünyada bu kadar mal olduktan sonra 38k'ya da satılır 100k'ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 daha önce koyan oldu mu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 http://www.forbes.com/sites/oliverchiang/2010/11/13/meet-the-man-who-just-made-a-cool-half-million-from-the-sale-of-virtual-property/ 635k beyler dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar