DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Patch var suan ben oynuyorum 644 gordum simdilik bloodseeker ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 iğrenç patch denge yoktu dahada kalmadı eyv valve (brewmaster tam bir saçmalık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Bence patch baya canlilik katmis oyuna.orman curcunasi yerine roaming artmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 abi hiç olmamış ya bs tam bs olmuş(bullshit) tango olayı çok dengesiz olmuş pot alma direk tangoya aban kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Pudge'ye mesela Hon'da dagger alınabiliyordu easy kill alıyordu. Zaten rahat kill alan bir hero. Daggerla atla ısır rot aç çek gg. Force staff mesefesi hem düşük daggera göre hemde kullanımı dagger kadar rahat değil. Birde adama hem hook atıp hemde daggerla atlayarak daha çok çekebilirdi. Ama sanırım son patchlerden sonra artık çektiği yere geliyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Da iste hon da cliff ve tree arasinda stuck olmuyordu herolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 tepesinde kalabiliyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 madcow said: broodmother alın abi imkansız kesmesi herif full spectre daggerlı geziyo. agacların da icine giremedigin icin olmuyo adam. level 4 battle hunger + bs silenceını outhealledi herif agacların icind durup. abi demin biri aldı bzim takımdan herif hiç ölmeden kendi lane'inde medusaya da kastıra kastıra hiç zorlanmadan adamların base girdi, herife 5 kişi gang'e gidiyorlar nafile kesemiyorlar. adam nerdeyse harita dışında oynadı . Acil bir ayar çekmeleri lazım inanılmaz op, benim karşımda olsa çıldırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ya yeter amk yeter ya istemiyorum sikik brezilyalılarla yada oç ruslarla oynamak istemiyorum amk ya engellemek istiyorum ibnelerin ip'lerini komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 2 tane kurye aldılar ikisini de 5 dk içinde öldürttüler ya gerizekalılar ingilizce servera girip gram ingilizce konuşmazlar filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 umarım soyları kurur kanser olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 cliff olsun mu olmasın mı isteniyor belli değil. wc3 motor demenin bir manası yoksa. isteniyorsa rubickten neden kaldırıldı, dark seer'den neden kaldırıldı? istenmiyorsa gayet cliff'e blink atmanı engelleyebilirlerdi. ne öyle ne böyle. icefrog delikanlı ol adam gibi söyle var mı cliff yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 axe karizmasına kavuşmuş :D http://www.youtube.com/watch?v=yRKxhwUjYiQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Axela çat çat herkese culling blade atma qheyvhi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 bs oynadım dün. hiç de op mop olmamış ya. teoride öyle gözüküyor ama pratikte gayet makul çalıştı. bir oyun oynadım tabi bişey dememek lzm ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Buddha said: Pudge'ye mesela Hon'da dagger alınabiliyordu easy kill alıyordu. Zaten rahat kill alan bir hero. Daggerla atla ısır rot aç çek gg. Force staff mesefesi hem düşük daggera göre hemde kullanımı dagger kadar rahat değil. Birde adama hem hook atıp hemde daggerla atlayarak daha çok çekebilirdi. Ama sanırım son patchlerden sonra artık çektiği yere geliyor adam. iyide sorun bu olsa assasins shroudda alınmaz ki pudgeye blinkle daha zor hatta assasine gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_630329073&feature=iv&src_vid=yRKxhwUjYiQ&v=nGD70eZXTqY su video baya iyi bu arada izleytin tek tek her heroya değiniyo admalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 BonePART said: Buddha said: Pudge'ye mesela Hon'da dagger alınabiliyordu easy kill alıyordu. Zaten rahat kill alan bir hero. Daggerla atla ısır rot aç çek gg. Force staff mesefesi hem düşük daggera göre hemde kullanımı dagger kadar rahat değil. Birde adama hem hook atıp hemde daggerla atlayarak daha çok çekebilirdi. Ama sanırım son patchlerden sonra artık çektiği yere geliyor adam. iyide sorun bu olsa assasins shroudda alınmaz ki pudgeye blinkle daha zor hatta assasine gore assassins shroud ne yahu hood mu? yine çılgın hon terimleriyle geldin bize bonep anlamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 hmmm lothar lan eski adıyla simdiki adı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 lothar (shadow blade) imiş. sb alan görmedim ben pudgeye kim alıyor la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 shadow blademis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 he şimdi anladım o zmn yasak olmaz diyosun evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 shadow blade edit: geç kalmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Black-ice said: lothar (shadow blade) imiş. sb alan görmedim ben pudgeye kim alıyor la? abi al demiyorum amac hooku kacıran adamın ısısmasıysa lotharlada gidip yanına ısısırsın diyorum ki ben ole yaptım bi iki defa random gelince hook tutmuyosa ne urascam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 annadım abi geç de olsa. tamamen cliff hook olayından yasaktı diye biliyorum ben. pudgeyi geçtim venge için mesela dagger müthiş bişey. adamı alırsın araya double click yaparsn dönersin arkadaşlarının arasında mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar