Flassh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 tango pahalanmış - Charges increased from 3 to 4 - Gold cost increased from 90 to 125 - Is no longer shareable - Tango can be targeted on an allied hero to create a 1 charge non-stacking tango item in their inventory. If the inventory is full, the item will be placed on the ground. This item has a 60s cooldown. meh direkt herife tango veriyorduk işte ne gerek varmış bunlara son patchte radi 600 aoe dan 650 olmamış mıydı? şimdi tekrar 700 yapmışlar phase ve pt nin mov speed düşmüş bi sacmalık daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Riki is no longer revealed out of Permanent Invisibility when he casts spells or uses items şu gıcık geldi biraz. smoke atacak ama invisten çıkmayacak. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 bu patch çıkmadı bu arada bu sitede yazanlar şu an oyunda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Jungle'a çok ağır nerf gelmiş. İyi olmuş kanımca. Daha çok aksiyon dönecek gibi. Baya çok detay var. Sonra bakarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Flassh said: meh direkt herife tango veriyorduk işte ne gerek varmış bunlara mid herolara supportlar regen aliyordu artik onu engellemek icin bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 meepo'nun level 4te ulti açmasıda ilginç olmuş gibi. linkeni paylaşmak ne alaka bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 iyi ki oynamıyorum ne salak yenilikler gelmiş lan tüm item setimi satsam mı acaba. abuk s ubuk bişeyler sata sata 1.52 dolar oldu ztensdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Oynamıyorsan neden satmadın madem ? Bence değişiklikler gayet güzel. Özellikle Batrider nerfi çok iyi, ilk ban/pick hep bu heroydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 iyi mi kötü mü onu geçtim de batrider şu güncellemede gelen şeyler arasında en önemli 50. falan olabilir. Genel olarak oyunu hızlandıracak, varyasyonu artıracak değişiklikler gibi geldi. Competitive'i zorlar. İlk nerf de Bloodseeker'a gelir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bloodseeker oynayan var mı yahu ? ben bıraktığımda kimseler almıyordu,bufflandı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Jungle nerf iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bloodseeker bi acayip olmuş, o hızlanma şeysi stackleniyor ve ms limiti kalkıyor. atıyorum 3 tane low hp varsa ferrariye bağlıyor dotacinema video yapmış hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 anti alliance patch haterz patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Alchemist bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Pudge - Can now use Blink Dagger http://1.bp.blogspot.com/-vpE6uMJ37dk/UOScrne47aI/AAAAAAAAEL4/Ki-4IWO-SoY/s1600/ron-paul.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 alc nerf çok kötü üstüne naix i az da bufflamıslar lycan buffta çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Rubicke aganim ne yakışmış yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Viper in skill cd direk 0 la basliyor. En önemlisi bu heralde ya. Bot la baslarsan birde oho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 DadashNik0F said: Pudge - Can now use Blink Dagger http://1.bp.blogspot.com/-vpE6uMJ37dk/UOScrne47aI/AAAAAAAAEL4/Ki-4IWO-SoY/s1600/ron-paul.gif abi şu en kötü olmuş pub için. hon kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 devaminda soyle yaziyo. If you hook a unit onto an unpathable ledge, the unit gains free pathing for 5 seconds venge de ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 sokucam ya bu joindota niye açılmıyor bende javascript falan bişiler diye uyarı veriyor google da aradım bi kaç kişide daha açılmıyomuş 1 haftadır bi sonucada ulaşmamış yandaki pc den giriyorum bundan giremiyorum kafayı yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 türkiye'den bağlanamıyorsun sanırım artık ama nedeninini bilmiyorum gogo gosugamers.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 olm yeni patch nebiçim patch aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 oha creep pullladığımız kamplara lvl1 nc koymuslar nasıl creep çekicez lan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 yine stacklayıp çekeceksin, ancak daha az exp ve para gelecek. Tabi diğer trilane nerfleriyle pull işi zor olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar